Şimdi Ara

iBluever KURULUMU VE ANLATIMI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

ya herkez bıseylere yasak koymaya basladı Imageshack ne oluyor yanı onu anlamıs degılım bır resım gormek ıcınde mı bır yere uye olucaz dostum sana alternatıf soleyeyım ressim.net

Eyvallah upload ettim sağol :) Bir test edin görünüyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: Ketçaplı Turşu

prog ne ise yarar?

Bu prog telefonundaki interneti bluetooth aracılığı ile ipod touch'unda kullanmana yarar.Programın Demo ve Full sürümü var.Demo sürümü 5dkda bir bağlantı koparıyor, full ise 1 kere bağlanıp hep giriyorsun :) Açıklayıcı olmuşumdur umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

prog ne ise yarar?

Bu prog telefonundaki interneti bluetooth aracılığı ile ipod touch'unda kullanmana yarar.Programın Demo ve Full sürümü var.Demo sürümü 5dkda bir bağlantı koparıyor, full ise 1 kere bağlanıp hep giriyorsun :) Açıklayıcı olmuşumdur umarım :)

Teşekkürler gayet açıklayıcı Her telefona çalışıyor mu? Bir de mesela ben bunu satın aldım sonra restore etmem gerekti restore edip tekrar jailbreak yaptım tekrar mı satın alacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 24 Şubat 2011; 10:05:07 >

• Dayanamadım satın aldım Mükemmel bi programı parasının karşılığını fazlasıyla veriyor.Bu arada silinirse dert etmeye gerek yokmuş gmail account veya facebook accountuyla eşzamanlıyorsunuz.Böylece silinsede tekrar yüklenebiliyor.
  • quote:

Dayanamadım satın aldım Mükemmel bi programı parasının karşılığını fazlasıyla veriyor.Bu arada silinirse dert etmeye gerek yokmuş gmail account veya facebook accountuyla eşzamanlıyorsunuz.Böylece silinsede tekrar yüklenebiliyor.

Kendi sorunu kendin cevaplamışsın ne güzel :) Silinince gitmeside ayrıca güzel:) Paypal hesabı bulursam bende bi tane edineceğim :D
  • Bende 1 hafta önce paralısını aldım programın.Ancak dikkat edin paypal ile alırken de sorun çıkıyor.Paypal y.dışı ödemelerini yalnız kredi kartından çekerek izin veriyor artık..
  • Bende az önce demo sürümümü yükleyip kurdum ve harika çalışıyor teşekkür ederim paylaşım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Bende az önce demo sürümümü yükleyip kurdum ve harika çalışıyor teşekkür ederim paylaşım için

Rica ederim.Bende de demo sürümü var lakin en yakın zamanda full almak gerekiyor.
  • Dediğiniz gibi yaptım cihazı görükten sonra oraya girip isim ve numara veriyorum. Geri gidiyorum bekliyoyum telefona gelmiyor bağlantı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Dediğiniz gibi yaptım cihazı görükten sonra oraya girip isim ve numara veriyorum. Geri gidiyorum bekliyoyum telefona gelmiyor bağlantı?

O numaraları yazdıgımız yere tekrar girmeye çalışınca bağlantı yapılıyor.
  • Alla hala ya. Nokia ve Sony telde denedim olmadı. Ayarlar default. Sadece Account ve Pass giriyorum. Sonra ibluever basıyorum. Bir önceki ekrana donuyor. Cihazın adı gorunuyor girdigimde şifre kısmı sıfırlanmış oluyor. Yani hep başa dönüyorum...

Tamam hocam şimdi farkettim dial number girmeyi unutmuşum kusura bakma oldu. Süper, saolasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 23 Mart 2011; 20:49:51 >
  • anlatım icin tesekkurler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Alla hala ya. Nokia ve Sony telde denedim olmadı. Ayarlar default. Sadece Account ve Pass giriyorum. Sonra ibluever basıyorum. Bir önceki ekrana donuyor. Cihazın adı gorunuyor girdigimde şifre kısmı sıfırlanmış oluyor. Yani hep başa dönüyorum...

Tamam hocam şimdi farkettim dial number girmeyi unutmuşum kusura bakma oldu. Süper, saolasın...

Farketmene sevindim :) Zaten olmaması mümkün değil varmış bir eksikliğin :)

quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

anlatım icin tesekkurler ...

Rica ederim :)
  • Süpersin çok işime yaradı çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOR-MEN

Süpersin çok işime yaradı çok teşekkürler.

Güle güle kullanın programı :)
  • Bu programla en fazla ne kadar hız görebiliriz ipod'ta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

Bu programla en fazla ne kadar hız görebiliriz ipod'ta?

Telefonunun telefon şebekelerinden aldığı hız ne ise onu direkt olarak alabilirsin.Benim anlatmış olduğum "sınırlı" sürümdür.Bu sürümde kafasına göre bağlantınız kesilir her kesildiğinde de işlemleri tekrardan yapmanız gerekmektedir.5$ gibi bir fiyatı var tam sürümünde :)
  • Ben satın almaya karar verdim cihazdan satın al derken nasıl olacak?İpod touch a paypal programını indirdim app store dan o paypaldan mı alıcam programı tam anlatırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Ben satın almaya karar verdim cihazdan satın al derken nasıl olacak?İpod touch a paypal programını indirdim app store dan o paypaldan mı alıcam programı tam anlatırmısınız?

Cydia'nın içinden full sürümüne "purchase" dedikten sonra zaten sizin paypal hesabınızı girmeniz için sayfa açılıyor oradan yapabilirsiniz :)
  • Paypal program değil, parayı yollayabileceğiniz aracı şirket.
    Paypal ın sitesinden hesap açıp kredi kartınızı bağlamanız gerekli.
    Hesap açarken Facebook ile kullandığınız e-mail adresinizi kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.