Şimdi Ara

iBluever KURULUMU VE ANLATIMI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi tane crack buldum yaptım demo üzerine full oldu ama en sonunda telefonla eşleştirme aşamasında kaldı.
  • Demosunu kurdum programın ama bağlanınca siyah ekran geliyor Apple logosu geliyor açıldığında üstte it safe mode yazıyor kısacası baglanamiyorum
  • Arkadaşlar Merhaba iTouch 4G 8GbLık Modele dün jailbreak yaptım iOs Sürümü ( 4.3.1)'dir. ibluever'i Yükledim Fakat telefon(nokia 5310) üzerinden bağlanmaya başladığımda alet kendini resetliyor ve 1.30 dk kadar takılıyor bu konu hakkında ne yapmam gerek yardımcı olabilecek varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xFast -- 8 Nisan 2011; 12:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

arkadaşlar bi tane crack buldum yaptım demo üzerine full oldu ama en sonunda telefonla eşleştirme aşamasında kaldı.

Demek ki işe yaramıyormuş :)

quote:

Orijinalden alıntı: aintgonna

Demosunu kurdum programın ama bağlanınca siyah ekran geliyor Apple logosu geliyor açıldığında üstte it safe mode yazıyor kısacası baglanamiyorum

Programı kaldırdığınızda safe mod olayı gidiyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: xFast

Arkadaşlar Merhaba iTouch 4G 8GbLık Modele dün jailbreak yaptım iOs Sürümü ( 4.3.1)'dir. ibluever'i Yükledim Fakat telefon(nokia 5310) üzerinden bağlanmaya başladığımda alet kendini resetliyor ve 1.30 dk kadar takılıyor bu konu hakkında ne yapmam gerek yardımcı olabilecek varmı.

Gerekli programları indirdin mi? Installous ve Appsync ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

arkadaşlar bi tane crack buldum yaptım demo üzerine full oldu ama en sonunda telefonla eşleştirme aşamasında kaldı.

Demek ki işe yaramıyormuş :)

quote:

Orijinalden alıntı: aintgonna

Demosunu kurdum programın ama bağlanınca siyah ekran geliyor Apple logosu geliyor açıldığında üstte it safe mode yazıyor kısacası baglanamiyorum

Programı kaldırdığınızda safe mod olayı gidiyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: xFast

Arkadaşlar Merhaba iTouch 4G 8GbLık Modele dün jailbreak yaptım iOs Sürümü ( 4.3.1)'dir. ibluever'i Yükledim Fakat telefon(nokia 5310) üzerinden bağlanmaya başladığımda alet kendini resetliyor ve 1.30 dk kadar takılıyor bu konu hakkında ne yapmam gerek yardımcı olabilecek varmı.

Gerekli programları indirdin mi? Installous ve Appsync ?

diğer arkadasın dediği durumun aynısı bende de oluyor 4.3.1 de reset atıyor açıldığında safe mode diyor
    İlave: ibluever 4.3.1 için uyumlu değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aintgonna -- 8 Nisan 2011; 16:01:36 >

• bunu vodafone hat ile yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa13

bunu vodafone hat ile yapabilen var mı?

4.3.1 ile kullanım dışı sanırsam bu program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

4.3.1 ile kullanım dışı sanırsam bu program.

4.2.1 kullaniyorum
  • quote:

N73 ile vodafone'dan sorunsuz bağlanıyorum. Üstelik intenet pakedimden düşüyor ücreti.
  • Teşekkürler.
  • yenı guncellemeden sonra ayarları nasıl yaptınız arkadaslar ? degısmıs baya menusu
  • bende bugün güncelledim ama yeni ayarların ne işe yaradığını anlayamadım.birde bağlantı kuramadım.bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • arkadaşlar program daha cok pda cıhazlar ıcın ayarlanmıs ve kendı bluetooth unda sorun yasayanlar ıcın... eger nolmal telefonunuz varsa PDA cinsi olmayan onları kendi bluetooth baglantısıyla baglayıp ınternet ı paylasabılıorsunuz.. (wıfı yın orada 2 tane halka cıkıyor..) eger pda telefonunuz ıcın kullanıcaksanız benım gıbı... ayarlar...

Acces point = "internet" bunu kesınlıkle yazmanız lazım yanlıs eksık olmamalı
    dial number = *99# veya *99****1#
    name = onemlı deil..
    password = 1234

bu ayarları yaptıkdan sonra yukarıdan ibluever a basarak menuye gelıoryoruz.. oradan kendı cıhazıma tıklayıp baglantı ıcın ıslemler gerceklesıyor sonra telefonunuza esleme yapılsınmı dıyor bunu kabul etıp 1234 sıfresını verıp.. ıpod a da aynı sıfreyı yazıyoruz.. eger PPP disconnect yada sonuc alamassanız telefonunu kapatıp acınn.. aynı ıslemlerı ben kendı E71 ımde yapıyorum ve sorunsuz oluyor...
  • Bende HTC Touch 2 var cok denemiştim olmadı bağlantı kuruluyor ama girmiyordu İnternet'e.
  • Arkadaşlar daha birkaç saat önce bunu indirip kurdum, (kurmaz olaydım,bu konuyuda görmez olaydım,orasıda ayrı bir mesele tabi... ) cihaz yeniden başlatma isteğinde bulundu yani Restart Sprinboard durumu ve loading zımbırtısı hala dönüyor. Bir türlü de kendine gelmiyor. Touch'ı nasıl açabilirim yada nasıl kapayabilirim. Pilin bitmesini beklicem,sonra açılır mı ki, daha önce böle durumlara birkaç kere düştü ama sonra power tuşuna basılı tutup kapayabilmiştim. Ama şimdi yemiyor hiçbişi... Ne yapabilirim , fikri olan varsa belirtebilir mi? Cihaz bu durumdayken DFU mode'a almayı deneyim mi?

• eski ayarlarda sorun yoktu.dediginiz gibi yapiyorduk ve sorunsuz kullaniyorduk.ama bu son guncellemeden sonra bir turlu internet baglantisini saglayamiyorum.hatta wireless ile girmeye calistigimda bile hata veriyor.yeni surumun yeni ayarlari nasil olmali?
  • Ben yeni versiyon sorununu baska bir telefonla eslestirip tekrar kendi telefonuma eslestirerek hallettim. Benim kafama takilan bu programla navigasyonu yada hariyayi kullanabilen varmi
  • Ayarlari nasil yAptin. Nereye ne yazdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte

Ben yeni versiyon sorununu baska bir telefonla eslestirip tekrar kendi telefonuma eslestirerek hallettim. Benim kafama takilan bu programla navigasyonu yada hariyayi kullanabilen varmi

ipod'da navigasyon sadece wifi olan alanlarda kullanılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flotte

Ben yeni versiyon sorununu baska bir telefonla eslestirip tekrar kendi telefonuma eslestirerek hallettim. Benim kafama takilan bu programla navigasyonu yada hariyayi kullanabilen varmi

Telefonun navigasyonu iPad 2 ile iPhone 4 olduğunda iPad'e geçmekte ancak bunu bu programla iPod Touch'a yapamazsınız. En iyisi benim yaptığım gibi 40 TL'ye aparat alıp 5 Dolar'a da BTStack GPS almak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.