Şimdi Ara

iBluever KURULUMU VE ANLATIMI. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
3
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benım sızlere sorum vardı.Ben ıpod touch 4. nesıl aldım. 2 Hafta once bugun jb yükledim cydia 'dan ibluever demoyu ındırdım. Yanlız bağlantı saglanamıyor. Çeşitli hatalar verıyor yada baglanma yerınde duruyo .Lütfen yardım edermısınız. Belkı ayarları yanlıs yapıyorumdur ayarları bırde yazabılırmısınız. Bu arada bağlantı yapmak ıstedıgım telefon pek özelliği bulunmayan 3g yok ama blutut var bıde ınternete gırıyor çift hatlı samsung E2152 .

http://img713.imageshack.us/img713/6752/img0002sw.png foruma resim koyamadım resim gözükmedi bende link koydum k.b .

Bu arada 2 tane aynı konudan acmıs olabılırım k.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offlineman -- 2 Şubat 2012; 19:13:54 >

• Dostlar programı sabah yükledim denedim çalıştı bende güvendim internet paketi aldım.Gündüz 2 defa sorunsuz girdim 3-4 saattir girmeye çalışıyorum bağlanırken "Starting RFCOMM connection" kısmında kalıyor bi süre sonrada RFCOMM failed tarzı bir hata veriyor ne yapacağım?

"RFCOMM L2CAP disconnected" diyormuş hata olarak

telefon nokia e71,programında sürümü 1.7 demo.Big boss da bu vardı sadece

Programın başka ücretsiz versiyonunu bulamadım diğer bütün repolarda ibluever 2 versiyonu var o da paralı zaten

edit:telefonu kapatıp açınca çözüldü.Lakin demo sürümü hiç kullanışlı değil herseferinde bi daha ayarları girmek filan çok can sıkıcı.Parasında değilim program parasını her gün sigaraya veriyoruz tam sürümünü almak isterim.Ama paypal hesabım yok pek bulaşmakta istemiyorum açıkcası.

programı nokia s60 ve üzeri işletim sistemi olan telefonlarda kullananlar için çok daha iyi ve daha az şarj yiyen bir program olan joikuspotu tavsiye ederim.Bu programla hiç bi şey yapmadan telefonu wireless modem olarak kullanarak telefondaki internete dağıtabiliyorsunuz.Ama onunda ücretsiz sürümünde şifre konulmuyor,o riski alan varsa kullansınTam sürümü de ovi mağazada 15 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 15 Şubat 2012; 2:10:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Dostlar programı sabah yükledim denedim çalıştı bende güvendim internet paketi aldım.Gündüz 2 defa sorunsuz girdim 3-4 saattir girmeye çalışıyorum bağlanırken "Starting RFCOMM connection" kısmında kalıyor bi süre sonrada RFCOMM failed tarzı bir hata veriyor ne yapacağım?

Programın başka ücretsiz versiyonunu bulamadım diğer bütün repolarda ibluever 2 versiyonu var o da paralı zaten

edit:telefonu kapatıp açınca çözüldü.Lakin demo sürümü hiç kullanışlı değil herseferinde bi daha ayarları girmek filan çok can sıkıcı.Parasında değilim program parasını her gün sigaraya veriyoruz tam sürümünü almak isterim.Ama paypal hesabım yok pek bulaşmakta istemiyorum açıkcası.

programı nokia s60 ve üzeri işletim sistemi olan telefonlarda kullananlar için çok daha iyi ve daha az şarj yiyen bir program olan joikuspotu tavsiye ederim.Bu programla hiç bi şey yapmadan telefonu wireless modem olarak kullanarak telefondaki internete dağıtabiliyorsunuz.Ama onunda ücretsiz sürümünde şifre konulmuyor,o riski alan varsa kullansınTam sürümü de ovi mağazada 15 dolar

joikuspotun full sürümü forumlarda var.fakat şarjı çok çabuk bitiriyor ve cihazın ısınmasına sebep oluyor.ben ibluever tavsiye ederim.5 dolarlık ücreti hakkeden bir uygulama. ayrıca ibluever daha az şarj harcıyor bluetooth üzerinden bağlandığı için.yanlış bilgilendirmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso2000

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Dostlar programı sabah yükledim denedim çalıştı bende güvendim internet paketi aldım.Gündüz 2 defa sorunsuz girdim 3-4 saattir girmeye çalışıyorum bağlanırken "Starting RFCOMM connection" kısmında kalıyor bi süre sonrada RFCOMM failed tarzı bir hata veriyor ne yapacağım?

joikuspotun full sürümü forumlarda var.fakat şarjı çok çabuk bitiriyor ve cihazın ısınmasına sebep oluyor.ben ibluever tavsiye ederim.5 dolarlık ücreti hakkeden bir uygulama. ayrıca ibluever daha az şarj harcıyor bluetooth üzerinden bağlandığı için.yanlış bilgilendirmeyelim.

bende forumda okumuştum bluetooth daha fazla şarj harcıyor diye,öyle olmadığını bilmiyordum
    Dediğim gibi paypal olsa uğraşmaz alırdım zaten ama paypalım yok,şimdilik joikuspotun full sürümünü yükledim bi süre denicem bakalım idare edicek mi

edit:Bu joikuspot telefonun şarjını çok fena götürüyor haberiniz olsun
    Bi güzelliği aynı amfiden 5 kişi bi telefonun internetinden faydalanabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 16 Şubat 2012; 12:19:10 >

• konuyla alakasız ama izlencelerin olduğu gibi klasör dosyası nasıl acıyoruz oyunları toparlamak için ?
    resimlerde göreyim sorayım dedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

konuyla alakasız ama izlencelerin olduğu gibi klasör dosyası nasıl acıyoruz oyunları toparlamak için ?

herhangi bir ikon üzerine basılı tut, tüm ikonlarda çarpı çıkar. Sonrada herhangi bir ikonu tutup diğerinin üzerine bırak otomatik klasör oluşur.. Sonrada isimlendirirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

konuyla alakasız ama izlencelerin olduğu gibi klasör dosyası nasıl acıyoruz oyunları toparlamak için ?

kesshin yazdığı şekilde de yapabilirsen.Direk itunes uygulamalar bölümünden üst üste sürükleyerek de yapabilirsin
  • Bu programı Windows Mobile'li telefonlarla eslestirip çalıştıran var mı?
  • ibluever için jb yapılması mı gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonsnow_1903 -- 19 Şubat 2012; 11:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chavez_87

ibluever için jb yapılması mı gerekiyo

evet ne yazıkki? ....
  • Millet nihayet AVEA hattımın takılı olduğu nokia 6630 telefon ile ipod touch üzerinden ibluever kullanarak nete çıkış yapmayı başardım... Ama ne yazıkki bağlantı 5 dk sonra kopuyor, biraz daha kurcalayarak sağlam olan bağlantıyı bulup, onun içinde video eklerim... Kullandığım iluever sürümü tam sürümdür. Bigboss source'dan indirdim, hackyouriphone repo'dan indirilen versiyon activate olmadığından çalışmıyor (tam sürüm kırılmış olarak koyulmuş ama aktivasyon istiyor ve öylece kala kalıyor) ,,,

İlk olarak bende ki eski ayarlar ile denedim (ki eski ayar dediysek fiii tarihinden kalma ayarlar vardı, o zamanlar avea da 1234 ile ayarlar kaydediliyordu, o kadar eskiydi yani) Olmadı doğal olarak, sonra müşteri hizm. den yeni ayarları aldım, internet ayarlarını kaydedip, tekrar denedim. Bu arada vendor kısmından ilk ayarlar ile nokia seçtiğimde bağlanmaya çalışmıyordu bile, sonra diğer seçenekleri denemeye başladım, video da ayarlar belki tesadüf eseri tuttu, belki de telefon çok eski olduğundan bir çeşit cache bellek gibi ara bellek yeterli olmuyorda pat diye bağlantı kopuyor...

Dial number kısmı için kullanabilecekleriniz... Buraya kendi numaramı bile yazdım, sonuç olarak kendi hattınız üzerinden dial-up olması gerekiyor, belki o iştir dedik ama saçma bir düşüncede olsa denemek gerekiyordu...
    *99#
    *99***1# ===> Ben bu numara ile bağlantı sağlamayı başardım...
    *99***2#
    *99***3#

Şu linkte de bazı çin malı ve yeni/eski bilindik telefonlar için ayarlar sağlanmış ve not edilmiş, işine yarayan olur diye aşağıya linki ekliyorum... Bir tane forum ve site çince, ama ayarlar ingilizce olarak not edilmiş, zaten başlıklara bakınca anlaşılıyor...
    http://bbs.weiphone.com/read-htm-tid-877271.html

Account name ve pass kısmını boş bırakamıyoruz bilindiği gibi, bende olduğu gibi bıraktım, CID kısmı ne iştir, nedir bilmiyorum. Connection ID gibi bir anlamı olabilir, araştırmadım. Genelde herkes "1" seçmiş durumda olduğu için üzerine düşmedim... APN (bilmeyenler için) Access Point Network yani Erişim Noktası Bağlantısı anlamına geliyor, avea ve diğer gsm operatör sitelerinde manuel olarak ayar girileceği zaman zaten gösteriliyor.

Nokia 'daki ayarlar aynı, fakat bağlantı ayarlarında paket veri diye seçenek olanlar, gerektiğinde yerine var olduğunda işaretleyerek sorunsuz kullanabileceğini düşünüyorum, bende genede yemiyor...

Ayrıca dünya çapında tüm operatörlerin genel bağlantı ayarlarını veren bir kaç site de mevcut, sağlam bağlantı ayarları olup, kesin tuttuğu iddaa ediliyor bir ton sitede, henüz sadece avea da denebildim. Turkcell üzerinden de deneyip sonucu yazarım... Aşağıda ki linkte dünya çapındaki tüm operatörlerin manuel olarak girilmesi gereken ayarları....

Bağlantı ayarları:
    http://www.flexispy.com/Mobile%20APN%20Setting%20to%20use%20GPRS.htm

• Arkadaşlar ben AirBlue Sharing i satın aldım iki cihaz için daha lisansım var ibluever satın almış birisiyle takas etmek istiyorum paylaşmak isteyenler özelden mesajla ulaşırsa sevinirim
  • arkadaşlar demin indirmeyi denedim, ibluever demo'nun install sayfasında Warning For 5.1 tarzı bir uyarı yazısı var, bende kurcalamadım. Bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewerkon

arkadaşlar demin indirmeyi denedim, ibluever demo'nun install sayfasında Warning For 5.1 tarzı bir uyarı yazısı var, bende kurcalamadım. Bir bilgisi olan var mı?

O, "iOS 5.1 yüklemeyin henüz iyi bir Jailbreak yok" mahiyetinde bir genel uyarı. iBluever ya da başka uygulamalarla alakalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

arkadaşlar demin indirmeyi denedim, ibluever demo'nun install sayfasında Warning For 5.1 tarzı bir uyarı yazısı var, bende kurcalamadım. Bir bilgisi olan var mı?

O, "iOS 5.1 yüklemeyin henüz iyi bir Jailbreak yok" mahiyetinde bir genel uyarı. iBluever ya da başka uygulamalarla alakalı değil.

Teşekkür ederim, o zaman indirmem de herhangi bir sıkıntı yok?
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Evet sıkıntı yok, onu da diğer uygulamaları da yükleyebilirsiniz. O uyarı belirttiğim gibi milleti uyarmak amaçlı bir şey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Evet sıkıntı yok, onu da diğer uygulamaları da yükleyebilirsiniz. O uyarı belirttiğim gibi milleti uyarmak amaçlı bir şey.

Sagolun, ilginiz icin tekrar tesekkur ederim :)

• merhaba arkadaslar
    ıpad 2 wifi aldım ve nokıa 2700 telefonum var ibluever ıle ınternete baglanmak ıstıyorum bana yol gosterırmısınız . ıblueverı nerden ındırcem nasıl kurucam hıc bır bılgım yok nolur bana yardım edermısınız . cok tesekkurler sımdıden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.