Şimdi Ara

iBluever KURULUMU VE ANLATIMI. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruhöküzü

yani ibluever'ın crackli hali yok mu? kötüymüş öyleyse.

Crackli olarak eski sürümleri var. Onlar da ya çalışmıyor ya da çeşitli hatalar veriyor. Düzgün çalışan sürüm olarak Demo olanı var. Onda da bir kaç dakikada bağlantı kopuyor, ayarlar da her girişte yeniden girilmek zorunda.
    Orjinal ve son sürüm olanı 5$, ama değer bence. Sonuçta bir kez veriliyor. Ben dün akşam satın aldım ve bugün dışarda 2 saate yakın cep telefonumun internetini iPod'umda kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım.

SpeedTest ile dener misiniz en yüksek hızı kaç?

Speed Test uygulamasından aldığım sonuç:

Mega Bit olarak en yüksek download hızı: 0,15 Mb

Kilo Bit olarak en yüksek download hızı: 157 Kb

Kilo Byte olarak en yüksek download hızı: 19,6 Kb

Ben yeterli buluyorum bu hızı. Eskiden kullandığımız 128 Kb'lik bağlantıdan daha hızlı.

arkadaşlar bir sorum olacak. neden itouch ı ve elinizdeki telefonu satıp 4 inç veya 4.3 inç ekranlı bir telefon almıyorsunuz?

inanın 4 - 4.3 inç te 3Mbit hızda 3g ile surf yapmak ayrı bir keyif. ipod touch 4g yi satıp üzerine 200 lira civarında bir para koyarsanız büyük ekranlı bir telefon alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 15 Ağustos 2011; 8:57:55 >

• Amaç büyük ekran ise tablet almak daha mantıklı olurdu. Ben sırf uygulama bakımından sahip olduğu imkana sebep iPod aldım ve gayet memnunum. O dediğiniz telefonlar bu konuda iPod ile karşılaştırılamaz bile. Üstelik öyle bir telefona ihtiyacım da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amaç büyük ekran ise tablet almak daha mantıklı olurdu. Ben sırf uygulama bakımından sahip olduğu imkana sebep iPod aldım ve gayet memnunum. O dediğiniz telefonlar bu konuda iPod ile karşılaştırılamaz bile. Üstelik öyle bir telefona ihtiyacım da yok.

yani app store daki uygulamarı aktif olarak kullandığınız için. anladım teşekkür ederim.

sizi suçlar nitelikte mesaj yazdım sandınız galiba cünkü savunma yapar gibi cevap atmışsınız. iyi günler
  • Est. amacım suçlamak falan değildi. Kırıcı olduysam özür dilerim. Apple karşıtı o kadar çok kişinin sözlerine maruz kalıyoruz ki, bazen kendimizi kaptırıyoruz. Tekrar özür dilerim.
    App Store'dan nadiren bir şey indiriyorum. Jailbreak yaptığım için Installous ve Apptrckr'dan çekiyorum uygulamaları. Kardeşim Samsung Galaxy S I9000 kullanıyor. Onda da epey uygulama var, ama sayıca hem daha az, hem de sürümleri daha eski. Onun ekranı daha büyük olduğundan nette gezinmek daha güzel oluyor tabi. Yine de iPod benim için daha kullanışlı ve daha fonksiyonel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 16 Ağustos 2011; 1:38:32 >
  • Olay yılan hikayesine döndü şimdide yanlışlıkla 4.3.5'e yükseltim hiç birşey yapamıyorum.Allahım !!!!!!
  • Arkadaşlar programı kurdum fakat bi türlü on-off çıkmıyor açtıgımda sürekli yuvarlak imleç dönüyor lütfen yardım
  • arkadaşlar ibluever in orijinalini nasıl alacağım ve ödemesi iş bankası bankamatik kartıyla olurmu veya kredi kartıyla paypaldan nasıl ödeme yapcam ve güvenlimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: akotek

arkadaşlar ibluever in orijinalini nasıl alacağım ve ödemesi iş bankası bankamatik kartıyla olurmu veya kredi kartıyla paypaldan nasıl ödeme yapcam ve güvenlimidir

ben denedim bankamatik kartını ama olmadı,sanal kart olayı yaptım ondada olmadı kredi kartı şart sanırım ve paypal güvenlidi o konuda için rahat olsun
  • kredi kartı buldum fakat bi türlü ödemeyi beceremedim şimdi benim yapmam gerekenleri sırasıyla detaylıca sevinirim paypala üye olmadan kredi kartıyla ödeme yapabilirmiyim yaparsam sırasıyla tarif edin lütfenn
  • çok teşekkürler harika olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

arkadaşlar bi tane crack buldum yaptım demo üzerine full oldu ama en sonunda telefonla eşleştirme aşamasında kaldı.

dostum oldumu crack
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

arkadaşlar bi tane crack buldum yaptım demo üzerine full oldu ama en sonunda telefonla eşleştirme aşamasında kaldı.

dostum oldumu crack

Yok ya olmamıştı para verip almıştım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 2 Ekim 2011; 0:40:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

dostum oldumu crack

Yok ya olmamıştı para verip almıştım bende.

paypal olmadan odeme yapabiliyoruz demi odemeyi nasıl yapıyoruz program ustunde internet ustundnenmi kredi kartıma sanal kartından almak istiyorumda...w910i 3g ile baglanti kurcam avea 1 gb aldımmı yeter de artar wirefon yukliyimmi diyorum ama korkuyorum:)) sende ipod 4 vardı herhalde demi

• Arkadaşlar bu yolla, Samsung Omnia üzerindeki interneti Ipod Touch'ta Bluetooth ile alabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur264

iBluever 2.0.42 için ayarlar:
    Avea için:
    (bu arada cihazım n73)
    Vendor: nokia
    Model: Gprs(gsm/3g)
    APN: internet
    Account name ve password kısımlarını silin zaten kendi dolduruyor.
    Cid: 1
    Dial number: *99#
    Vodafone için de tüm ayarlaf aynıdır ve ayarlar tarafımdan denenmiştir.

maalesef bende PPP connection error'ü veriyor.Muhtemeln Blackberry'ye uymuyor bu sefer anlamadım hala kullanamıyorum...

bende demosunda kullanabiliyordum fakat satın aldıktan sonra çözemedim malesef

• Benim samsung galaxy s te telefonun internetini wi fi olarak paylasma ozelligi var. Bu program olmadan ipad telefona wi fi üzerinden baglanmaz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafız bende ipod touch 4g var ben bide buna ios 5'e geçtim. İnternet olayı için seve seve ibluever kullancam anlaşılan. Ama jailbreak çıkmadı hala napcaz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Benim samsung galaxy s te telefonun internetini wi fi olarak paylasma ozelligi var. Bu program olmadan ipad telefona wi fi üzerinden baglanmaz mi ?

Bağlanır ama herkes bağlanır. Senin telefonunun wifi-hotspot özelliği var. Yani kablosuz modem görür gibi herkes görebiliyor senin telefonu. Halka açık bi yerde bağlanmaya çalıştınmı yandın. Millet görünce direk sömürür bağlantıyı. Hem şifre koyma da yok bildiğim kadarıyla.
  • direk bluetooth tan eşleşip internete girmiyormu? ben öyle yapıyorum (itouch 4 'ios 5' + 6303 )
  • peki bu programın tersi varmı? mesela ben ipad wifi kullanıyorum ipad deki interneti n70 imde kullanmak için?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.