Şimdi Ara

iBluever KURULUMU VE ANLATIMI. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARTH O.Z.
    dün gece son kez denerken ayarlar aşağıdaki gibiyken bir kere bağlanabildim sonra hep "PPP Connection" bağlanamadı hatası aldım ve bir daha bağlanamadım.

Vendor > Generic
    Model > Bluetooth Lan Access
    Account Name > internet
    Password > 0000
    Dial Number > *99#
    Compression > Closed
    Wait for Dial Tone > Opened
    Dialing Method > Tone
    Dial Sound > Closed

Bir kaç dakika sonra SS koyucam

Aynı sorun bende de oluyor.vodafoneda olmuyordu ama avea da olmaya başladı.Bide programı güncelledim.Ondan olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

quote:

dün gece son kez denerken ayarlar aşağıdaki gibiyken bir kere bağlanabildim sonra hep "PPP Connection" bağlanamadı hatası aldım ve bir daha bağlanamadım.

Vendor > Generic
    Model > Bluetooth Lan Access
    Account Name > internet
    Password > 0000
    Dial Number > *99#
    Compression > Closed
    Wait for Dial Tone > Opened
    Dialing Method > Tone
    Dial Sound > Closed

Bir kaç dakika sonra SS koyucam

Aynı sorun bende de oluyor.vodafoneda olmuyordu ama avea da olmaya başladı.Bide programı güncelledim.Ondan olabilir mi?

Ben güncelledikten sonra oldu ne yapsam olmuyor.Kullanamıyorum şimdi ...

• iBluever 2.0.42 için ayarlar:
    Avea için:
    (bu arada cihazım n73)
    Vendor: nokia
    Model: Gprs(gsm/3g)
    APN: internet
    Account name ve password kısımlarını silin zaten kendi dolduruyor.
    Cid: 1
    Dial number: *99#
    Vodafone için de tüm ayarlaf aynıdır ve ayarlar tarafımdan denenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur264 -- 26 Haziran 2011; 4:01:03 >
  • peki telefonun pilini çok harcıyormu bu program 3g ile bağlansak yada edge ile?

cunku hem 3g si açık oluyor. hem alet uyku modunda olmuyor hemde bluetooth açık. tahminim 1-2 saatte pili bitirir telefonun.

ipod un pilinden bahsetmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur264

iBluever 2.0.42 için ayarlar:
    Avea için:
    (bu arada cihazım n73)

maalesef bende PPP connection error'ü veriyor.Muhtemeln Blackberry'ye uymuyor bu sefer anlamadım hala kullanamıyorum...
  • yok mu becerebilen ?
  • Yaptım ama safariden giriyorum. Sayfa Açılamaıyor Safari internete bağlı olmadığı için sayfa açılamıyor hatasını veriyor:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

Yaptım ama safariden giriyorum. Sayfa Açılamaıyor Safari internete bağlı olmadığı için sayfa açılamıyor hatasını veriyor:S

O zaman cihazlar arası bağlantıda sorun yok, mobil bağlantıyı yönlendirmede problem var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Yaptım ama safariden giriyorum. Sayfa Açılamaıyor Safari internete bağlı olmadığı için sayfa açılamıyor hatasını veriyor:S

O zaman cihazlar arası bağlantıda sorun yok, mobil bağlantıyı yönlendirmede problem var demektir.

Ne yapabılırız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ne yapabılırız?

Teşhisi koydum ama tedavi edemem . Uygulamanın son sürümünü yada önceki sürümlerini deneyin tek tek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapabılırız?

Teşhisi koydum ama tedavi edemem . Uygulamanın son sürümünü yada önceki sürümlerini deneyin tek tek.

bir önceki sürümü nereden bulabilirim ? tekrar 5 dolar vermeye razıyım açıkcası ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapabılırız?

bir önceki sürümü nereden bulabilirim ? tekrar 5 dolar vermeye razıyım açıkcası ...

Diğer repolardan aratın oralarda vardır. Durumu uygulama yapımcısına iletin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur264

iBluever 2.0.42 için ayarlar:
    Avea için:
    (bu arada cihazım n73)

maalesef bende PPP connection error'ü veriyor.Muhtemeln Blackberry'ye uymuyor bu sefer anlamadım hala kullanamıyorum...

Dün (Cuma) yeni telefon aldım (Samsung S3600). Avea hat kullanıyorum. Eve gelince önce iBluever Demo sürümünü denedim. PPP Disconnected hatası alıyordum. Bir kaç kez denedim hep bu hatayı verdi. Telefonun bluetooth ayarından Uzaktan SIM Modunu kapalı konuma getirdim ve tekrar denedim. Bu kez bağlantı kurabildi iPod. Geçtiğimiz akşam da iBluever'ın son sürümünü Paypal üzerinden satın aldım. SBSettings için iBluever eklentisini de kurdum. Telefonumla yeniden eşleştirdim, ayarlarını yaptım. Hiç bir sorun çıkmadı. Telefonumda bluetooth açık haldeyken iPod ana menüsünde üst kısımda parmağımı yana çekiyorum, gelen SBSettings menüsünden iBluever'a tıklıyorum ve bir kaç saniye içinde bağlantı otomatik olarak kuruluyor. Sol üst köşede iPod yazısının yanında 3G logosu beliriyor. Bilmeyen biri cihazın kendisinin 3G bağlantı kurduğunu düşünür bunu görünce . Bağlantı gayet iyi ve yeterli hızda oluyor. Bu arada 100 MB haftalık internet paketi aldım kontörler heba olmasın diye .
    Tam sürümünü herkese tavsiye ederim.

• yakın zamanda ipod alıcam gerçi çok da detaylı bir bilgim yok ama, benim bildiğim jb yapınca ücretli appleri, ücretsiz olarak kullanamıyor muyuz? yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhöküzü

yakın zamanda ipod alıcam gerçi çok da detaylı bir bilgim yok ama, benim bildiğim jb yapınca ücretli appleri, ücretsiz olarak kullanamıyor muyuz? yanlış mı biliyorum?

JB yapınca Cydia'dan Installous'u bulup kuruyorsunuz. Installous içersinden de neredeyse her uygulamanın crackli halini bulup çekebiliyorsunuz. Aynı işi pcde Apptrackr v.b. sitelerde de yapabilirsiniz.
  • yani ibluever'ın crackli hali yok mu? kötüymüş öyleyse.
  • quote:

yani ibluever'ın crackli hali yok mu? kötüymüş öyleyse.

Crackli olarak eski sürümleri var. Onlar da ya çalışmıyor ya da çeşitli hatalar veriyor. Düzgün çalışan sürüm olarak Demo olanı var. Onda da bir kaç dakikada bağlantı kopuyor, ayarlar da her girişte yeniden girilmek zorunda.
    Orjinal ve son sürüm olanı 5$, ama değer bence. Sonuçta bir kez veriliyor. Ben dün akşam satın aldım ve bugün dışarda 2 saate yakın cep telefonumun internetini iPod'umda kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

Crackli olarak eski sürümleri var. Onlar da ya çalışmıyor ya da çeşitli hatalar veriyor. Düzgün çalışan sürüm olarak Demo olanı var. Onda da bir kaç dakikada bağlantı kopuyor, ayarlar da her girişte yeniden girilmek zorunda.
    Orjinal ve son sürüm olanı 5$, ama değer bence. Sonuçta bir kez veriliyor. Ben dün akşam satın aldım ve bugün dışarda 2 saate yakın cep telefonumun internetini iPod'umda kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım.

SpeedTest ile dener misiniz en yüksek hızı kaç?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

SpeedTest ile dener misiniz en yüksek hızı kaç?

Speed Test uygulamasından aldığım sonuç:

Mega Bit olarak en yüksek download hızı: 0,15 Mb

Kilo Bit olarak en yüksek download hızı: 157 Kb

Kilo Byte olarak en yüksek download hızı: 19,6 Kb

Ben yeterli buluyorum bu hızı. Eskiden kullandığımız 128 Kb'lik bağlantıdan daha hızlı.

• Hız iyiymiş, Peel'den hızlı heralde.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.