Şimdi Ara

iBluever KURULUMU VE ANLATIMI. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben bu programı satın almak istiyorum âma paypal hesabım yok. Ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek kimse var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayHilal

Arkadaslar ben bu programı satın almak istiyorum âma paypal hesabım yok. Ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek kimse var mı ?

"cydia.xsellize.com" kaynağını Cydia'ya ekleyin. Ücretsiz olarak bu kaynaktan edinebilirsiniz.
  • full sürümü sandım bende. 1.5.7 için crack elinizde yokmu? anlatımlar hep 1.2 için ve o sürümü bulamıyorum. paypal hesaplı benim ipodumdan girecek kimse yok o yüzden demo kullanıyorum 1.2 olduğu zamanlar cracklemiştim ama şimdi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

full sürümü sandım bende. 1.5.7 için crack elinizde yokmu? anlatımlar hep 1.2 için ve o sürümü bulamıyorum. paypal hesaplı benim ipodumdan girecek kimse yok o yüzden demo kullanıyorum 1.2 olduğu zamanlar cracklemiştim ama şimdi olmuyor.

1.2'mi lazım sana 1.02'mi.
    Bende 1.0.2
    1.1.1
    1.1.5
    1.1.8 var ama crack yapamadım bir türlü.
  • 1.2.0 lazım bana
  • Arkadaşlar güncellenen programın ayarlarıda değişti ayarları yapıp kullanabilen arkadaş varsa anlatabilir mi rica etsem ?
  • ayarlar değişmedi bende? 1.5.7 kullanıyorum. internet, *99#, asd, asd yapıyorum giriyor
  • şu andaki versiyon 2.0.32 sen biraz geride kalmışsın ?

quote:

ayarlar değişmedi bende? 1.5.7 kullanıyorum. internet, *99#, asd, asd yapıyorum giriyor
  • arkadaşlar,

*99# gibi bir aramayı bluetooth uzerınde ceptele arama yaptırabılıyorsa bu program bıraz daha gelıstırıldıgınde telefon rehberındekı numaralarıda aramaya yaptıramazmıyız.
  • Bağlanırken " No rfcomm channel for dial-up networking " böyle bir hata alıyorum ne yapmak lazım?
  • hangi sourceler kullanıyorsunuz benim güncel gösteriyor .s
  • walla o kadarı bilemiyorum işte :)
    nerden gözüküyor ? programı satın alabildiğime şükrediyordum şimdi aldum başıma belayı
    quote:

hangi sourceler kullanıyorsunuz benim güncel gösteriyor .s
  • siz satın mı aldınız iblueverı?
  • evet satın aldım ?

quote:

siz satın mı aldınız iblueverı?
  • ben demodan bahsediyorum o yüzdendir
  • Eline koluna sağlık güzel anlatım teşekkür...
  • dün gece son kez denerken ayarlar aşağıdaki gibiyken bir kere bağlanabildim sonra hep "PPP Connection" bağlanamadı hatası aldım ve bir daha bağlanamadım.

Vendor > Generic
    Model > Bluetooth Lan Access
    Account Name > internet
    Password > 0000
    Dial Number > *99#
    Compression > Closed
    Wait for Dial Tone > Opened
    Dialing Method > Tone
    Dial Sound > Closed

Bir kaç dakika sonra SS koyucam
  • bulunsun
  • mesajım olsun lazım olur ilerde
  • Arkadaşlar benim versiyonum şuanda 1.5.7.Yeni sürümü yüklemiyorum günlerdir yüklersem sorun olur mu?Bir de Cydia'da güncelleme uyarılarını nasıl kaldırabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.