Arkadaslar ben bu programı satın almak istiyorum âma paypal hesabım yok. Ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek kimse var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: KubilayHilal
Arkadaslar ben bu programı satın almak istiyorum âma paypal hesabım yok. Ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek kimse var mı ?
"cydia.xsellize.com" kaynağını Cydia'ya ekleyin. Ücretsiz olarak bu kaynaktan edinebilirsiniz.
full sürümü sandım bende. 1.5.7 için crack elinizde yokmu? anlatımlar hep 1.2 için ve o sürümü bulamıyorum. paypal hesaplı benim ipodumdan girecek kimse yok o yüzden demo kullanıyorum 1.2 olduğu zamanlar cracklemiştim ama şimdi olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
full sürümü sandım bende. 1.5.7 için crack elinizde yokmu? anlatımlar hep 1.2 için ve o sürümü bulamıyorum. paypal hesaplı benim ipodumdan girecek kimse yok o yüzden demo kullanıyorum 1.2 olduğu zamanlar cracklemiştim ama şimdi olmuyor.
1.2'mi lazım sana 1.02'mi. Bende 1.0.2 1.1.1 1.1.5 1.1.8 var ama crack yapamadım bir türlü.
*99# gibi bir aramayı bluetooth uzerınde ceptele arama yaptırabılıyorsa bu program bıraz daha gelıstırıldıgınde telefon rehberındekı numaralarıda aramaya yaptıramazmıyız.
Bağlanırken " No rfcomm channel for dial-up networking " böyle bir hata alıyorum ne yapmak lazım?
hangi sourceler kullanıyorsunuz benim güncel gösteriyor .s
walla o kadarı bilemiyorum işte :) nerden gözüküyor ? programı satın alabildiğime şükrediyordum şimdi aldum başıma belayı
quote:
hangi sourceler kullanıyorsunuz benim güncel gösteriyor .s
siz satın mı aldınız iblueverı?
evet satın aldım ?
quote:
siz satın mı aldınız iblueverı?
ben demodan bahsediyorum o yüzdendir
Eline koluna sağlık güzel anlatım teşekkür...
dün gece son kez denerken ayarlar aşağıdaki gibiyken bir kere bağlanabildim sonra hep "PPP Connection" bağlanamadı hatası aldım ve bir daha bağlanamadım.
Vendor > Generic Model > Bluetooth Lan Access Account Name > internet Password > 0000 Dial Number > *99# Compression > Closed Wait for Dial Tone > Opened Dialing Method > Tone Dial Sound > Closed
Bir kaç dakika sonra SS koyucam
bulunsun
mesajım olsun lazım olur ilerde
Arkadaşlar benim versiyonum şuanda 1.5.7.Yeni sürümü yüklemiyorum günlerdir yüklersem sorun olur mu?Bir de Cydia'da güncelleme uyarılarını nasıl kaldırabilirim?