Şimdi Ara

ibm pc recovery image bulunurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimdeki ibm pc
    serisi:9685-57g
    ilk aldıgımda içindeki recovery den tekrar otomatik fabrika çıkışı haline getirebiliyordum windowsu kurmak kolaydı ama harddiski arızalandı yeni takdıgım harddiske tekrar windowsu kurup driverleri tanıtmak gerekir istediğim bir yerlerden bunun image nı indirip ilk haline getirebilirmiyim yani recoverı tekrar olsun indirebilecegim bir adresi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim kolay gelsin saygılar.

• http://www.pc.ibm.com/tr/warranty/index.html
    http://www.pc.ibm.com/europe/warranty/en/lookup.html?uk&cc=uk

teknik servise danışırsan, en kestirmeden izleyeceğin yolu sana söylerler. garantisi bitti diyorsan eğer, sadece bir tahmin yapacapım şimdi
    kasa üzerindeki işletim sistemi etiketi ile kurulu olan işletim sisteminin etiket numaraları yani kurulum key' i farklıdır muhtemelen. yani demek istediğim,
    yüklü olan işletim sistemi fabrikasyon işletim sistemi cd' sindendir muhtemelen? kasa üzerindeki işletim sistemi etiketini kontrol etme şansın oldu mu hiç.
    her neyse yapacağın, uygun dilde bir işletim sistemi kurulum dvd veya cd' si işte neyse kullanarak kullanmak poblemini çözebilir.
    sadece sana ait keyi kullanacaksın. aktivasyon isteyecektir muhtemelen. aktivasyonu geçersen zaten recovery programı yükleyeceğin için yeni bir recovery
    backup alıp bu sorunu muhtemelen aşarsın. bence o kadar büyük bir sorunun yok. bu tarz bir olay benim de başımdan geçti ama dil farkından dolayı üşendim,
    ve boşta olan bir işletim sistemini kullandım. dil aynı olsaydı sanıyorum orjinal key' i kullanabilirdim. ama dediğim gibi uğraşmadım. en azından sen denersin.

• thanks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.