Bildirim
Ibrahimovic'in oynadığı her takımdan en güzel 3 golü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
juve deki 2 numaralı golü çok güzelmiş.
juvedeki 3 numaralı golünün kopyasını van nisterroy manu formasıyla juve ye atmıştı yanlış hatırlamıyosam. -
Drogba ve Zlatan,türkçe nasıl söylenir bilmiyorum ama en brutal forvetler şuan aktif oynayanlardan.Allah ikisiyle aynı odada kalmayı bile nasip etmesin bana o biçim korkutucu geliyolar. -
Topun gelişine topuğuyla attığı gol vardı interde oynarken.O golde olması gerekti.Ama o kadar çok güzel golü var ki bu adamın hangi birini koysunlar :) -
Şu adamı Real Madrid'de izleyemedim ya. En çok ona yanarım :) Bir sezon bile olsa Real Madrid'de oynasın daha başka bir şey istemem -
Ajax 2. numara benim için bayağı iyidir vuruş tekniği ve becerisi tartışılmaz o fizikteki adamın bu yeteneğe sahip olması şaşırtıcı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X