Şimdi Ara

İç Mimari ve İnşaat'la ilgili sorularınızı sorabilirsiniz ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
10.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnşaatçılar hep boşta 150 lira yevmiye ver birine malzemeyi sen AŞ 3-4 cm bi şap at yada kuru şap ta arttırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Ustaların uçuyorlar fiyat olarak, iş olmasa bile otururum kahvede yinede ucuza gelmem diyor onun için kendim yapmaya çalışıyorum :) estetiği çok önemli değil iş görsün diye yapacağım. Kuru şap dediğiniz hazır harç şeklinde satılanlar mı ? Kum çimento uğraşmak yerine direk suyla karıştırıp dökülür sanırım

• Hocam şap işi herkesin yapabileceği iş değil de sen yine bi bak youtube den :)

• merhaba, arayın Bulut Mimarlık Dekorasyın'u ya da yazın sitesinden (bulutmimarlik.com) hızlıca gelip ücretsiz keşif yapsınlar. Durumu ve önerilerini sunsunlar. Siz de yapun, ya da yaptırın. Ben öyle yaptım, acayip memnunum.Bulut Mimarlık DekorasyonBulut Mimarlık Dekorasyon
  • İyi günler.
    İlerdeki yıllarda bir arsa alıp kendimize özel bir ev yapmak istiyorum. Bununla alakalı internetten temin edebileceğim modern ev mimari çizim ve evin iç dış fotolarının olduğu güzel bir site biliyormusunuz acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • corde C kullanıcısına yanıt
    Hocam arsa alınca meslektaşımızın birine emeğinin karşılığını vereceksiniz size özel projenizi yaptıracaksınız

• İş arıyorum. İstanbul avrupa yakasında. Mimarlık diploma projesi öğrencisiyim.
  • Hocam ben bişey sormak istiyorum, 1 aydır ev bakıyoruz ve sonunda bir evde karar kıldık, bu süreçte çok ev gezdik, kaliteyi nasıl anlıcaz derken gezdikçe evin içine girer girmez kalitesini az çok anlar olduk kendimizce. Sorum ise şu, beğendiğimiz evde kullanılan malzemeler markalar vs güzel gibi duruyor fakat işçilik hataları var gibi bazı noktalarda. Mesela bazı oda kapılarının pervazları ile duvar arasında belirgin boşluklar var. Çamaşır makinası ve yüklük dolabı var, orta kısma kadar duvara sıfır gitmiş yukarı gittikçe duvarla dolap arasında boşluk oluşmuş. Odanın birinde kapı eşiği bayağa eğimli kalmış mesela düz durmuyor. Bunlar biraz kafama takıldı ve bikaç mühendis müteahhit tanıdığa danıştım. Bu tür işçilik hatalarının olabileceğini çözülecek şeyler olduğunu kafaya takmamak gerektiğini, evin genel beğenisi ve kullanışlılığının çok daha önemli olduğunu belirttiler. Siz ne dersiniz? Teşekkürler

• Bir işi herkes aynı paraya yapmadığı için bunlar normal. Evi genel olarak beğendiyseniz alın hocam takılmayın ufak tefek şeylere. Takılıyorsanız bütçenizi yükseltip başka yere bakın.

Benim fayans ustam metresini 30 liraya yapıyor, aşağı yapmaz. Mütahitin ustası 15 liraya yapar. Firmanın amacı para kazanmak benim amacım vip iş çıkarmak tasarımımın en güzel şekilde hayata geçmesi.

• Teşekkür ederim sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.