Şimdi Ara

İç mimarlık mesleği hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümüm iç mimarlık. Ic mimarlik forumlarindan kesinlikle çıkmam bu konuyu acmamin nedeni forumun ic mimarlik hakkindaki düşünceleri. Ne dusunuyorsunuz cidden?

Bu arada 2.sinifim. mimarliga kesinlikle ilgi duymuyorum ben bir tasarimciyim hani carpitmaya calisan olursa diye söylüyorum: )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iş yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharmaceutical

iş yapmaz

Aslanim.benim beeee kocum benim.beee -.-

• Sordun diye yazıyorum, bizim buralarda (iç anadolu karadeniz) kimsenin takmadıgı bir sanat.
    arabanla boyacıları sıvacıları taşır onların sırtından para kazanmaya calısırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Sordun diye yazıyorum, bizim buralarda (iç anadolu karadeniz) kimsenin takmadıgı bir sanat.
    arabanla boyacıları sıvacıları taşır onların sırtından para kazanmaya calısırsın.

Hocam az bucuk tahmin edebiliyorum : ) istanbulda yaşıyorum zaten ıstanbul ya da en fazla kiyi kesiminde yaparim bu meslegi tabii nasip nereden gelir bilemeyiz :)

• eğer güzel yapıyosan saygım sonsuz, memlekette takan pek kişi yok sanırım ama evlerin dizaynını görüyoruz . aynı parayı bi iç mimara ayırsalar belki kendi yaptıklarından daha ucuza daha güzel bi eve sahip olacaklar ama nerdeee
  • kramponcu kullanıcısına yanıt
    Diyosunuz hmmmm. Yurtdisinda farkli senaryolar var tabii :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malzemeler okul projesi için baya para gerekli projeler için

• iç mimarlık genellikle zengin zevk sahibi Avrupa ülkelerinde gözde meslek.
    iç mimarlığı bitir bas git Avrupaya paraya para demezsin.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi soruyorum sizce avrupaya nasil gitmeliyim ama? Yanibegitim mi mesleki mi?? Dilim var bu arada

• Türkiye de hak ettigi ilgiyi goremeyen meslek. Bir aralar cok istedigim bir bolumdu ozellikle Mimar Sinan ic mimarlik ama olmamisti

• Ciddi yazayım bari. 20 yıl önce insanlar proje götürecekleri zaman inşaat mühendisi mi çizsin mimar mı derlermiş. Mimarların değeri bilinmezmiş bence insanlar 10-20 yıla iç mimarların önemini anlarlar

• -WOLFIE- kullanıcısına yanıt
    en kolayı öğrenci olarak gitmek. öğrenci olarak gidersen daha kolay kabul ediyorlarmış yani öğrenci olarak git okul bitince dönmezsin oturma izni ve çalışma izni alırsın kalırsın orada
    hatta o ülkenin bayan bir vatandaşıyla evlen işini daha sağlama alırsın.
  • bu sene sınava gireceğim. yazmak istediğim meslek arasında duruyor ama herkes iş imkanı olmadığını, düşük maaş ile çalıştıklarını söylüyor. hevesim kırıldı. ben böyle hayal etmiyordum iç mimarlığı. tm bölümü meslek önerilerine açığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: but you promised

bu sene sınava gireceğim. yazmak istediğim meslek arasında duruyor ama herkes iş imkanı olmadığını, düşük maaş ile çalıştıklarını söylüyor. hevesim kırıldı. ben böyle hayal etmiyordum iç mimarlığı. tm bölümü meslek önerilerine açığım.

Hukuk

• Ben bu sene istememe rağmen tercih listeme yazamadım.Çalışma alanı baya güzel ve zevkli.Döşemeci Selim Bey örnek

• Persom kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam hukuk bu sene 30 binden kapattı. 30 bin baya uçuk bir hedef :( hukuk kazanmak büyük başarı gerçekten, keşke gelse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr de en iş yapmayacak meslek tabi tanınmış birinin çocuğu değilsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: but you promised

yanlış hatırlamıyorsam hukuk bu sene 30 binden kapattı. 30 bin baya uçuk bir hedef :( hukuk kazanmak büyük başarı gerçekten, keşke gelse.

Yaparsın ya bu sene giriyorsan sınava daha baya vaktin var

• Fazla iddiali konusuyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.