Şimdi Ara

İçeri Aşırı Ses Alıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba. Ford Focus 3 marka aracımın orjinal olan 215.55.16 janlarını 225.45.18 ile değiştirdim. Aracım şu anda yolda çok ses alıyor. Ne yapmam gerekiyor. İçeri Aşırı Ses Alıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benim gibi davlumbaz ve bagaja ses yalıtımı yaparak ses sorununu büyük bi oranda çözebilirsiniz.

İçeri Aşırı Ses Alıyor.

İçeri Aşırı Ses Alıyor.

İçeri Aşırı Ses Alıyor.

• Lastik değişimi ile olduğuna göre sorun lastikte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkan lastiğin markası/ takılan lastiğin markası ile alakalı olabilir. Taban yol sesini aşırı arttırcak şekilde genişletilmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Yalıtımı neyle yaptın abi nasıl malzeme kullandın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emrekaptan05 E kullanıcısına yanıt
    İlk kat titreşim sönümleyici olarak bitüself kullandım. (dbmat ağır bariyer kullanmak daha iyi olabilir).

2. Kat olarak dbrubber 6mm/12mm kullandım.

Ek olarak: davlumbazlarda pas oluşmaması için 3 kutu pütür sprey uyguladım, tabanca ile atılan pütürler gibi olmasada hafif bi kaucuk tabaka oluşturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 30 Nisan 2021; 14:50:25 >
  • Lastik havalari ve rot ayari da lastik sesinde etkili. Lastik yola tam olarak geregince basmiyorsa ses artiyor

Ancak sizin probleminiz lastik kalitesinden kaynakli gibi gorunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sisteminden ses çok az çıkıyor
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya lastik kalitesiz ya da bayatlamis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanız çok güzelmiş, nazar değmesin hocam :)

• Hocam lastiğin yanağı incelmiş. Bence normal ses yapması. Lastiğin sönümleme özelliği de düştüğü için konforunuz da düşmüştür büyük ihtimalle. Hatta sınırlara gelince yanal salmalar da yapıyor mu lastiğiniz? Ölçülerden gözümde canlandıramadım ama 18 jant baya büyük kaçmıyor mu bu araca? Soğuk asfalt yolda gittim bu araç ile hiç bir rahatsızlık yaşamamıştım. Lastiği ve jantı orijinale döndürmenizi öneririm.

Ayrıca taban ve davlumbaz içlerine pütür attırmak sesi epey azaltacaktır.

• Taban alanı genişlemiş, yanak incelmiş ayrıca çıkan ve takılan lastiğin marka ve modeli söylenmemiş kimse de sormamış. Eski ve yeni lastiğin ses seviyesi nedir ona da bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 4 Mayıs 2021; 15:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Taban alanı genişlemiş, yanak incelmiş ayrıca çıkan ve takılan lastiğin marka ve modeli söylenmemiş kimse de sormamış. Eski ve yeni lastiğin ses seviyesi nedir ona da bakmak lazım.

Ucuz, çin malı bir lastiğe benziyor. Arka tekerde de kocaman bir balon olmuş :) Bu insanları anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 4 Mayıs 2021; 15:24:36 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Resmi büyütüp bakmamıştım baya baya balon yapmış. Orada tel olması lazım değil mi ki nasıl balon yapmış hayret. Konu sahibi parayı direk çöpe atsa daha iyiymiş. Tekrar orijinal ebatta lastik alacak veya kaliteli bir markaya geçiş yapacak iki kat masraf.

• hem ciddi bir değişim yaşatmışsın hem çöp lastik almışsın. geçeceksen 17" geç. yapılacak iş var yapılmayacak iş var 18" ve focus ne alaka.

• yeni latik olarak bridgestone turanza veya continental premium6 mı taktınız?

• focus 3 16 jantla bile tatlı sert iken 18 jant la düşünemiyorum bile konforsuzlugunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Bu mesaj silindi.

İçeri Aşırı Ses Alıyor. 

Ulan ne işsiz, ne enteresan, ne yoksunlukları olan bi karaktersin sen. Bahsettiğin gibi çalışacak yaşta isen senin çalışma arkadaşlarına sabır diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

İlk kat titreşim sönümleyici olarak bitüself kullandım. (dbmat ağır bariyer kullanmak daha iyi olabilir).

2. Kat olarak dbrubber 6mm/12mm kullandım.

Ek olarak: davlumbazlarda pas oluşmaması için 3 kutu pütür sprey uyguladım, tabanca ile atılan pütürler gibi olmasada hafif bi kaucuk tabaka oluşturdu.

İnşaat malzemesini araç içinde kullanmayın kötü kokar. Ki bunlar seside yeterince engellemez.

Arka sptepnenin olduğu yere rülo keçe serseydiniz keşke

İçeri Aşırı Ses Alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 4 Mayıs 2021; 15:59:44 >

• Kapı içleri, koltuk altı, arka bagaj hep bitüself kaplı bu zamana kadar hiç koku şikayetim olmadı. bitüselfi titreşim yalıtımı için kullanıyorum. Onun üzerindeki malzeme de zaten kokusuz/yanmaz araç ses yalıtım malzemesi. Evet bond süngerde kullanılanilir, ses konusunda oldukça etkili
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.