Şimdi Ara

İÇERİSİ EN SESSİZ OTOMOBİL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
35.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sener_aydogan

biraz önce jetta sayfalarında dolanıyordum yeni jettayı rezalet olarak tanımlıyorlar, volvoda da istediğim özellikleri
    karşılamayacaksa daha üst modellere de param yetmeyecek. golfü beğeniyorum ama golfe de o kadar para vermem
    hondanında motor seçeneklerini beğenmiyorum diger saydığınız modellerin de ya şeklini ya büyüklüğü yada o markası(benim gözümde)
    beğenmediğim için strateji değiştirip fazla paramda cepte kalsın deyip yönümü seat ibiza style 1.2tsi dsg ye çevirmiş
    bulunmaktayım çalıştığım yer sayesinde belki filo indirimi bir şeyde yaptırabilirim. alfanın içinden çıkıp seata binmekte
    biraz içimi burkacak gibi geliyor ama benzin fiyatı ve bakım masrafları yüzünden doğrusu bu galiba

Yeni Jetta'nın yer aldığı sayfalar da dolanıyordum deseniz daha doğru olur sanki.
    1.2 tsı 105 hp'lik motor Polo'da yok sanırım o olsaydı madem küçük sınıfa geçmişsiniz iyisine binin derdim.Şu an zaten aralarında çok fark yok gibi.
    Sessizlik konusunda İbiza'ya alternatif olarak Jazz'ada bakabilirsiniz.

• Bazı arkadaşlar Toyota falan sessiz demiş, bu doğrudur. Çünkü Japon araçları sessiz çalışır ama ses yalıtımları çok iyi olmadığından içeri aşırı yol ve rüzgâr sesi alırlar.

Volvo iyi bir marka ama S40 çok küçük bir araba. Citroen ise beğendiğim bir araç, özellikle de direksiyonlarını çok seviyorum. C4'e binmedim ama geçenlerde bindiğimi bir C5 fena değildi, içi geniş, rahattı. Bütçe yetiyorsa C5 de önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge34

2-3 db lik farkı ortalama bir insan kulağı ayırt edebilir mi peki? db bilgileri bence çok sağlıklı değil duymak lazım..

Kesinlikle eder, örneğin;60db!nin 2 katı 120db değildir, çok daha düşük bir değerdir...
  • Yeni kasa benzinli Mazda 3
    Gerçekten çok sessiz bir araç
  • quote:

2-3 db lik farkı ortalama bir insan kulağı ayırt edebilir mi peki? db bilgileri bence çok sağlıklı değil duymak lazım..

Desibel değerindeki her 3 birim artış için, ses 2 kat artar. buna göre 2-3 desibel çok farkeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph33

quote:

Desibel değerindeki her 3 birim artış için, ses 2 kat artar. buna göre 2-3 desibel çok farkeder.

62 db ile 65 db arasında 2 kat fark var demek. Çok fark olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum!
  • Sivik
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph33

quote:

desibel değerindeki her 10 birimlik artışta gürültü 2 kat artar diye biliyorum
  • cıtroen c5 gerçekten hem konforlu hemde çok sessiz bir araç fakat benim o arabada sevmediğim tek özellik direksiyonun ortasında bulunan konsol ben direksiyonu tek el kullandığım için elim hep değiyordu dönüşlerde felan ancak kolunu tam karşıya paralel tutarsan sorun yok :) oda yorucu oluyo en iyisi sen s40 al s40 ı sürmedim ama çok güzek duruyo :) eminim oda hiç ses almaz içeri...
  • opel vectra c kasa
  • Konu sahibi arkadaşın üst limiti 50.000 TL imiş ilk mesajda da yazdığı üzere.

Volvo S60 ya da V60 ın yeni kasası alternatif olamaz o açıdan.

Ayrıcaaaa,

Bir de bunu izleyin isterseniz.

Reklam değil, gerçek test :)

Kaldı ki Volvonun sicili biraz kabarık bu konuda:

Japonların testinde de duramadı Volvo S60.

Bulursam onu da eklerim.

Ama durumu uygun olanlar için dizaynı için bile alınır bu araç, orası ayrı.

Haluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 29 Mart 2011; 10:27:33 >

• İçersinde karının olmadigi otomobil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

İçersinde karının olmadigi otomobil...

• quote:

dünyadaki en güzel üç ses su sesi, para sesi ve kadın sesidir derler ama sanırım bu sözü aşağıdaki şekilde revize edersek pek çok forumdaşın itirazı olmaz;

su sesi, para sesi ve ferrari sesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

dünyadaki en güzel üç ses su sesi, para sesi ve kadın sesidir derler ama sanırım bu sözü aşağıdaki şekilde revize edersek pek çok forumdaşın itirazı olmaz;

Aston Martin V8 ve V12 lerin sesi daha da etkileyici valla. Ferrarinin ki çok tiz kalıyor bence.

Kadın sesinin tamamen kısılması taraftarı olmadığımı da belirtmek isterim bu arada :)

Haluk

• hocam işin esprisi tabii ki, kadınlara saygımız elbette sonsuz
  • yenı cıvıc olabılır su an ıcın 0 fıyatlarıda cok uygun 42.000 tl ye elegance paketı verıyorlar.ses yalıtımı bu forumda abartıldıgı kadar kotu degıl ama cok ıyıde dıyemıcem ama surus konforu sıze herseyı unutturur en kısa zamanda gıdıp bı cıvıc test etmenızı onerırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

Aston Martin V8 ve V12 lerin sesi daha da etkileyici valla. Ferrarinin ki çok tiz kalıyor bence.

Kadın sesinin tamamen kısılması taraftarı olmadığımı da belirtmek isterim bu arada :)

Haluk

hocam bu arada ses denince bu aleti tek geçerim :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.