Şimdi Ara

İçimde beni rahatsız eden bir his var(blocked abi çok tşk ederim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dalga geçmeyin arkadaşlar, ben bu sorun yüzünden çok ağladım, ön yargılı konuşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kül Tigin

quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

iki pantyhose , bangbros at bişeyin kalmaz.

ne onlar, ilaç mı

Vah , Vah...

Garibim Ne Halde

• quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

quote:

erkeksi şeyler derken ergenlikten bahsetmek, biribirime gidip evde yalnız başına bşiler yapmak, mastürbeyşın(arklığımız o kdr gitmedi ama isterdim), aslında tam açıklayamıyom ama genellersek ergenlik-erkeklik ihtiyacımı karşılamak

Birlikte mastürbeyşın yaparak aksiyonculuk mu oynayacaksınız sonra kayarsınız birbinirize aman diyorum !

birisinden duymuştum,"arkadalarla dün evde mast. çektik" diye sanırım ordan etkilendim, dedim ya tam açıklayamıyom ne istediğimi, sonunda ne olacağını düşünmeden direk söylüyorum size, açık sözlüyüm şuanda, saf yani

yav bilader fantazilerin sınır tanımıyor tamam ne biliyosan yap

Öldüm bittim

• bu konuyu dalga amaçlımı yoksa gercekten bi sorunun oldugundanmı actıgını dusunuyorum..gercekten bır sorunsa bi erkek le ne yapmak istiyosun orasını açıklasana gezip tozmak i*nelikler yapmak falanmı.. öyleyse fazla bir sorunun oldugu söylenmez ama bunların dışındaysa kusra balkma ama sen homosun yada buna benzer bişesin
  • quote:

quote:

ne onlar, ilaç mı

Değil ama ilaç gibi gelir
    (Naugty Amercia'da benden)
  • HOMO DEĞİLİM

gerçekten ciddiyim bu konuda, bu konunun bana biraz faydası dokundu, teşekkür ederim burdaki bir kaç kişiye, diğerleri klasik türk halkı zaten(dalga geçen kısım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosekuu -- 23 Haziran 2008; 2:27:28 >
  • Rus Enstitüsünde derslere başlaman faydalı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan50cent

Sen yavaş yavaş sürükleniyosun o taraflara kendini frenle bence

• milli oldun mu ? olmadıysan bir an önce ol senin durum vahim
  • seviorum uulan bu forumu heyt bee
  • quote:

quote:

ne onlar, ilaç mı

emmeli gömmeliler
  • O his içinde kaldıkça sorun yok.
  • Bize biraz küçüklüğünden bahset.
  • Kızları görünce kuş kalkıyomu ? Yoksa erkekleri görüncemi kuş hareketleniyo ?
  • Kızları düşün

Not : Banım açılmış bu arada tekrar aranızdayım
  • bence bayanlarda girse iyi olur artık, senin bayan arkadaş araman lazım acil
  • Çavuşu tokatla bi, kullakları dikiyosa sorun yok.Sus pus ise aha o zaman mokokosun bilader.
  • Dostum kimseyi takma bosver.
    Bir kac tane dostun olsun yeter.

O arkadasınla aranız nasıl?
    Yakın arkadasi kanka olayı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blocked

quote:

ya ben erkeğim ama bi tane erkek arkadaşım var ona karşı çok garip şeyler hissediyorum açıklanacak bşi değil. sanki onun benim abim olmasını istiyorum ama aynı yaştayız, sanki onla yapmamız gereken şeyler var, bilmiyorum, bazıları homo olduumu düşünebilir direk ama değil çünkü homolar kız gibidir ben kız gibi değilim, sadece onunla erkeksi şeyler yapmak istiyorum, yardımcı olacak biri var mı

bak düşündüğün şey arkadaşının seni tamamladığıdır bu durumda 20 30 yıla varan dostluklar ortaya çıkar.Kafa dengin ise aranı iyi tut ne güzel işte birbirinizi anlıyorsunuz.Eşcinselmiyim diye düşünme sakın bunlar normal şeyler bende keşke şu arkadaşımla daha fazla vakit geçirseydim buraya gitseydim aa bak bu markayı o çok seviyo gibi şeyler diorum yani

blocked abi sana gerçekten çok teşekkür ederim, içimi ferahlattın gibi bir şey, diğerleri bunu anlamayabilir ama dediklerin tam aradığım cümleler, bu konu burda bitsin yada siz dalga geçmeye devam edin homosun diye falan... ben kaçar

• quote:

Orjinalden alıntı: SeHZaDe64

Çavuşu tokatla bi, kullakları dikiyosa sorun yok.Sus pus ise aha o zaman mokokosun bilader.

Öldüm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.