Şimdi Ara

İçimde beni rahatsız eden bir his var(blocked abi çok tşk ederim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişeyin yok hocam normal senin canın sıkılmış tavla-batak atcak birilerini arıyon erkeksi şeyler derken kelimeyi yanlış kullanmışın erkeksi derken senin kastettiğin(bence) içip içip sokakta küfretcek, bi kafeye gidip batak,tavla oynayacak, nargile içeçek birlikte kavgaya girip dayak yicek bi kanka gibi bişey olmasını istiyosn o çocuğun
  • quote:

erkeksi şeyler derken ergenlikten bahsetmek, biribirime gidip evde yalnız başına bşiler yapmak, mastürbeyşın(arklığımız o kdr gitmedi ama isterdim), aslında tam açıklayamıyom ama genellersek ergenlik-erkeklik ihtiyacımı karşılamak

Bu Cümleden Kıllanmayan Varmı ?
  • en önemli sopru bence şu...hiç bir kızı sevdin mi veya çıktın mı?
    bunu cevabını ver bi sen önce ben sana dicem ne olduğunu..
  • valla sonun pek hayırlı görünmüyor.
  • kovboyculuk oynayın
  • onun çavuş nöbette bence
    quote:

Orjinalden alıntı: SeHZaDe64

Çavuşu tokatla bi, kullakları dikiyosa sorun yok.Sus pus ise aha o zaman mokokosun bilader.

KONUNUN KAPANMASINA SON 5 DAKİKA İSTERSENİZ SAYALIM 5

• Bu konudaki kullanıcılar: T.R.U.G., T818, gfbilker, darbe16, EST_tim, Dallassimo, Magical Zero, lev@, himmet_dal, positroN, ilkerone, LordSoth, Resrous, salih_763, cellat_616, No Şuga, soulmate, Nyorai, OkyaNuS., KnightOfKingdom, doganinho7, hasan0basan0, FBcoskunFB

• adamım kamışa şöyle bi asıl jarjörden bişeyler gelirse tamam korkma bazen kurum bağlamış olabiliyo..
  • birlikte karıya gidin bişeyin kalmaz
  • herkezin içide gaylik ve normallik dürtüsü vardır önemli olan neyi seçtiğimiz

sözün orjinali

herkesin içinde iyilik ve kötülük vardır önemli olan neyi seçtiğimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeHZaDe64

Çavuşu tokatla bi, kullakları dikiyosa sorun yok.Sus pus ise aha o zaman mokokosun bilader.

en baba yorum olmuş helal
  • Ya bak ilk önce gaylığı değil lesbian lıktan yola çık belki daha çok hoşuna gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

seviorum uulan bu forumu heyt bee

süpersin yaaa

son yorumların hepsi süper koptum burda gülmekten ama konu bence kapanmak üzere isteyenler ss leri alsınlar şimdiden

son 3 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedstaR -- 23 Haziran 2008; 0:43:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

en önemli sopru bence şu...hiç bir kızı sevdin mi veya çıktın mı?

bu soru dikkatimi çekti ver herkesin bnm homo odluğumu unutturacak olduğundan cevaplayacam, nedense uykusuzluk var

anasınıfında bi kızla tanıştım adı Ayşe, o da bnm gibi asker çocuğuydu, tanıştıktan 2-3 sene sonra ayrıldık çünkü babalarımız asker ve 2-3 senede bir taşınırız. sonra 2-3 sene daha geçti ve Allah bizi gene aynı yere düşürttü ve onla aynı okula gittik hatta aynı sınıf. sonra aradan 6-7 yıl geçti baya yıldır haber almadım ve en sonunda babasının öldüğünü öğrendim ve anneme onlara gitmekte ısrar ettim, biz izmirde onlar aydındaydı. neyse gittik konuştuk falan ben onu yavaş yavaş sevmeye başladım. ama onun bunda haberi yok mu bilmiyorum büyük ihtimalle tahmin etmiştir. sonra benim de babam öldü. onunla kaderlerimiz neredeyse aynıydı, ben onu heryerde arıyorum ve hiç bir kıza bakınca bi his duymuyorum çünkü Ayşe'ye karşı saygısızlık yapmış olurum diye düşünürüm, bu sorunu da bi erkekle paylaşma ihtiyacı duyduğumdan herhalde o erkek arkadaşıma karşı bşiler hissediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

en önemli sopru bence şu...hiç bir kızı sevdin mi veya çıktın mı?

bu soru dikkatimi çekti ver herkesin bnm homo odluğumu unutturacak olduğundan cevaplayacam, nedense uykusuzluk var

anasınıfında bi kızla tanıştım adı Ayşe, o da bnm gibi asker çocuğuydu, tanıştıktan 2-3 sene sonra ayrıldık çünkü babalarımız asker ve 2-3 senede bir taşınırız. sonra 2-3 sene daha geçti ve Allah bizi gene aynı yere düşürttü ve onla aynı okula gittik hatta aynı sınıf. sonra aradan 6-7 yıl geçti baya yıldır haber almadım ve en sonunda babasının öldüğünü öğrendim ve anneme onlara gitmekte ısrar ettim, biz izmirde onlar aydındaydı. neyse gittik konuştuk falan ben onu yavaş yavaş sevmeye başladım. ama onun bunda haberi yok mu bilmiyorum büyük ihtimalle tahmin etmiştir. sonra benim de babam öldü. onunla kaderlerimiz neredeyse aynıydı, ben onu heryerde arıyorum ve hiç bir kıza bakınca bi his duymuyorum çünkü Ayşe'ye karşı saygısızlık yapmış olurum diye düşünürüm, bu sorunu da bi erkekle paylaşma ihtiyacı duyduğumdan herhalde o erkek arkadaşıma karşı bşiler hissediyorum

lan şuna erkek arkadaşım diyip durma arkadaşım kankam felan de gaymısın kardeşim ya

• kosekuu baba o erkek arkadaş dediğin nasıl biri ortak yönleriniz filan varmı bir sölesene
  • Senin kendine gelmen için Ayşe'yi bulman gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero

kosekuu baba o erkek arkadaş dediğin nasıl biri ortak yönleriniz filan varmı bir sölesene

herkesin fikirlerine saygılı, düzenli tertipli, canayakın, biraz da sapık ama aslında sapık değil sadece küfür ediyo ve ara sıra yeah falan diyo çok güzel keşke onun gibi oalbilsem :D
  • film gibi
  • bunun qibi hissetmiyosundur..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.