Şimdi Ara

İçimde beni rahatsız eden bir his var(blocked abi çok tşk ederim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kardesi anliyorum.çok kisinin boyle sevdigi bir arkadasi olabilir.hatta onu kiskanir,hep kendisiyle olmasini ister.bunun gaylikla ilgisi nerde!benimde o yaslarda çok sevdigim bir arkadasim vardi ama o arkadasi herkes çok severdi.ama hiç bir zaman oyle gay maylik seyler gormedim.isterseniz iyice bir dusunun bakalim kendinizi karar vermeden once
    kardes biraz fazla hisli o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 23 Haziran 2008; 0:16:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

ben kardesi anliyorum.çok kisinin boyle sevdigi bir arkadasi olabilir.hatta onu kiskanir,hep kendisiyle olmasini ister.bunun gaylikla ilgisi nerde!benimde o yaslarda çok sevdigim bir arkadasim vardi ama o arkadasi herkes çok severdi.ama hiç bir zaman oyle gay maylik seyler gormedim.isterseniz iyice bir dusunun bakalim kendinizi karar vermeden once

sen arkadaşınla çeşitli fantaziler kurup mastirbeyşın gibi şeyler yapmak istiyormuydun?
  • sizin için hiç uraşamicam, dalga geçin geçin sonra da sizin için resim upload edeyim iki saat
  • tabiki hayir ama onunla oynarken hep benimle ayni takimda olmasini isterdim,her gun mutlaka gorurdum falan.fazla teferruatini simdi hatirlamiyorum zira simdi 50 yasini astik!bayagi sene olmus!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

sizin için hiç uraşamicam, dalga geçin geçin sonra da sizin için resim upload edeyim iki saat

ne 2 saati hocam ya yapma herkes seni bekliyor millet uyuyamadı...

1-2 tane resim atsan yeter bize tipini görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

sizin için hiç uraşamicam, dalga geçin geçin sonra da sizin için resim upload edeyim iki saat

ne 2 saati hocam ya yapma herkes seni bekliyor millet uyuyamadı...

1-2 tane resim atsan yeter bize tipini görelim

birisine izin verdim space'imi görmesine, o upload etsin banane
  • Arkadaşımız bu sanırım
     İçimde beni rahatsız eden bir his var(blocked abi çok tşk ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 23 Haziran 2008; 1:27:21 >
  •  İçimde beni rahatsız eden bir his var(blocked abi çok tşk ederim)

• quote:

Orjinalden alıntı: C£nq

Arkadaşımız bu sanırım

evet homo muyum çok merak ediyorum(dalga geçme sırası bende)
  • Ben Daha çok Simpsonslardaki Ralph Wiggum (Polis Şefinin Oğlu) gibi birşey bekliyordum...
  • Hocam perdelere baktıkça aklıma kötü şeyler geliyor ama onun dışında sağlam bir herife benziyorsun..

Ama eşcinsel olanların illaki Fatih ÜREK gibi imgesel anormal tiplere benzemesi gerekmiyor..
    Onlar soytarıdır dostum eşcinsel değil..
  • Ben seni birine benzettim ama kim ? Çıkaramadım şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Ben seni birine benzettim ama kim ? Çıkaramadım şimdi.

kesin bir homoya benzetmişsindir
  • bende benzettim valla.ama ismine baktım profilden cıkaramadım.bu arada ben Aydın'dan
  • Resme baktıkça nedenini bilemediğim bi sebepden dolayı dövesim geliyo veledi.

• resimler gözükmüyo
    edit: üstüne tıklayın gözüküyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosekuu -- 23 Haziran 2008; 4:03:50 >
  • sende bir sorun yok.mal sağlam.
    birkaç seneye kadar o yapmak istediğin erkeksi şeyleri yapacağına eminim.Kendine özgüvenin yerinde komplekslerin yok.Tek sıkıntın var o da ifadelerin biraz başka yönlere çekilmeye müsait, onu da aileden aldığın saf temiz eğitime bağlıyorum.Bundada ana sebep babanın vefatından sonra anneniz tarafından büyütülüyor olmanız.Yanlıştır veya kötüdür demiyorum fakat sonuç bu biraz fazla kibarsın.
  • Dayı imageshack.us a upla biraz daha foto göresim geldi..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.