Şimdi Ara

İçimde beni rahatsız eden bir his var(blocked abi çok tşk ederim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben erkeğim ama bi tane erkek arkadaşım var ona karşı çok garip şeyler hissediyorum açıklanacak bşi değil. sanki onun benim abim olmasını istiyorum ama aynı yaştayız, sanki onla yapmamız gereken şeyler var, bilmiyorum, bazıları homo olduumu düşünebilir direk ama değil çünkü homolar kız gibidir ben kız gibi değilim, sadece onunla erkeksi şeyler yapmak istiyorum, yardımcı olacak biri var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosekuu -- 23 Haziran 2008; 2:34:06 >

• İlginç ; bu konuda pek denilecek birşey yok gibi.
  • sen evin tek cocugusun veya abin yok
  • Yaşın 14-17 ise ve ergenlik dönemine yeni girdiysen normal karşılanabilir. Sakın korkma geçer biraz olgunlaştığında...

YORUMA BAK YAW
  • erkeksi şeyler derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: kboy

sen evin tek cocugusun veya abin yok
    quote:

Orjinalden alıntı: kboy

yaşım 17 ve babam yok, ailemle çok resmi takılıyorum, abim 20 kardeşim 8 yaşında, bence de bundan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosekuu

quote:

Orjinalden alıntı: kboy

yaşım 17 ve babam yok, ailemle çok resmi takılıyorum, abim 20 kardeşim 8 yaşında, bence de bundan dolayı

Alıntıları Göster
    Olabilir.Dostluk böyle doğar.Ama eşcinsel olduğunu düşünüp yanlış işlere kalkışma.Biraz karakterinden bahseder misin?
  • bu konuyu akşam forumun kalabalık olduğu bir zamanda 8-9 gibi açsaydın bir saatte 2-3 sayfa olurdu
    bu konu kesin tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asli_gfb

Olabilir.Dostluk böyle doğar.Ama eşcinsel olduğunu düşünüp yanlış işlere kalkışma.Biraz karakterinden bahseder misin?

Alıntıları Göster
    Bayanların da çok umrundaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asli_gfb

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Atesmu

-içine kapanık
    -duygusal
    -kafama esince istediğimi yapan ve hiç bi söz dinlemeyen
    -yalan söylemeyen

• quote:

quote:

-içine kapanık
    -duygusal
    -yalan söylemeyen

Alıntıları Göster
    Hiç bir kızla çıktın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

ya ben erkeğim ama bi tane erkek arkadaşım var ona karşı çok garip şeyler hissediyorum açıklanacak bşi değil. sanki onun benim abim olmasını istiyorum ama aynı yaştayız, sanki onla yapmamız gereken şeyler var, bilmiyorum, bazıları homo olduumu düşünebilir direk ama değil çünkü homolar kız gibidir ben kız gibi değilim, sadece onunla erkeksi şeyler yapmak istiyorum, yardımcı olacak biri var mı

onunla erkeksi şeyler yapmak derken

yüz yüze erkeksi şeyler mi demek istedin

yoksa onla 2miz birlikte başkalarına ..... mı?
  • quote:

quote:

-içine kapanık
    -duygusal
    -yalan söylemeyen

Alıntıları Göster
    Dalgayı yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey

Dalgayı yan yatır.

Alıntıları Göster
    Buradaki erkeksi şeylerden kasıt ne ya ? Traş olmak, kağıt oynamak da erkeksi şeyler değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

ya ben erkeğim ama bi tane erkek arkadaşım var ona karşı çok garip şeyler hissediyorum açıklanacak bşi değil. sanki onun benim abim olmasını istiyorum ama aynı yaştayız, sanki onla yapmamız gereken şeyler var, bilmiyorum, bazıları homo olduumu düşünebilir direk ama değil çünkü homolar kız gibidir ben kız gibi değilim, sadece onunla erkeksi şeyler yapmak istiyorum, yardımcı olacak biri var mı

Bu Harbi KONU DIŞI bi Olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Siempré

Bayanların da çok umrundaydı.

Alıntıları Göster
    Burdan yardım istemeseydin keşke.Saçma sapan konuşanları kafana takma bile.İmkanın varsa profesyönel yardım alabilirsin bi psikologdan.

Tavla oynamak , maça gitmek , gerekirse hatun muhabbeti yapmak gibi olaylar baba ve abilerin küçüklere görevi gibidir.Bence burda eksik kalmış abin ve rahmetli baban.Bu yüzden senin problemin ama hepsini giderebilirsin

• quote:

Buradaki erkeksi şeylerden kasıt ne ya ? Traş olmak, kağıt oynamak da erkeksi şeyler değil mi ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

belkide ...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda.

Burdan yardım istemeseydin keşke.Saçma sapan konuşanları kafana takma bile.İmkanın varsa profesyönel yardım alabilirsin bi psikologdan.

Tavla oynamak , maça gitmek , gerekirse hatun muhabbeti yapmak gibi olaylar baba ve abilerin küçüklere görevi gibidir.Bence burda eksik kalmış abin ve rahmetli baban.Bu yüzden senin problemin ama hepsini giderebilirsin

Alıntıları Göster
    hocam anladıgım kadarıyla abını cok sevyorsun hep beraber takılmak ıstıyorsun yalnızlıgını gıdermek ıstıyorsunbunlar degılse

GAYSİN abi ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

hocam anladıgım kadarıyla abını cok sevyorsun hep beraber takılmak ıstıyorsun yalnızlıgını gıdermek ıstıyorsunbunlar degılse

GAYSİN abi ozaman

Alıntıları Göster
    Baba eksikliğinden doğan bir ihtiyaç olabilir.Ciddi bir konu.Lütfen ciddi olalım!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.