Bence bunun Ayşe ile Fatma ile alakası yok.Arkadaşın sorunu ne istediğini bilememesi. Ayşe'ye haksızlık olmasın diye hiçbir kıza yakınlaşmıyorum onun için erkek arkadaşım(!)' a birşeyler hissediyorum.Varmı böyle birşey.Bu şeye benzer "kızlarla cinsel ilişkiye girmekten utandım, gittim erkeklerle birlikte oldum".
Bulacaksın kendine 1-2 kız arkadaş bak ondan sonra o erkek arkadaşım dediğin insana birşey hissediyormusun?Hissetmeyi bırak onunla gezmek bile istemezsin çünkü diğer tarafta hatunlar seni bekliyor.
ss leyün konu kapanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.
bunun qibi hissetmiyosundur..
Kopardın Beni...
Arkadaşımın arkadaşıda böğleydi sonra kendini tutamadı niyeti bozdu kendini böle başka uğraşlar vermen gerekiyor çokta karıya kıza gitme daha çok azarsın kendini tutamassın gideceğin yer bir piskolok sonrada bi kız arkadaşının yanı olsun
Tipin nasıl acaba bir resim atarmısın? Gözler herşeyi anlatır...
kiyamet alameti bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: aLTuu
Harbiden Bende Merak Ettim Şimdi...
Benim Astsubay arkadaşım harbi erkekciydi. Ama sadece vurucu team. Verici değil. Adam nerde gay var ona gidiyodu.Birgün aktifin birine denk geldi az kalsın pantolonu deldiriyodu.Ondan sonra anladı Anyayı Konya'yı.
quote:
Orjinalden alıntı: SeHZaDe64
Benim Astsubay arkadaşım harbi erkekciydi. Ama sadece vurucu team. Verici değil. Adam nerde gay var ona gidiyodu.Birgün aktifin birine denk geldi az kalsın pantolonu deldiriyodu.Ondan sonra anladı Anyayı Konya'yı.
Koptum resmen bi yandanda üzüldüm
quote:
Orjinalden alıntı: Kül Tigin
quote:
Orjinalden alıntı: aLTuu
Harbiden Bende Merak Ettim Şimdi...
bilgisayarda yok tam adı "ayşe koyuncu" belki niternetten buluruz bulursanız bana da verin facebookta yok
Yok yahu ben senin tipini soruyorum. Ayşe'nin değil.
Yazıklar olsun size adam bişey paylaşmış yardımcı oldun diye dalga geçiyosunuz.
Şunu söyliyim arkadaşm bu benim fikrim abin senden uzak o kendi arkadaşlarıyla takılıyo kardeşin de çok küçük senin arkadaşın var ve daha yakın olmak istiyosun yani onunla daha çok vakit geçirmek ortak yanlarınızı bulup eğlenmek vs vs bu çok normal bişey bence sorunun yok kafanı yorma takılmana bak.
quote:
Orjinalden alıntı: fatalrhymer53
Yazıklar olsun size adam bişey paylaşmış yardımcı oldun diye dalga geçiyosunuz.
Şunu söyliyim arkadaşm bu benim fikrim abin senden uzak o kendi arkadaşlarıyla takılıyo kardeşin de çok küçük senin arkadaşın var ve daha yakın olmak istiyosun yani onunla daha çok vakit geçirmek ortak yanlarınızı bulup eğlenmek vs vs bu çok normal bişey bence sorunun yok kafanı yorma takılmana bak.
evet tam olarak bu işte, sağol sadece çok basit anlattın
Hadi konu kapanmadan bir resmini at yahu. Merakta bırakma bizi rahat rahat uyuyalım bu akşam...
senden izin istememiz gerekiyomuş o şekilde girebiliriz sen normal olarak atsana resmini bak işe gidicem uyumadım resimleri atmanı bekliyom
12-13 yaşındaki veletler daha hayatı anlamayan bebeler hemen hayatta bldikleri tek kelimeyi yazmışlar homosun diye halbuki bu olay onlara 3-4 gömlek büyük gelir
bu arada konuyu açan arkadaşa tavsiyem arkadaşınla erkeksi şeyler yapmak istiyorsan git söyle ve yap hacu bu hafta sonu seninle bi aleme çıkalım de mesela
benimde böyle bi kaç arkadaşım var len bu adam keşke abim olsa da 24 saat beraber takılsak diyorum ama hayat bi yerden sonra öyle bir hal alıyor ki geçim sıkıntısı hayat zorlukları derken böyle arkadaşlarınla vakit geçiremiyorsun
en iyisi takıl arkadaşlarınla hayatını yaşa henüz vaktin varken
Üzgünüz, bu alanı göremezsiniz Görüntülemeyi denediğiniz alan özel veya böyle bir alan yok. Görüntülemek için sahibinden izin isteyebilirsiniz; bir ileti göndermeniz yeterli olur.
Olum nasıl görelim senin alanını biz adam gibi uploadla işte bir yere.. Ayrıca arkadaşınla hamama gitme gibi bir düşüncen var mı? Varsa çok kötü?