beyler pazartesi okul başlıyor eskişehire gideceğim anadolu üniversitesi hukuk fakültesi için.
önceleri mutlu idim ama şimdi ayrılık vakti geldikçe içime bir sıkıntı geliyor. dün beyazıttaydım.istanbul üniversitesinin kampüsünün olduğu yerleri gezdim.
lan dedim içimden tercih döneminde psikoloji ile hukuk arasında kalmıştım istanbul hukuk çok zor geliyordu ama psikolojiye rahat giriyordum. puanlara baktığımda girebileceğimi tekrar gördüm.
keşke istanbul psikoloji yazsaydım dedim . iki gündür bunu düşünüyorum acaba daha mı iyi olurdu diyorum. bu sıkıntı zamanla geçer mi acaba?
hukuk okurken gene sınava girmeyi filan düşünüyorum hafiften çalışarak acaba böyle bir şeye kalkışsam mı?
Neden ki? Üniversiteyi okumak için okumuş olursun o zaman. Sonuçta mezun olduğunda avukatlık yapmayacak mısın? Tamam eğitim-öğretim de bir yere kadar ama tecrübeyi en iyi okullardaki öğrenim bile alt edemez. Önemli olan kendini geliştirmek. Üniversite 4 sene, uzatsan falan işte 6-7 sene. Daha sonra 1 ömür pişman olmayacak mısın Hukuk okumadığın için? (Hukuk'a isteyerek ve severek girdiğini varsayıyorum)
Anadolu Üniversitesi'nde çok insan olduğu için problemli bir yer olabilir tamam ama sonuçta Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi, bir çok kişinin isteyipte giremediği bir yer. Başta ben mesela