Şimdi Ara

içime bir kurt düştü zalımlar bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar tercihi yaptım kendi sıralamamın ustundekileri yazmıyorum ancak mf3 sıralamam 46000 ve medipol %25 beslenme dyetetigi yazdım 48500 fakat önceki seneye göre puanı artmış acaba yine artıp benim sıralamayı geçermi sonra gyte bilgisayar yazdım şimdide orası moda olmuş mf4 55400 orasıda 54900 ve sonada uludağ elektrik elektronik yazdım burası geçen sene 63400 ile almış buranında ismi değiştiği için puanı artması korkum var sizce açıkta kalma ihtimalim nedir?

• arkadaşlar gelir yada gelmez diye fikrinizi belirebilirsiniz 25 kişi bakmış cevap yok
  • Ne sabirsi adamlarsiniz 3-5 gun icinde aciklanir bekleyinde gorun. ben sana cikmaz desem ne yapacaksin yarin dershaneye mi kaydolacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyLee61

Ne sabirsi adamlarsiniz 3-5 gun icinde aciklanir bekleyinde gorun. ben sana cikmaz desem ne yapacaksin yarin dershaneye mi kaydolacaksin

bi fikir alalım dedik ne zararı var konunun sana
  • gndz75 G kullanıcısına yanıt
    acıkta kalma ıhtımalı hep vardır ama bu sene gercekten cok acayıp seyler olacak gıbı ne bıleyım oyle hıssedıyorum :D (yıllardır tercıh yapan bırı olarak) umudunu kaybetme kendıne de dert etme kısmet bu nasıbınde varsa cıkar gelır yemenden yoksa ne gelır elden demısler yaptın zaten tercıhlerını hakkında hayırlısı olsun gelme ıhtımalı var moralını hep bozan olacak bu ıs boyle kımseye aldırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.