Şimdi Ara

İçinde Bulunduğum Durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam ben Ankara'da iyi sayılabilecek bir Anadolu Lisesi'ni sayısalcı olarak bitirdim.Ortalamam 91 di ve okul dördüncüsüydüm.Geçen sene YGS de hastalandım ve istediğim puanı alamadım.Seneye hazırlanmaya karar verdim ama artık derslerden bıkmıştım.Türkçe ve sosyalim iyi olduğu için çok büyük hata yaparak TM den hazırlanmaya karar verdim.Dershaneye gittiğimde sözel dersler çok basit geldi,zaten hep yorum çıkıyordu.Aralık ayına kadar öylesine gidip geldim,matematik dersinden başka çalışacak ders yoktu.Yıllardır öğrendiğim fen derslerini bırakıp herkesin yapabildiği basit derslere vaktimi ayırmıştım.( Türkçe ve sosyalin herbirinden zaten 35 net yapıyordum.)

Düşünmeye vakit bulduğumda 3 ayımın boşa gittiğini anladım.Aralıkta sayısala geçtim şuan fen derslerini toparlamaya çalışıyorum.

Sizce de fen derslerini yapabilen birinin sırf rahatlık için TM ye geçmesi hata mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #VigiLante# -- 24 Aralık 2012; 12:08:11 >

• Önemli olan istediğin bölüm.İstediğin bölüm tmden alıyorsa ve eğer lysde mat ve geo iyi bir şekilde yapabiliyorsan tmye geç derim.
    Bizim sınıfta bir arkadaş vardı.Ezberi felan çok iyiydi.Edebiyat sınavlarında çok iyiydi.Hatta tüm illerin ilçelerini tüm ülkelerin başkentlerini biliyor.Benn ve birkaç kişi dahil tc kimlik numaramızı bile biliyordu bize e okuldan notlarımızı söylerdi her sınav olduğunda o derece yani.Ama feni pek iyi değildi.Fizik ve kimyayı çok sevmiyordu.Sayısal olmasına rağmen tmden tercih yaptı Ankara hukukta şu an.Zaten lys matematik ve geometrisi süperdi.O trigonometri formüllerini felan çok iyi biliyordu.
    Bu biraz uç bir örnek olabilir ama eğer böyle psikopatsan ve istediğin bölüm tmden alıyosa geç derim.Ama yok kolay olduğundan felan diyosan hata yaparsın bence.

• Güncel
  • Aynen istedigin bölum neyse ona calış
  • aynı hatayı ben de yazın yaptım sırf tm nin dersleri daha rahat diye alan değiştirdim bütün yaz boyunca vicdan azabı çektim sonra sayısala geri döndüm şu an doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum sırf rahatlığı için tm seçilmez ama mesleği tm den istiyorsan o ayrı gerçi şu an sayısalcılar çok rahat tm mesleklerini de seçebiliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.