Bildirim
içki hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biraz sert, güzel bir viskidir Ballantines.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kapak açılmışsa tarihi geçer
içince çırpınarak can verirsin -
az önce açtım.gerçekten ortanın biraz üstünde sert.sizce kaç yıllık olabilir.rengi hafif kahve rengi ile sarı arası bişe -
İlk önce şunu söyliyeyim.Viski şişede isterse 100yıl beklesin tadında bir güzelleşme olmaz.Ancak fıçıda bekleyince tad alır. -
teşekkür ederim aydınlattınız beni -
Öyle her alkol dursun yıllansında içeyim olmaz .Üretimine göre bazısı meyve suyu gibi bozulur hemen. Bunun üstünde de bir tarih yok kaç yılda üretildiğine dair bir bilgi olması lazım. Ballentines in kötü olanıda var ucuz çok iyi olanı da. Rengi kötüye benzettim ben ama bilemicem. Ölmediysen bşey olmaz artık :D -
yok hocam hayattayım
babaanneme sordum.yaklaşık 30 yıldır duruyormuş.bi arkadaşları amerikadan getirmiş.dibine kadar orjinalmiş.şunuda yeni farkettim koklayınca kafa yapıyor -
1 lira veriyim kargo benden sar ,tuvaletleri temizlerik biz onla -
hocam yüzde 40 alkollü bu pek işinde yaramaz
eczanede % 90 derişimli etil alkol var.tıbbi amaçlar için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X