Şimdi Ara

iCloud sifresi unutulan iphone faturasi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4um birine icloud sifreeini verdim o da telefonu iphonemu bul ile cihazi kitledi.Elimde telefonun faturasi var.Babamin bir arkadasi Apple i aradigini spyledi fatura bilgilerini soylemis fakat telefon uzaktan kilitlendigi icin fatura olsa bile acamayiz demisler.Fatura varken nasil acamamis cok sacma geldi bana basina boyle bi olay gelen var mi fatura var yapamaz miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düzgün bir sekilde anlatirsan arkadasla iddaaya girdik dersen faturam elimde acilirdi acilmazdi iddaa ettim dersin fatura adina ise imei numarasi faturanin üzerindeyse sorun olmamasi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

düzgün bir sekilde anlatirsan arkadasla iddaaya girdik dersen faturam elimde acilirdi acilmazdi iddaa ettim dersin fatura adina ise imei numarasi faturanin üzerindeyse sorun olmamasi gerek

Su iddia meselesini tam olarak anlatir misiniz ne demeliyim

• Mozzarella kullanıcısına yanıt
    arkadasimla iddaaya girdik uzaktan kitlense bile faturan varsa acilacagini söyledim dedim oda acilmaz dedi dersin elimde faturam var dersin ibraz edince acarlar merak etme
  • İcould sifresini kaybettigim faturali ip5s icin app store musteri hizmetlerini aradim. Sordugu sorulara cevap verip yeni bir iphone gibi sifirlayip sorunu cozduk. Seni yonlendiriyor.

• simdi konusurken babamlada komustum diyorki telefon kayip modunda oldugu icin acamayiz demis eger kayip modundan cikarirsan anca acabiliriz demis (Faturam var)

• Sen faturanin bi ss ini koysana ...
    Bana 2. El faturasi gibi geldi... kilitli cihazi 2. El faturasi ile zor acarsin biraz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Sen faturanin bi ss ini koysana ...
    Bana 2. El faturasi gibi geldi... kilitli cihazi 2. El faturasi ile zor acarsin biraz...

Evet ben ikinci kullanicisiyim

• İkinci kullanıcıysan işin zor. Faturada kendi isminin yazması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

İkinci kullanıcıysan işin zor. Faturada kendi isminin yazması gerek

Ilk sahibini taniyorum ama babamin bir arkadasi o arqsa veya o Apple storea gitse olur mu

• Dedigim gibi elinizde fatura varsa apple musteri hizm. Arayin yardimci olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mozzarella

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

İkinci kullanıcıysan işin zor. Faturada kendi isminin yazması gerek

Ilk sahibini taniyorum ama babamin bir arkadasi o arqsa veya o Apple storea gitse olur mu

Evet olur. Faturanın üstündeki kisinin kimligi lazım. Vede kendısı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak11

İcould sifresini kaybettigim faturali ip5s icin app store musteri hizmetlerini aradim. Sordugu sorulara cevap verip yeni bir iphone gibi sifirlayip sorunu cozduk. Seni yonlendiriyor.

icloudlu ama faturali bir iphone alsak acabilir miyiz hocam?

• Yaw patron faturan elinde ise git merkezine actir telefonunu , forum da sürekli elimde fatura var acilirmi diye sormanla bisiy elde edemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 24 Mart 2015; 9:10:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde fatura var ama tel uzaktan kitlenmiş..buda apple soru işareti ..acaba sattığı telefonmu..benim anlamadıgım şifreyi bilen sahış neden soyleıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.