< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iCloud son yedek görünmüyor.
-
-
Allah'ını seven yardım etsin. İçinde çok önemli bilgilerim vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
?????
Yedeklemede seçmemişseniz olmaz büyük ihtimal. İkinci bir seçenek depolama alanı dolduysa o kadarlık yedek alıp bırakır yedeklemek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yedeklemeyi sorunsuz aldım. Depolama da sıkıntı yok. Her zaman yeni iPhone bu şekil geçiyordum. Sadece rehber mesajlar ve parolalar geldi. Ama uygulamalar fotoğraflar hiçbiri görünmüyor.
Dediğim gibi bazen iCloud bölümünde ok yapsanız bile bug olarak off görünüyor. Siz açtım diye düşünüyorsunuz ama açmamış olabilirsiniz…
Apple bu yedeklemelerdeki hataları bir türlü kesin bir şekilde düzeltmedi. iTunes veya iCloud fark etmeksizin yedeklemelerden geri yüklemelerde bu tür hatalar azımsanmayacak kadar çok oluyor, benim de başıma geldi defalarca. İnternette araştırırsanız bu sorunları yaşayan çok insan var. Apple ile bir görüşme yapmak, küçük bir ihtimalle de olsa belki fayda sağlayabilir. Ama muhtemelen onların da bu aşamada yapabileceği bir şey yoktur.
Geçmiş olsun o zaman bana . Geri dönüşü yok herhalde
İnternette araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım. İlk defa böyle olaya şahit oluyorum. Hayat bitti maalesef
Hocam maalesef. Ben genelde alınacak fotoları manuel bilgisayara atıyorum. Rehberi de uygulama vasıtasıyla alıp kendime email atıyorum. Güvenmiyorum iCloud’a
Apple desteği aradım iCloud mühendisleri havuzdan bakacakmis. İns bulunur. Başka çare yokmuş maalesef.
Bu olay birkaç kere başımıza geldi. Bende artık icloud'a güvenmiyorum hem yerel yedek hem de ekstra pc'e atıyorum bu tür durumlarda. https://www.icloud.com/photos/ genelde buradan görünüyor mesela cihaza da düşmüyor ama burada da çıkıyor falan baya sıkıntıları bizde yaşadık.
-
Süper haber umarım bulurlar
Maalesef burda da çıkmıyor. Yedek komple yok hiç bir şey görünmüyor. Apple nin işgüzarlığına büyük ihtimal.
Bulurlarsa buradan paylaşacağım. Benim durumuma düşenlere yardımcı olur.
Son durum nedir, ne yaptınız?
Merhaba, hala araştırıyorlar yarin gün içinde haber verecekler bana. Kendileri de şaşkın bu duruma bakalım nasıl olacak.
Haber verdiler mi, ne yaptınız?
Maalesef hala haber yok
Siz bir eyleme geçtiniz mi, sıfırdan yüklediniz mi yoksa bekliyor musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- junkman apk
- iphone 12 alınır mı
- no caller id ne demek
- iphone arama tuş sesi kapatma
- apple türkiye garantili ne demek
- iphone 13 kılıfı 15 e olur mu
- iphone"a app store harici uygulama yükleme
- iphone ekran kapanmıyor
- facetime windows
- yurt dışı telefon kullanım süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X