Şimdi Ara

iclouddaki resimleri telefona indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 gb iphoneum varken 50 gblık icloud hesabım vardı ve telefonumdaki nerdeyse tüm resimler icloudda yüklüydü,

şimdi biraz elim bollandı 128 lik iphone aldım, aynı itunes hesabıyla açtım, fotoğraflarda eski telefonumla çekilmiş tüm resimler var, yalnız hepsi yine icloud sunucularından çekiliyor,

artık iclouda para vermeye gerek kalmadığı için tüm resim ve videolarımı telefonuma indirim kapatmak istiyorum hesabı, ama hala resimlerim telefonuma inmeemiş durumda, telefonu alalı 1 ay oldu, otomatik olarak yapar diyordum, yapmıyor

var mıdır bir yolu?

ikinci soru: bu resimler şuan bilgisayarıma da inmiş durumda, acaba icloud sunucularından tamamen silsem (böylece telefondan da önizlemeleri silinmiş olacak), bu bilgisayardaki dosyaları telefona kopyalasam olur mu? ya da nasıl yaparım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iCloud Fotoğraflarını Telefona İndirme

iCloud, fotoğraflarını ve diğer verilerini bulutta saklamana olanak sağlayan Apple'ın bir hizmettir. iCloud fotoğraflarını indirmek, telefonunda yer açmak, fotoğrafları yedeklemek veya bunlara başka cihazlardan erişmek için gerekli olabilir.

Fotoğrafları Telefona İndirme

• iCloud.com'dan İndirme: iCloud.com'a giriş yap, "Fotoğraflar" bölümüne git ve indirmek istediğin fotoğrafları seç. Ardından, "İndir" simgesine tıkla.
    • iCloud Drive Uygulaması: iPhone'unda iCloud Drive uygulamasını aç, "Fotoğraflar" klasörüne git ve indirmek istediğin fotoğrafları seç. Son olarak, "İndir" seçeneğine dokun.
    • Fotoğraflar Uygulaması: iPhone'unda Fotoğraflar uygulamasını aç, "Tüm Fotoğraflar" albümüne git ve indirmek istediğin fotoğrafları seç. Ardından, "Paylaş" simgesine tıkla ve "iCloud'dan İndir" seçeneğini belirle.

iCloud'daki Fotoğrafları Telefona Aktarma

Fotoğrafları iCloud'dan telefona aktarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• iCloud Yedeklemesini Geri Yükle: iPhone'unu iCloud yedeklemesinden geri yüklemek, iCloud'daki tüm fotoğraflarını telefona aktaracaktır.
    • iCloud Fotoğraf Senkronizasyonunu Etkinleştir: iPhone'unda Ayarlar > [Adın] > iCloud bölümüne git ve "Fotoğraflar" seçeneğini etkinleştir. Bu, iCloud'daki fotoğraflarının cihazına otomatik olarak indirilmesini sağlayacaktır.

iCloud Fotoğraflarını Telefona İndirme ile İlgili Ek İpuçları

• İndirmek istediğin fotoğrafları seçerken "Tümünü Seç" seçeneğini kullanarak tüm fotoğrafları bir kerede indirebilirsin.
    • iCloud'daki fotoğrafları indirmek için sabit bir internet bağlantısı kullandığından emin ol.
    • Fotoğrafların büyük boyutlu olması durumunda indirme işleminin tamamlanması zaman alabilir.
    • iCloud'dan indirdiğin fotoğraflar, iPhone'undaki Fotoğraflar uygulamasına kaydedilecektir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlar /fotoğraflar/ indir ve özgünleri tut demen yeterli .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Ayarlar /fotoğraflar/ indir ve özgünleri tut demen yeterli .
    yapmadı hocam ya, bilmiyorum 4000 civarı resim var acaba uzun zaman alacak birşey mi de beklemem gerekiyor?

bir de şöyle bir alternatif aklıma geldi, icloudda zaten bu resimler var, bilgisayarıma da icloud pc ile indirdim zaten, online hesaptan silsem, sonra kablo yardımıyla telefona atsam resimlerin gösterilme sırası karışmadan kullanabilir miyim?
  • Bilgisayarda farklı bir klasöre yedeğini alın. Sonra yedekten emin olduktan sonra Ayarlar/ iCloud/ iCloud Dotoğraf Arşivi ni kapatıp tekrar açın vr indir ve özgünleri tut u seçin. 4000 foto indirme hızına bağlı olarak 2 saat falan sürebilir. Cihazı şarja takın, wifi ye bağlayın ve ekranı kapatın. İşiniz olmadıkça da 2 saat boyunca bu şekilde bekleyin, indirmeyi yapsın. Bilgisayardan telefona iTunes ile atarsanız o resimleri telefondan bilgisayar olmadan silemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan uğraşmayın. Windows için icloud u indirip senkronize yapıp tüm foroğraflarınızı alabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.