Şimdi Ara

İCQ XP DE AÇILMIOOO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WİNDOWS XP KULLANIYORUM. DAHA ÖNCELERİ İCQ ÇALIŞIODU. ANCAK UZUN ZAMANDIR KULLANMIYORDUM. BU ZAMAN ZARFINDA SP1 FALAN YÜKLEDİM. DAHA SONRA AÇTIĞIMDA BAĞLANTI KURAMAZ OLDU. KADLIRDIM TEKRAR KURDUM FARKLI VERSİYONLARI KURDUM YİNE DE OLMADI. NEDEN OLABİLİR ACABA?

• http://www.download.com/ICQ-4-Lite-Edition-with-Xtraz/3000-2150-10305298.html?part=dl-icq4&subj=dl_turkish&tag=button

ya burdan icq 4 yükle bende sorunsuz çalışıyor.yada java tabanı yükle go.icq.com dan web tabanlı bağlan...
  • 4,1 de yükledim yine olmuo
  • o zaman dediğim gibi javanın sitesine gir yada bu java oyunları oynamak için gereklı olan çok ufak boyutlu bişey gerekıyor onu bul ve yukle.sonra go.icq.com sitesine gir. site açıldıktan sonra 2. bir pencere açılacak otomatik o pencere açılınca orada kullanıcı adı ve password unu yazarsın kullanırsın.bence icq gibi çok açıkları olan bır programın en güvenlı kullanılma yolu bu.
  • java da yükledim. bu işin javayla filan alakası olduğunu sanmıyorum
  • anlamamışsın dediğimi java yükleyince icq programıyla bi alakası olmaz.ben zaten olur demedim.iyi oku yazdıklarımı madem şu anda java yüklü makınanda go.icq.com adresine gir site açılınca oyomatık kullanıcı adı ve şifrenı yazacağın icq penceresi açılacak.oraya yaz gir.oraya yazıpta giremıosan çalmışlardır icq nu...
  • go icq .comun açık adresi nedir. bu arada moretv programını sana yollayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen yazdığım gibi go.icq.com valla yollarsan çok iyi olur. msn varsa ozgurbakacak@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.