Şimdi Ara

İcra görevlilerinin alamayacağı başkasına faturalı eşyalarla ilgili ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
22.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın banka borcundan dolayı haciz işlemi kararı alındı ama daha eve memurlar gelmedi . ama evdeki şahsi eşyalarım var . ps3 ,xbox konsolları , sinema sistemi ,lcdtv hep ben kendi paramla aldım faturaları duruyor ve benim üzerime. ayrı evde yaşamadığımdan mecbur şuanki evde duruyorlar. babamın borcundan kendi eşyalarımın alınması saçma geliyor.bir avukata danıştık dedi ki faturaları sizinse almaması gerekir ama kesin değil tamamen evinize gelecek görevlinin insafına kalmış.

şuan elektronikleri paketledim evden çıkarıcam akrabalarıma ama şu var .üniversite kitaplarım cd lerim çalışma masam var odamda .bunları da alırlar mı?

başına icra olayı gelen yada tanık olan varsa bir bilgi verebilir mi bu fatura konusunda.

bir arkadaşım faturalarını gösterdim hiçbirşey yapamadılar demişti. ama güvenemiyorum çelişkili bilgiler var ortada.

• Bence alamaz.Faturaları hazırla sen
  • ayrıca yatak odasına bakılmıyormuş birisinin icra gelmişti evine yatak odasına bakmamışlar kadın halıları yatağın altına saklamış alamamışlar. yatak odasında baza var acaba altına önemli eşyalarımızı saklasak dokanabilirler mi?
  • Kardeşim öncelikle geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum benimde başıma gelicek bişeydide Allahtan parayı buldum yatırdım.Mal beyanında baban bulunduysa o mal beyanındakileri alırlar,borç ne kadardı ?
  • Geçmiş olsun.Apartmanda oturuyorsanız bence bir komşuya taşıyın tüm değerli eşyalarınızı hiç riske girmeyin
  • Babam icra müdürü 1 saat sonra falan gelir, sorarım senin için
  • rastalı_pasta@

çok büyük iyilik olur rastalı_pasta teşekkür ederim.

@wolkytolky

babam mal beyanı dilekçesi doldurmuş adliyede işte demiş memur maaşım dışında hiçbir mal varlığımız yok diye. gerçekten de yok ev kira zaten alabilcekleri bir menkul vs de yok. bir eşyalar onların elektronik olanları da benim kendi eşyalarım . :(

@palio team

öyle yapıcaz ama hepsini nereye taşıcaz bilmiyorum . buzdolabını da alırlar fırın çamaşır makinesi götürülür bir komşuya da buzdolabı zor gibi.

icralık malların satışı yapan bir siteye baktım çeyiz setini bile almışlar.salonda vitrinde bardaklar sürahi filan var onları da alırlar mı ki
    off ki off

2 banka var şuan icralık olan bankanın borcu 12 milyarmış öbür bankanın borcu ise 40 milyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 3 Ağustos 2010; 17:14:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 milyarsa borç evi komple boşaltırlar ne var ne yok götürürler kardeş,fatura falan isterse senin üstüne olsun hiç farketmez
  • 1. dereceden ihtiyaca yönelik eşyalar alınmaz.buzdolabı gibi.Ayrıca yatak odasına giremezler.Girmeye kalkarsa engelle çünkü senin hakkın bu.Kesin bir dille konus görevlilerle.
  • Kilitle yatak odasını kişiselleri koy oraya, zorla açtırcak halleri yok
  • peki yatak odasına saklasak eşyaların bir kısmını olur mu? eğer zorla giymeye hakları yoksa öyle yapsak girmek isterler mi ?
  • buzdolabı çamaşır makinası değerli yeni mobilyalar halılar sehpalar televizyon fırın ocak herşeyi alırlar sadece yatakları ve kıyafet dolaplarını almazlar.
  • Geçmiş olsun,
    hiç işini şansa bıreakma taşı başkasının evine
  • Aynı Durumu Bende Yaşadım Babamdan Kaynaklı Olarak Yapılan Olay Şu Karşı Dava Açıp Bunların Kendi Çabalarınla Aldığını Kanıtlıyorsun Fatura Vs İle Anne Ve Baban Ayrımı Bu Arada ?
  • Sordum ben şimdi,

Kendine ait bir geliri yoksa, faturanın üstüne olması birşey ifade etmez diyor. Hacizi yaptıran avukat bastırırsa onların babasının parasıyla alındığı gerekçesiyle toplayıp götürürler. Ayrıca eve girildiğinde ilk bakılan şeyler beyaz eşya ve elektronik aletlermiş. Buzdolabının yaşamsal bilmemnesinden alınmama gibi bir durumu yok ilk hemen satılabilecek beyaz eşya ve elektroniklere yönelinir diyor.

Bence sen ps3 ü lcd yi falan taşı güvendiğin birine...

Ekleme: eşya bulunamazsa yatak odasınada girer sadece yatak hariç gardrobu bazayı bile söküp götürebilir diyor.

Kolay gelsin kardeş, umarım en az zararla atlatırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedilidede -- 3 Ağustos 2010; 18:25:36 >
  • bilgiler için saol .

quote:

Aynı Durumu Bende Yaşadım Babamdan Kaynaklı Olarak Yapılan Olay Şu Karşı Dava Açıp Bunların Kendi Çabalarınla Aldığını Kanıtlıyorsun Fatura Vs İle Anne Ve Baban Ayrımı Bu Arada ?

ayrı değiller.
  • Dostum bu isleri babamdan dolayı iyi bilirim.

Şimdi eğer sizin evde borç sahibinin ikametgahı varsa herseyi alabilirler ki sanırsam öyle.

Ayrıca bizim eve gelen onlarca icra memurunun hiçbiri yatak odasına bakmadı. Kapıyı kitlemene vb. Gerek yok.

Bizim eve suana kadar onlarca kez icra memuru geldi ve hicbirsey alamadılar. Sebebi dersen evdeki hersey dedemin uzerine + ev dedemin üzerine + eşyalar dedemin üzerine faturali ve babamin evde ikametgahı yok. Fakat sizin durumunuz ne yazık ki böyle değil.

Kısacası değerli seylerini evden al dedene vs. Gotur ciddiyim.
  • birkaç yerde okudum eve ilk kez geldiklerinde evde olmadığımızı anladıklarında yine de girmezler değil mi ?
    bu yasal hakmış ilk gelişlerinde polissiz olduklarında eve almak zorunda değilmişiz . bize en azından çamaşır makinesi ve fırın için zaman kazandırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

birkaç yerde okudum eve ilk kez geldiklerinde evde olmadığımızı anladıklarında yine de girmezler değil mi ?
    bu yasal hakmış ilk gelişlerinde polissiz olduklarında eve almak zorunda değilmişiz . bize en azından çamaşır makinesi ve fırın için zaman kazandırır

kardeşim inan bana çok üzüldüm takma kafana geçer gider bugünlerde Allah hastalık vermesin,herşey yoluna girer,sıkıntı yapma biter hepsi geçer..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.