Şimdi Ara

İcra hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
4.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kredi notun düşer, borcun olduğu bankadaki mevduat hesabına bloke gelebilir ve banka seni sık sık arayarak veya mesaj göndererek rahatsız eder. Ayrıca maaşını borçlu olduğun bankadan alıyorsan banka maaşın yatınca otomatik ödeme talimatı ayağına yasal olmadığı halde maaşının hepsini zırt diye çeker. Eğer maaşın başka bir bankadaysa icralık olmadığın sürece bir şey olmaz. İcralık olman için 3 ay ödeme yapmamış olman lazım.

• zenmate kullanıcısına yanıt

Peki hocam. Maaşı farklı bankadan alıyorum. İcraya düştüğümde farklı bankadan çekemezler diye biliyorum. İcraya düşeceğim. Hakkımda hayırlısı. Zor geçecek ne yazik ki süreç. İkametgahı da değiştireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt

evet farklı bankadan maaşı çekemezler ama işyerinize tebligat gönderip işverenden maaşınızın %25'lik kısmını alırlar.

• hidensa H kullanıcısına yanıt
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam daha alacaklı bir başvuruda bulunmadı. Yani daha borçlarımı ödememezlik yapmadım. Bu aydan sonra başlayacak. Ayrıca 1 ay ödemedikten sonra yapılandırma durumu geldi. Daha yeni 60 aya kadar yapılandırılabiliyor.

• Hayırlısı olsun hocam inşallah

• Arkadaşlar bu yeni çıkan yapılandırma kanunundan yararlanan oldu mu aranızda? Kimisi hemen başvurabilirsiniz diyor kimisi 1 Kasım'da yasalaşacak diyor.. Acayip bilgi karmaşası hakim..

• olcay2078 O kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle detaylı bilgi paylaşımınız için size çok teşekkür ederim. Lakin 2 sorum olacak. Yardımcı olursanız bana çok sevinirim:

1.) E-imza ne gibi bir işimize yarayacak hocam. Yani gelen dilekçeye veya kağıtlara cevap vermek için mi ?

2.) Banka hesaplarına haciz uygulanıyor dediniz. B bankaya borcum var lakin A bankasında 1 tl var. Ben bu 1 tl yi çekemeyeceğim. Hangi süre zarfında haciz kalkar ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.