Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sissente

Bir de vatanın hakkını yemeyeyim her ne kadar 2 seferde de açılmış cihaz gönderselerde değişimlerde hiç ama hiç zorluk çıkartmadılar. Koşulsuz iade hakkı diye bir olayları var neden göstermeden 15 gün içinde faturası ile cihazı gönderdiğinizde veya götürdüğünüzde geri alıyorlar. İsterseniz parayı geri veriyorlar isterseniz alışveriş çeki. ( alışveriş çeki vermek için kasıyorlar biraz tabi )

vatanda koşulsuz iade hakkı yok .sadece internetten satışlarda geçerli o durum.
    dükkandan aldığınızda eğer cihazda bir problem yoksa geri almıyorlar.
    ben wd tv aldığım zaman tr altyazı desteği olmadığı için iade kabul ettiler.
    üstüne üstlük sapasağlam cihazı serviste 2 hafta beklettiler.
    vatanın müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak da ayrı bir dert.
    yetkiliyle görüşebilmek için ilk 10 a girmen gerekiyor ve bunun için de en az telefon başında bir 30 dk beklemelisin.
    ben icybox almayı çok istememe rağmen sırf vatanda satıldığı için almıyorum.

• vatanda koşulsuz iade hakkı yok .sadece internetten satışlarda geçerli o durum.
    dükkandan aldığınızda eğer cihazda bir problem yoksa geri almıyorlar.
    ben wd tv aldığım zaman tr altyazı desteği olmadığı için iade kabul ettiler.
    üstüne üstlük sapasağlam cihazı serviste 2 hafta beklettiler.
    vatanın müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak da ayrı bir dert.
    yetkiliyle görüşebilmek için ilk 10 a girmen gerekiyor ve bunun için de en az telefon başında bir 30 dk beklemelisin.
    ben icybox almayı çok istememe rağmen sırf vatanda satıldığı için almıyorum.

O zaman cümleyi "vatanda koşulsuz iade hakkı yok" şeklinde değilde " vatanda mağazadan alımlarda koşulsuz iade hakkı yok " şeklinde kurabiliriz

Valla genel manada kötü olabilir ki bunu 2 sefer açılmış cihaz göndererek kanıtladılar.

Ama müşteri hizmetlerindeki durum benim için kötü değildi. Her seferinde telefonda 1-2 sıradaydım. İadem 1 hafta içinde yapıldı. Bugün oraya gittiğimde de iade işlemim 5 dk. bile sürmedi.

Dostum sende dükkandan alma netten al. Böylece koşulsuz iade edebilirsin

• Vallaha konun içine İADE girmiş bu cihazı alayım mı ? almayım mı ? diye düşünmeye başladım sonuçta problem çıkarabiliyorlar Vatanın A magzasındaki insan merhaetli olur yada sorunsuz bir kişiliğe sahiptir sorun çıkarmadan iade veya değişiminizi yapar ama VATAN ın B magazasındaki insan sorunludur problemli birine çatarız değişmezler iade etmezler bekletirler bana kalırsa cihazı alamadan önce HDD yi alıp götürüp orda içine takıp deneme test filan yaptırmak ve harici hdd ye bi kaç film atıp deneme şart diye düşünüyorum açıkcası tırstım oysaki tipi popcorndan kat kat iyi idi
  • sissente: Sorunsuz cihazınızı iyi günlerde kullanın.Benimkinde de pek sorun yok en azından stnadby konumunda bırakmadığımdan beri
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

Allah Allah ciddi sıkıntı Alman malı filan dediniz ama sanırım bu cihazın biraz olgunlaşmaya ihtiyacı var işin kötüsü de bu bahsettiğiniz şeyler yazılımla da alakalı değil

Yok üstad en güncel firmware yüklü. Bu donmalar hardware kaynaklı diye düşünüyorum. Isınması ile falanda alakası yok. Cihazın menüsünün gelmesi için en az 2 kez power kablosunu çekip takmam gerekiyor. Bazen bu 4-5 i buluyor. Yani herhangi bir elektronik cihazda arıza çıkma olasılığı yüzde kaçtır bilmiyorum ama icybox rekor kırar herhalde bu konuda. Diğer markaları kullanmadım bilemiyorum ama bu alet tam bir sabır test aleti.
    Valla bunun yerine hangi cihazı önerirsiniz. Gideyim birtane wd media player alayım diyorum. En azından verdiğim paraya yanmam

kardeş ben sorunsuz egreat m32 kullanıyorum artık içine taktığım hdd'den midir nedir (1 tb Wd WD10eads) ısınma donma v.s. hiçbir sıkıntım yok ama satan arkadaşımız da maalesef kredi kartına taksit olayı yok öyle olunca da 500tlden falza bir parayı havale edin alın demek biraz zor tercih sizin

• quote:

Orjinalden alıntı: sesem

Bir tek nakkass arkadaş değil, ben de hiçbir sorun yaşamadım.İnşallah da yaşamam.Hatta bu cihazdan çok çok memnunum.Sadece şu arayüzü daha farklı renkli yapsalar iyi olacak.

cihazınızın network özelliği varsa kendi arayüzüne mahkum değilsiniz

NMT Community Installer uygulaması ile doğrudan istediğiniz ara yüzle kullanabilirsiniz ben daha önce kullandığım bir skini buraya post etmiştim şu anda da aşağıdakini kullanıyorum ulen beşiktaşlı da değilim ki "erkek adam renkli arayüz kullanmaz" cümlesini patlatayım

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

• @sissente
    Yeni cihazın hayırlı olsun demekki kutuda varmış sorun şimdi anladın sanırım memnuniyetimi ben bu konuda kendimi baya şanslı hissettim

sadays
    Hacım güzel olmuş tema Bendemi yapsam şöle güzel bir tema valla hoşuma gitti
  • Zaten başka türlü de olamazdı.Neyseki alette sorun varmış...bu arada arkadaşlar Samsung HD'de de sorun yokmuş.Gayet güzel tanıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

@sissente
    Yeni cihazın hayırlı olsun demekki kutuda varmış sorun şimdi anladın sanırım memnuniyetimi ben bu konuda kendimi baya şanslı hissettim

sadays
    Hacım güzel olmuş tema Bendemi yapsam şöle güzel bir tema valla hoşuma gitti

tam oyuncağı bulduk hele wireless usb stickle var ya tadından yenmiyor internette gezin durun yeni filmler yeni oyun tanıtım filmleri youtube (yasak masak dinlemiyor vallahi)

• geçen haftada şunla kullanıyordum

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

Vallaha konun içine İADE girmiş bu cihazı alayım mı ? almayım mı ? diye düşünmeye başladım sonuçta problem çıkarabiliyorlar Vatanın A magzasındaki insan merhaetli olur yada sorunsuz bir kişiliğe sahiptir sorun çıkarmadan iade veya değişiminizi yapar ama VATAN ın B magazasındaki insan sorunludur problemli birine çatarız değişmezler iade etmezler bekletirler bana kalırsa cihazı alamadan önce HDD yi alıp götürüp orda içine takıp deneme test filan yaptırmak ve harici hdd ye bi kaç film atıp deneme şart diye düşünüyorum açıkcası tırstım oysaki tipi popcorndan kat kat iyi idi

Dostum ben hdd ile gittim. Açalım takalım hdd deneyelim dedim. Reyondaki eleman onlar teknik işler biz yapamayız falan dedi. Ayrı bir birimleri varmı bilmiyorum ama deneyemiyoruz dedi. Israr etmedim. Ben de şansıma güvenip aldım kutulardan bir tane. Ama ne bileyim bugün 850 tl ye bir ps3 alıyorsun eve gelip kurduğunda sorunla karşılaşma ihtimalin nedir. Yani arızalı çıkar ihtimali yok gibi.

Ama bu cihazda kutuyu falan açarken düğmesine basarken besmeleyle başlıyoruz işe. Yani mecazi anlamda. İçimde hep ha takıldı ha sorun çıktı korkusu mevcut. Bu cihaz 500 ps3 850 arada 350 tl fark var. Bence aradaki kalite ve ekipman ve elekronik devre olayına girince bu media playerlar gerçekten çok pahalı cihazlar. Ps3 te adam oyun kolu veriyor. Bir blue ray driver mevcut. İşlemci mükemmel. onboard wireless var. Hard disk üzerinde v.s v.s Bu cihazlarda ne var? İşlemci o kadar.
    Birde arıza yapma oranları ve karşılaşılan problemler ortaya konunca. Bence media playerlerin en fazla ederleri 200-250 tl.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

Vallaha konun içine İADE girmiş bu cihazı alayım mı ? almayım mı ? diye düşünmeye başladım sonuçta problem çıkarabiliyorlar Vatanın A magzasındaki insan merhaetli olur yada sorunsuz bir kişiliğe sahiptir sorun çıkarmadan iade veya değişiminizi yapar ama VATAN ın B magazasındaki insan sorunludur problemli birine çatarız değişmezler iade etmezler bekletirler bana kalırsa cihazı alamadan önce HDD yi alıp götürüp orda içine takıp deneme test filan yaptırmak ve harici hdd ye bi kaç film atıp deneme şart diye düşünüyorum açıkcası tırstım oysaki tipi popcorndan kat kat iyi idi

Dostum ben hdd ile gittim. Açalım takalım hdd deneyelim dedim. Reyondaki eleman onlar teknik işler biz yapamayız falan dedi. Ayrı bir birimleri varmı bilmiyorum ama deneyemiyoruz dedi. Israr etmedim. Ben de şansıma güvenip aldım kutulardan bir tane. Ama ne bileyim bugün 850 tl ye bir ps3 alıyorsun eve gelip kurduğunda sorunla karşılaşma ihtimalin nedir. Yani arızalı çıkar ihtimali yok gibi.

Ama bu cihazda kutuyu falan açarken düğmesine basarken besmeleyle başlıyoruz işe. Yani mecazi anlamda. İçimde hep ha takıldı ha sorun çıktı korkusu mevcut. Bu cihaz 500 ps3 850 arada 350 tl fark var. Bence aradaki kalite ve ekipman ve elekronik devre olayına girince bu media playerlar gerçekten çok pahalı cihazlar. Ps3 te adam oyun kolu veriyor. Bir blue ray driver mevcut. İşlemci mükemmel. onboard wireless var. Hard disk üzerinde v.s v.s Bu cihazlarda ne var? İşlemci o kadar.
    Birde arıza yapma oranları ve karşılaşılan problemler ortaya konunca. Bence media playerlerin en fazla ederleri 200-250 tl.

Haklısın vallaha 500 TL ver bide 1 TB hdd için 200 TL ver alsana 700 TL o paraya Film izlemek için neler alabilirsin iyice araştırmak şart ben hemen bu cihaza dalmamaya karar verdim Malum sorunları ortada 700 TL ye neler alabilirim ? bunun düşüncesindeyim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 22 Haziran 2009; 15:21:41 >

• ben daha öncede TF yazmıştım. cihazı standby konumunda fanı çalışmıyor. dolayısıyla çok fazla ısınıyor ve donuyor eğer birkaç saat kapalı kalacaksa mutlaka arkadan kapatılmalı yada fan için açma kapama düğmesinin çıkışından güç alınmalı, bence 3,5" lik hdd yerine 2,5" hdd deneyin daha stabil çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktamer

Sanırım cihazı kullananlar içinde bir tek nakkass cihazdan memnun diğer arkadaşlar sorunlu olduğunu söylüyor.
    Ben bu yüzden cihazı koşulsuz iade garantisi olan bir yerden almak için bekliyorum.
    yoksa yeni cihazı servise göndermek ,iade için uğraşmak ciddi sıkıntı.
    WD hd tv aldığımda iadeyle çok uğraştım bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyorum.

valla bende çok memnunum cihazdan...
  • Harici usb HDD'deki filimleri cihazın içine taktığımız HDD'a nasıl kopyalıyabileceğimizi bulan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertan081

ben daha öncede TF yazmıştım. cihazı standby konumunda fanı çalışmıyor. dolayısıyla çok fazla ısınıyor ve donuyor eğer birkaç saat kapalı kalacaksa mutlaka arkadan kapatılmalı yada fan için açma kapama düğmesinin çıkışından güç alınmalı, bence 3,5" lik hdd yerine 2,5" hdd deneyin daha stabil çalışır.

Dostum 2.5" seçeneğini düşünmemiştim. kesinlikle deneyeceğim.

2.5" hd öneriniz nedir acaba? Cihaza uyumlu olması açısından tabii ki
  • WD 500gb lik diskini kullanıyorum sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Harici usb HDD'deki filimleri cihazın içine taktığımız HDD'a nasıl kopyalıyabileceğimizi bulan varmı?

Evet aynı dertten ben de muzdaribim, bilen var ise söylerse çok makbule geçer.

Birde ben TL-WN821N yi pc de kuruyorum internete bağlıyorum, fakat ordan cıkarıp cihaza bağladıgımda internete bağlanmıyor, muhtemelen birşeyi eksik yapıyorum ama nedir? söylerseniz memnun olurum. Sevgiler herkese
  • Arkadaşlar sonunda ben de icybox almış bulunuyorum.cihazı az önce kurdum.ilk izlenimim olumlu yönde.bende kaliteli bir cihaz hissi uyandırdı.kumandası güzel.menülerin geçiş hızı gayet iyi.bu arada alacak olan arkadaşlar varsa vatan bilgisayarda sadece teşhirdeki ürün kalmış eksendeki son cihazı da ben aldım :)
  • sadays üstadım.

Bu Media Playerlar konusunda oldukça bilgili ve ilgilisin gördüğüm kadarı ile

Nacizane bir sorum olacak.

Hangisi alınmalı?

Benim istediğim
    1 - HDMI den Yeni nesil, Dolby D ve DTS sesleri aktarabilsin(çözerek veya çözmeden) çözmeden olursa daha makbul. AVR için.
    2 - >PC de tuttuğum aile foto ve video arşivlerini+ Dizileri oynatsın yeter.
    Benim öyle henüz torrentlere bulaşmışlığım yok.

Sanırım WD ninki HDMI 1.1 olduğundan HDMI ses çıkışı yok.

Geriye Popcorn H A110 ve ICY BOX 309 kaldı. Ama yukarılarda bir arkadaşın bahsettiği gibi 700TL iyi para.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.