Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gogogo

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Harici usb HDD'deki filimleri cihazın içine taktığımız HDD'a nasıl kopyalıyabileceğimizi bulan varmı?

Evet aynı dertten ben de muzdaribim, bilen var ise söylerse çok makbule geçer.

Birde ben TL-WN821N yi pc de kuruyorum internete bağlıyorum, fakat ordan cıkarıp cihaza bağladıgımda internete bağlanmıyor, muhtemelen birşeyi eksik yapıyorum ama nedir? söylerseniz memnun olurum. Sevgiler herkese

medya kaynağı olarak usb hdd seçin filmlerin olduğu klasörde kumandadan file mode tuşu (sizdeki hangi tuşsa işte fillı bir şey)na basın dosyaları menüye ekle deyin

sonra medya kaynağı olarak cihazın hddsini seçin video klasörüne gelin mesela yine file mode tuşu bu seferde seçili olanları buraya kopyala deyin bu kadar ama bilin ki bu en yavaş yöntem ve inasnı kanser ediyor

en güzeli nmtyi usb hosttan windows kurulu bir pcye bağlayıp ext2fsd programı aracılığıyla ext3 formatlarını görmesini sağlayıp pcnini kopyala yapıştır yapmak

ahbecan m31 topiğinde programın kurulumunu anlattı ext2fsdnin

• quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

sadays üstadım.

Bu Media Playerlar konusunda oldukça bilgili ve ilgilisin gördüğüm kadarı ile

Nacizane bir sorum olacak.

Hangisi alınmalı?

Benim istediğim
    1 - HDMI den Yeni nesil, Dolby D ve DTS sesleri aktarabilsin(çözerek veya çözmeden) çözmeden olursa daha makbul. AVR için.
    2 - >PC de tuttuğum aile foto ve video arşivlerini+ Dizileri oynatsın yeter.
    Benim öyle henüz torrentlere bulaşmışlığım yok.

Sanırım WD ninki HDMI 1.1 olduğundan HDMI ses çıkışı yok.

Geriye Popcorn H A110 ve ICY BOX 309 kaldı. Ama yukarılarda bir arkadaşın bahsettiği gibi 700TL iyi para.

sevgili kardeşim ben m32 kullanyorum beğenmesem kullanmam ancak satan arkadaşımızın taksit seçeneği yok peşin para 500 küsür tl

geriye icybox ve popcorn kalıyor ki icyboxun ezici bir fiyat avantajı var ama nedense iki cihazdan biri sorunlu çıkıyor baksan arkadaşlar bayağı uğraştı sağlam alete denk gelene kadar

popcornu ısınıyor diyorlar öneremem

• Cevap için teşekkür ederim.

Ayrıca senin kullandığın ürünün ne olduğunu çözemedim :(
    Marka model.

Birde henüz BD player almamışken acaba Popcorn Hour c200 ve benzeri bir ürün mü beklesek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

quote:

Orjinalden alıntı: gogogo

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Harici usb HDD'deki filimleri cihazın içine taktığımız HDD'a nasıl kopyalıyabileceğimizi bulan varmı?

Evet aynı dertten ben de muzdaribim, bilen var ise söylerse çok makbule geçer.

Birde ben TL-WN821N yi pc de kuruyorum internete bağlıyorum, fakat ordan cıkarıp cihaza bağladıgımda internete bağlanmıyor, muhtemelen birşeyi eksik yapıyorum ama nedir? söylerseniz memnun olurum. Sevgiler herkese

medya kaynağı olarak usb hdd seçin filmlerin olduğu klasörde kumandadan file mode tuşu (sizdeki hangi tuşsa işte fillı bir şey)na basın dosyaları menüye ekle deyin

sonra medya kaynağı olarak cihazın hddsini seçin video klasörüne gelin mesela yine file mode tuşu bu seferde seçili olanları buraya kopyala deyin bu kadar ama bilin ki bu en yavaş yöntem ve inasnı kanser ediyor

en güzeli nmtyi usb hosttan windows kurulu bir pcye bağlayıp ext2fsd programı aracılığıyla ext3 formatlarını görmesini sağlayıp pcnini kopyala yapıştır yapmak

ahbecan m31 topiğinde programın kurulumunu anlattı ext2fsdnin

Hocam çok teşekkür ederim, çok makbule geçti.

• Arkadaşlar dün alıp biraz kullandığım cihaz bugün açılmadı.power tuşuna basıyorum mavi ışık yanıyor fakat ekranda hiçbir hareket yok.
    ne yapmamı önerirsiniz ? iade olayına gireyim mi hemen yoksa düzelme şansı var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktamer

Arkadaşlar dün alıp biraz kullandığım cihaz bugün açılmadı.power tuşuna basıyorum mavi ışık yanıyor fakat ekranda hiçbir hareket yok.
    ne yapmamı önerirsiniz ? iade olayına gireyim mi hemen yoksa düzelme şansı var mı ?

Eğer tv de doğru kanal seçili olduğundan eminseniz cihazın power kablosunu çekip bir süre bekleyin ve yeniden açmayı deneyin. Yine açılmazsa size kolay gelsin
  • bence bu cihaz biraz kafasına göre çalışıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor.cihazı genel olarak beğendiğim için şimdilik iade olayından vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerakin34 -- 24 Haziran 2009; 14:33:10 >
  • quote:

bence bu cihaz biraz kafasına göre çalışıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor.cihazı genel olarak beğendiğim için şimdilik iade olayından vazgeçtim.

Evet cihazın genel karektri öyle. Benim 3. cihaz. Bu da arada takılıyor
  • Bir de filmler arası geçiş hangi tuşla oluyor ? hızlı ilerleme ve filmin istenilen dakikasına gidebiliyorum fakat bir sonraki filme menüye dönmeden geçemiyorum.
  • Daha önce de bahsetmiştim ama gözden kaçtı sanıyorum...

--Elinizde 2 CD'lik bir film varsa,hiç ara vermeden oynatmasını istiyorsanız 1.CD'yi ">" play işaretine basın.Enter yaparsanız sadece birinciyi oynatıp bırakıyor.

--3 türlü film içinde ilerleme var.">>"FWD ile 2,4,8 hızında
    sağ oka her basışta 30'ar saniye ilerleyerek
    Uzaktan kumandada enalt soldaki Time Seek ile istediğiniz bir zamana.
  • teşekkürler sesem gözümden kaçmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Cevap için teşekkür ederim.

Ayrıca senin kullandığın ürünün ne olduğunu çözemedim :(
    Marka model.

Birde henüz BD player almamışken acaba Popcorn Hour c200 ve benzeri bir ürün mü beklesek.

Egreat m32b imzamda var tabii ki ilave özellikleri var c200'ün ama mübarek eşek ölüsü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Haziran 2009; 18:58:34 >
  • Orjinalden alıntı: aktamer

Arkadaşlar dün alıp biraz kullandığım cihaz bugün açılmadı.power tuşuna basıyorum mavi ışık yanıyor fakat ekranda hiçbir hareket yok.

Eğer tv de doğru kanal seçili olduğundan eminseniz cihazın power kablosunu çekip bir süre bekleyin ve yeniden açmayı deneyin. Yine açılmazsa size kolay gelsin

bence bu cihaz biraz kafasına göre çalışıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor.cihazı genel olarak beğendiğim için şimdilik iade olayından vazgeçtim.

son alıntı yaptıgım mesajda 3.cihaza rağmen takılmalar varsa NOKTA ben bu cihazdan vazgeçtim arkadaş düşünüyordum ama artık düşünmüyorum ilk çıkan partisi bozuk çıkmış anlaşılan bu ICYBOX un
    Halbuki PCH A-110 dan tip olarak her zaman öndeydi artık farklı bir modelini yada ikinci parti ithalatını bekleyeceğiz

Aslında Kaiboer K300 HD Media Player var şuan için
    Kaiboer K300 HD Media Player

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

Nasıl Alabileceğimiz konusunda bilgi varmı acaba bu cihaz hakkında + Türkiye sınırlarına girdikten sonra elimize gelene dek Fiyat Ne Olacak ?

Aslında en iyisi geriye çekilip 1000 TL civarlarında BLURAY + MKV + DİVX Player gibi sağlam sorunsuz bir ürünün çıkmasını beklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 25 Haziran 2009; 0:37:56 >

• Arkadaşlar cihazın içine taktığımız hdd nasıl formatlayalım ?
    tümünü ext3 olarak mı yoksa yarısını ntfs yarısını ext3 olarak mı ?
    nmt uygulamaları için ne kadar boş alan gerekiyor ?
    torrent indirdiğimiz zaman direk ext3 formatlanmış alana mı kaydedebiliyor?
  • Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

son alıntı yaptıgım mesajda 3.cihaza rağmen takılmalar varsa NOKTA ben bu cihazdan vazgeçtim arkadaş düşünüyordum ama artık düşünmüyorum ilk çıkan partisi bozuk çıkmış anlaşılan bu ICYBOX un
    Halbuki PCH A-110 dan tip olarak her zaman öndeydi artık farklı bir modelini yada ikinci parti ithalatını bekleyeceğiz

Nasıl Alabileceğimiz konusunda bilgi varmı acaba bu cihaz hakkında + Türkiye sınırlarına girdikten sonra elimize gelene dek Fiyat Ne Olacak ?

Aslında en iyisi geriye çekilip 1000 TL civarlarında BLURAY + MKV + DİVX Player gibi sağlam sorunsuz bir ürünün çıkmasını beklemek

500 TL civarında Philipsin Blueray-MKV_divx oynatıcısı var.. Bir denemek lazım

• Orjinalden alıntı: Dr.power

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

500 TL civarında Philipsin Blueray-MKV_divx oynatıcısı var.. Bir denemek lazım

Philipsin DVD playerini aldık kullanıyor benim akrabalar ama memnun değiller CD/DVD seçiyorlar herşeyi okumuyor o yüzden PHİLİPS dedinmi bi dururum ben

şu bahsettiğin oynatıcının tam olarak modeli nedir nereden bulacağım incelemesi varmı tanıtımının yapıldıgı bi adres filan varmı görelim bakalım. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 25 Haziran 2009; 14:14:26 >

• model bu Philips' Blueray-MKV oynatıcı BDP7300

Özellikler her iki forumdada var
  • kiminiz iyi diyor kiminiz kötü açılmıyor vs kısacası

ıcybox cihaz alınmaya değermi yoksa başka cihazlarımı beklenek gerekir**
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScHwArZeNeGgEr

kiminiz iyi diyor kiminiz kötü açılmıyor vs kısacası

Çalıştığı zaman iyi diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

model bu Philips' Blueray-MKV oynatıcı BDP7300

Özellikler her iki forumdada var

Teşekkürler arkadaşım biraz araştıralım bakalım

quote:

Orjinalden alıntı: ScHwArZeNeGgEr

kiminiz iyi diyor kiminiz kötü açılmıyor vs kısacası

alıp hata yapma bekle sorunlu bir cihaz çünkü her 3 tanesinden 2 si bozuk çıkıyor ya da sorunlu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.