Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aziz0571

..

sevgili metepe ben sadece paylaşım olsun diye istemiştim ama siz işime yarasın diye yazdınız sanırım.bende daha nmt yok yakında sizden bir tane alacağım sanırsam.

Önemli değil.. :) Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metepe

quote:

Orjinalden alıntı: aziz0571

..

sevgili metepe ben sadece paylaşım olsun diye istemiştim ama siz işime yarasın diye yazdınız sanırım.bende daha nmt yok yakında sizden bir tane alacağım sanırsam.

Önemli değil.. :) Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla..

Gelin !... Gelin nerde yav aziz0571 o

Neyse biraz espiri yeterli sanırım konumuza gelelim Bu EGREAT EG-M32B yi taksitli olarak nasıl alabiliriz ? Ya da şöyle sorayım Taksitli Satışlar başlayacak mı başlayacaksa ne zaman başlayacak ?

• Başlayacak inşallah.. banka vpos işlemlerini bitirebilirse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScHwArZeNeGgEr

Icybox ile en stabil çalışan uyum sağlayan harddisk hangisi model yazılırsa sevinirim...

ben wd kullanıyorum kapalı iken bile ısınıyor??

Kumandadan kapatırsanız alet kapanmaz, standby konumuna geçer o moddada fan durduğu için alet ısınır.
    Arkadan kapayacaksınız malesef.
  • quote:

Başlayacak inşallah.. banka vpos işlemlerini bitirebilirse...

işte bu haber sevindirici teşekkür ederim bekleyelim o zaman. birazda fiyatını düşürseler süper olacak ama herşeye ragmen fiyat iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

quote:

işte bu haber sevindirici teşekkür ederim bekleyelim o zaman. birazda fiyatını düşürseler süper olacak ama herşeye ragmen fiyat iyi

sevgili dostum;

metepe gerekli cevapları vermiş gerçi bazı soruların incelememin satır aralarında vardı ama

tek sorun bu aletlerin taksitli satılmaması onu da hallederse tam olacak tadından yenmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Haziran 2009; 13:22:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

quote:

sevgili dostum;

metepe gerekli cevapları vermiş gerçi bazı soruların incelememin satır aralarında vardı ama

tek sorun bu aletlerin taksitli satılmaması onu da hallederse tam olacak tadından yenmeyecek

evet o sorularımdan bazılarını tekrar incelememde gördüm sağolasın uyarın için

taksit olayına gelince bekliyorum peşin almam çok zor Vatan PC gibi bir yerde satılsa yarısı peşin yarısı taksitle alırdım ama bu şekilde çok zor bekleyip görücez artık kolay gelsin

• ya ben hala mp3leri sırayla çalmasını bulamadım. bilgisayarımdaki klasörün içindeki mp3'ün ilkini seçiyorum. şarkı bittiğinde 2nci parçaya geçmiyor.. bu sorunu çözen varmı??
  • 1080p destekli bir lcd/plazma da icybox video out ayarlarınız nedir ?
    Auto / 1080p 50hz / 1080p 24 ? hangisini kullanıyorsunuz ?
    Auto seçtiğimde 24f filmlerde film başlarken tv de yazması gereken 1080p/24
    ibaresi çıkmıyor keza 1080p 5o hz de öyle
    1080p/24 seçersek viseo out tan bu sefer her filmi (23/25) 24 veriyor.

Yukardaki gibi bir sistem de video out ve frame rate sync ayarlarınız nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

ya ben hala mp3leri sırayla çalmasını bulamadım. bilgisayarımdaki klasörün içindeki mp3'ün ilkini seçiyorum. şarkı bittiğinde 2nci parçaya geçmiyor.. bu sorunu çözen varmı??

Daha önce de bahsettiğim gibi videolarda sırayla çalmasına istiyorsanız, ilk çalmayı >Play tuşu ile başlatın.MP3'lerde de böyledir büyük ihtimal.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

Nasıl?
    Çünki Bu "Ext2Fsd-0.46a" program ile Vin7 de yapılmıyor./ Yapamadım.
    Bildiğiniz USB ile yapılacak yöntem hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Ext2ifs yi deneyin.. çalışabilir.

http://www.fs-driver.org/

Denedim.
    Çalışmıyor.
  • kardeş muhtemelen kullanım hatası yapıyorsun ahbecan m31 topiğinde ext2fsd kurulumunu anlattı birebir uyguladın mı?
  • Benim icy boxun 12v / 3Amper (36Watt) adaptörü aleti aldıktan 1 hafta sonra bozuldu. Servise götürecektim ancak sırf adaptör yüzünden beklemek istemedim. Evde seagate external diskten çıkma 12V / 2Amper adaptör vardı taktım ve çalıştı. Tek sıkıntı, o adaptör ile dahili disk + usb portlarını kullanamayacak olmam ama olsun sorun değil Ağdan okutuyorum filmleri.

Bu arada alet daha önce açmayı reddettiği madagascar 2 (1920-m2.mkv) olsun, 2xDVD9 boyutlu Dark Knight olsun hepsini açmaya başladı. Çözebilmiş değilim bu huyunu.
  • bu adaptör meselesini benim m32'ninki de takar takmaz cortladığı için TFda epey konuştuk

şuna karar kıldık haberiniz olsun satan arkadaş da forumdaş

TF'da nicki Armabilgisayar

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

özellikle switchmode olması önemli ve amperi yüksek 5 amper dolayısıyla alet gerektiğinde yüksek amper istediğinde sorun olmayacak

açıkçası 2 amperlik bir adaptörle sanırım yakında yine gümler gibi geliyor bana
  • quote:

kardeş muhtemelen kullanım hatası yapıyorsun ahbecan m31 topiğinde ext2fsd kurulumunu anlattı birebir uyguladın mı?
    hocam;

ahbecan sanırım WinXP ye göre anlatmış.

Birebir yapmama rağmen olmuyor.,ilgisayarımda HDD görünüyor fakat biçimlendirme yapmamı istiyor.
    HDD ye birşey atamıyorum.,

Bu arada Win 7 64 kullanıyorum.
    Daha öncede vista 64 kullanıyordum.

*** BU ARADA 5 GÜNDÜR CİHAZI ACAİP ZORLADIM BANAMISIN DEMEDİ ***
    Sorunsuz.
  • 64 bit için TF'a bak aynı sorundan muzdarip arkadaş bir script ile sorunu çözmüş p.m. gönder yazdığı scripti iste

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=524657
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Bu arada alet daha önce açmayı reddettiği madagascar 2 (1920-m2.mkv) olsun, 2xDVD9 boyutlu Dark Knight olsun hepsini açmaya başladı. Çözebilmiş değilim bu huyunu.

Evet zaman zaman keyfine göre dosya seçiyor.daha önce açtığı dosyayı açmadığı oluyor.
    cihazın gönlünü hoş tutmaya bakalım :)

Bir de bazı dvbrip dosyalarında sesi yavaşlatarak veriyor.
    1-2 kez karşılaştım farklı dosyalarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerakin34 -- 30 Haziran 2009; 15:06:34 >
  • quote:

64 bit için TF'a bak aynı sorundan muzdarip arkadaş bir script ile sorunu çözmüş p.m. gönder yazdığı scripti iste

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=524657

Sağol sadays hocam

Aksi halde wireless ağından PC deki dosyalar 1,5Mbit ile aktarılıyor. Çok uzun sürüyor.

• selamlar
    egreat m32b ile icybox arasında kaldım sizlere de sormak istedim
    hangisini alsam en az sorun yaşarım
    teşekkürler
  • egreat m32
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.