Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sadays

utkumut

nmtlerin çıkış çözünürlüklerini daha önce vermiştim senin için tekrar olsun

1- autoda bırakmayın o zaman mümkün olan en üst çözünürlğe upscale ediyor ve nmtlerin upscale performansı iyi değil

2-720p filmler için 720p/60hz

1080p filmler için 1080p/24hz yapın eğer tvniz 1080p/24 desteği yoksa o zaman 1080p/60 hz

eğer mediainfoda baktınız ki filminiz çok nadir de olsa 25fps o zaman 720pler için 720p/50hz
    1080p filmler için 1080p/50hz

İlginiz için teşekkür ederim . Dediklerinizi deneyip tekrar bakacam. Ayrıca 2.5" lik usb hdd 'imi cihaza bağlayıp 1080p film izlediğimde bazen görüntüde takılmalar oluyor. Bunun nedeni usb 'nin veri transfer hızından mı kaynaklanıyordur, Cihaza sata hdd taksam daha iyi bir performans alır mıyım ? Yoksa Baska bir neden olabilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: aktamer

Arkadaşlar yeni firmware ne zaman çıkacak ? bilgisi olan var mı ?

Cihazı kapattıktan sonra bu dahili HDD'in kendini kapatmaması ve böylece cihazın aşırı derecede ısınması problemi üzerinde raidsonic firması ile görüştüm. Baya bi uğraştık. Çok yardımcı oldular ama sorunu çözemedik. SATA 2'yi SATA 1 yaptım, Power Up değerlerini değiştirdik, ancak HDD, cihazı standby'a aldıktan sonra birtürlü durmadı. Sonunda isterseniz cihazı bize gönderin, biz burdan bi inceleyelim dedi ama iş çok uzadığı için kabul etmedim. Bunun üzerine yeni firmware hakkında bilgi almak istedim ama şuan öyle bi çalışmamız yok dedi..
    firmware hakkındaki son haberler bu olsa gerek arkadaşlar..

Bu iso dosyasını çalıştırma konusunda bi fikri olan varsa lütfen bizimle paylaşsın.. iso'ları çalıştıramıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Arkadaşlar yeni firmware ne zaman çıkacak ? bilgisi olan var mı ?

Cihazı kapattıktan sonra bu dahili HDD'in kendini kapatmaması ve böylece cihazın aşırı derecede ısınması problemi üzerinde raidsonic firması ile görüştüm. Baya bi uğraştık. Çok yardımcı oldular ama sorunu çözemedik. SATA 2'yi SATA 1 yaptım, Power Up değerlerini değiştirdik, ancak HDD, cihazı standby'a aldıktan sonra birtürlü durmadı. Sonunda isterseniz cihazı bize gönderin, biz burdan bi inceleyelim dedi ama iş çok uzadığı için kabul etmedim. Bunun üzerine yeni firmware hakkında bilgi almak istedim ama şuan öyle bi çalışmamız yok dedi..
    firmware hakkındaki son haberler bu olsa gerek arkadaşlar..

Bu iso dosyasını çalıştırma konusunda bi fikri olan varsa lütfen bizimle paylaşsın.. iso'ları çalıştıramıyorum..

iso dosyası
    Video ise Videodan, Müzik ise müziklerden seçim yapıyorsun.
    iso dosyasının üzerine geldiğinde Play demiyeceksiniz.

ISO DOSYASINI OYNATMAK İÇİN "ENTER" TUŞLAYIN"

• Selam arkadaşlar;

Dün bir özelliğin farkına vardım.
    DTS audio ların sesini alabilmek için;

Audio Seçeneklerinde DTS Dijital RAW seçmenin yanı sıra
    Kumandadan Analog sesleri + / - yaptığımız değerin "0" olması gerektiği.

+1/+2/ veya -1 / -2 vs yapar isek sesi aktarmıyor.

Dikkat bu sadece DTS 5.1 için kaydedilmiş(vaw dosyaları) geçerli.

DTS kayıtlı filmlerde normal sesi + / - yapabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

sadays hocam peki nmtlerin downscale performansı iyimidir?
    1080p filmi 720p ekranda olduğundan daha mı kötü oynatır? Bu durumda 1080i modu mu seçmek lazım hdready tv de?

downscale performanslarını açıkçası denemedim ancak değiştirmemek lazım tvye yaptırmak daha iyi downscale işlemini neticede bu iş için özel dizayn edilmiş işlemcileri var tvlerin oysa nmtler her işi tek işlemci ve yazılımla halletmeye çalışıyor

1080p filmler için tvin destekliyorsa 1080p/24 hz yap yoksa 1080p/60hz gerisini tv halletsin

1080i olan bir iki demo v.s. mkv gördüm yoksa filmler hep 1080pdir bir iki demo için aletin çıkışını değiştimeye değmez bırak nmt yapsın deinterlace işlemini
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkumut

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

utkumut

nmtlerin çıkış çözünürlüklerini daha önce vermiştim senin için tekrar olsun

1- autoda bırakmayın o zaman mümkün olan en üst çözünürlğe upscale ediyor ve nmtlerin upscale performansı iyi değil

2-720p filmler için 720p/60hz

1080p filmler için 1080p/24hz yapın eğer tvniz 1080p/24 desteği yoksa o zaman 1080p/60 hz

eğer mediainfoda baktınız ki filminiz çok nadir de olsa 25fps o zaman 720pler için 720p/50hz
    1080p filmler için 1080p/50hz

İlginiz için teşekkür ederim . Dediklerinizi deneyip tekrar bakacam. Ayrıca 2.5" lik usb hdd 'imi cihaza bağlayıp 1080p film izlediğimde bazen görüntüde takılmalar oluyor. Bunun nedeni usb 'nin veri transfer hızından mı kaynaklanıyordur, Cihaza sata hdd taksam daha iyi bir performans alır mıyım ? Yoksa Baska bir neden olabilir mi?

muhtemelen çünkü aynı filmi usbde takılarak izlerken dahili hdd'e atınca düzeldiğini söyleyenler var (nmtler için genel konuşuyorum icyboxa özel durum değil yani) ben açıkçası işi baştan sağlama alıyorum 1tblık hdd taktım her filmi ona atıp izliyorum daha sorun yaşadığım film olmadı en son bir arkadaş m34'te "i am legend"de sorun yaşadım dedi o da altyazıyı uydurmak için filmin adını değiştirmiş hangi sürüm olduğunu bilmiyor o yüzden ben de indirip deneyemedim çünkü nette esir sürümünden euroka sürümüne kadar bir sürü 1080p versiyonu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Temmuz 2009; 10:31:31 >

• Benim bağlantım;

ICY BOX ta TP LINK TL821n Wireless USB adaptör
    MODEM > ZyXEL P-660HN-F1Z
    PC de > LINKSYS WMP300Nv.2 PCI Wireless kart

Var ve sorunsuz PC de olan herşeyi Kablosuz olarak izleyebiliyorum.

Tek sıkıntım yaz günlerinde cihaz çok ısınmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 8 Temmuz 2009; 10:21:44 >
  • arkadaşlar;

ICY BOX IB-MP309HW
    logitech evrensel kumanda ile tam olarak , ürünün kendi kumandasındaki bütün işlevleri kullanabilen varmı?

Ben aşağıdaki resimde gözüken ikisini denedim
    Orjinal kumandadaki birçok işlev yok malesef:(
     ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi
  • aslında tanımlı cihazlar bölümünde var icybox ama neden acaba çoğu fonksiyonu kullandırtmıyor. Kumandayı netten güncelledinzmi
  • Evet o mesajı yazdığıma göre güncellemiş oladuğumu düşünürsünüz sanmıştım:)
  • Kumandayı daha önce hiç kullanmadım Güncelleme özelliğini olduğunu biliyodum tahmin ettim ama genede bi hatırlatmak istemiştim Yabancı forumlarda bir aratalım bakalım bişe bulursam senin için yazarım dostum
  • Sanırım ben manuel olarak kodlayacağım ve nete ben upload edeceğim
  • Valla öle bişey yaparsan logi kumandası olan arkadaşlar duacın olur
  • bugün icybox player elime ulaştı ancak ne yaptıysam bi türlü ekrana görüntü alamadım? :(

Lütfen bu konuda yardım!!

Acaba ilk açılışı yapmak için içine mutlaka harddisk takmak gerekli mi?

Eski bir WD kullanıcısı olarak takar takmaz ekran görüntüsü geliyordu ama icybox ta hdmi, composite bağlantıların hiçbirinden görüntü elde edemedim

acaba benim aldığım cihaz mı bozuk çıktı?

:S

Cihazı çalıştırmak için içine HDD takmak zorunlu mu? Direk usb diskten çalışmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredot90 -- 8 Temmuz 2009; 20:12:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heredot90

Cihazı çalıştırmak için içine HDD takmak zorunlu mu? Direk usb diskten çalışmazmı?

Öncelikle cihazın hayırlı olsun arkadaşım.

Sorununa gelince cihazın çalışması için hdd gerekmiyor. flash bellek yada harici disk bağlayarak kullanabilirsin.Hdd sadece nmt uygulamalarının kurulabilmesi için gerekli.

Cihazı açtıktan sonra loading ekranı geliyor mu? adaptör bağlantılarını kontrol et benim de ilk kullandığım zaman açılmama problemi yaşamıştım.adaptörü çıkar biraz bekle sonra tekrar tak.
  • Arkadaşlar icybox'a popcorn firmware yüklemeyi deneyen oldu mu hiç ?
    bu cihazlar aynı chipsete sahip olduklarından çalıştığını söyledi bir arkadaşım.
    icybox'ta dts desteği henüz olmadığı için popcorn fw yüklemeyi düşünüyorum.
    düzgün çalışır mı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerakin34 -- 8 Temmuz 2009; 20:21:53 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heredot90

Öncelikle cihazın hayırlı olsun arkadaşım.

Sorununa gelince cihazın çalışması için hdd gerekmiyor. flash bellek yada harici disk bağlayarak kullanabilirsin.Hdd sadece nmt uygulamalarının kurulabilmesi için gerekli.

Cihazı açtıktan sonra loading ekranı geliyor mu? adaptör bağlantılarını kontrol et benim de ilk kullandığım zaman açılmama problemi yaşamıştım.adaptörü çıkar biraz bekle sonra tekrar tak.

yapma ya demek alet bozuk benim :(

Ne yaptıysam görüntü elde edemedim!!

Kumandaya tepki de vermiyo cihaz mesela power a baıyorum alet kapanmıyor.
    arkadan aç/kapa düğmesiyle kapatıyorum.

WD yi bi arkadaşa satmıştım şimdiden pişman oldum :S

Vatanbilgisayar acaba geri alır mı cihazı?

O kadar da istemiştim icy i ama şansa bak ki bozuk çıktı sanırım :S

• Cihazın fişini taktığımda çalışmaya başlıyor, öndeki en sağdaki mavi ışık yanıyor, arkadaki fan çalışıyor, dakikalarca bekliyorum görüntü gelmiyor. (hdmi ve kompozit ikisini de denedim),
    kumandadan kapatma tuşuna basıyorum alet hiç tepki vermeden çalışmaya devam ediyor. Kumandanın her türlü tuşunu denedim hiçbirine tepki vermiyor. Bu arada acaba kumanda mı arızalı dedim, ama video kamerada mor infrared ışığı gördüm yani kumandada bi problem yok!

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredot90 -- 8 Temmuz 2009; 21:14:19 >
  • Bana cihaz bozuk gibi geldi.Vatana götür bence teknik servis bir baksın.Eğer gerçekten sorun varsa iade alırlar.
  • Bu cihaza(icybox) sahip olan arkadaşalr ilk kez nasıl çalıştırdıklarını anlatabilirler mi acaba?

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.