Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazın da sıfır km çalışma problemleri can sıkıcı hale gelmeye başladı. Cihazı geri götürüp değiştirtin, açılmadığını görünce değiştireceklerdir. Yenisini alırken de deneyerek alın.
  • Merhaba arkadaşlar cihazı 4 temmuz vatan bigisayar dan aldım eve geldim kutusunu açtığımda kumandanın poşetinin yırtık olduğunu ve cihazın muhtemelen kullanıldığını anladım neyse akşam hdmi den bağlantıları yaptım ilk görüntü gelmedi televizyonu birdaha açtım kapadım görüntü geldi icybox ekranında dondu kaldı arkadan açtım kapadım açıldı neyse menüye girdim ayarlarını yapim derken yine dondu cihaz bu böyle 4-5 kez tekrar etti senin gibi cihazı dedim neyse ertesi sabah hemen vatana geri götürdüm aldılar incelediler ordada aynı donmalar açılmama problemi olduğunu görünce iade aldılar zaten tek bir tane vardı yenisinide alamadım

heredot90 dostum sen hangi vatandan aldın cihazı?

• Arkadaşlar
    Ben daha önce kablo ile modeme bağlamıştım. Ve ıcybox netten radyo dinleyebiliyor youtube girebiliyordum.
    Dün PC de kullandığım wireless adaptörü taktım TPLINK TL821N
    PC deki dosyalarıma ağ üzerinden ulaşıyorum.
    Ancak web işlemlerini yapamıyorum.(internet radyo)
    Farklı bir ayarmı gerekli yoksa illa kablo ilemi bağlantı yapmalıyım bu işlem için.

PC deki dosyalara ağ üzerinden ulaşımda herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mk41

Merhaba arkadaşlar cihazı 4 temmuz vatan bigisayar dan aldım eve geldim kutusunu açtığımda kumandanın poşetinin yırtık olduğunu ve cihazın muhtemelen kullanıldığını anladım neyse akşam hdmi den bağlantıları yaptım ilk görüntü gelmedi televizyonu birdaha açtım kapadım görüntü geldi icybox ekranında dondu kaldı arkadan açtım kapadım açıldı neyse menüye girdim ayarlarını yapim derken yine dondu cihaz bu böyle 4-5 kez tekrar etti senin gibi cihazı dedim neyse ertesi sabah hemen vatana geri götürdüm aldılar incelediler ordada aynı donmalar açılmama problemi olduğunu görünce iade aldılar zaten tek bir tane vardı yenisinide alamadım

heredot90 dostum sen hangi vatandan aldın cihazı?

Acaba aynı cihazı bu sefer de bana mı yamaladılar? Sanki bana da önceden açılmış gibi geldi alet.

cihazı vatanbilgisayar.com dan aldım ama 1000 pişmanım :((((

mis gibi WD playerımı sattım :(((

hiçbir derdim yoktu icy i de sadece NMT uygulamaları için almıştım.

Sadece video izlemek müzk dinlemek ya da foto izlemek isteyenler kesinlikle NMT bi cihazdan uzak dursun bence hem daha ucuza hem de daha sorunsuz WD gibi bi cihaz almalarını tavsiye ederim.

Biz yaptık bi hata bari siz yapmayın...

• Bence bu cihazların 10 tanesinden 2 si falan sağlam çıkıyo heralde bende popcornhour almadığıma pişman oldum ama yeni alacak arkadaşlar muhakkak cihazlarını deneyip alsınlar
  • quote:

Bence bu cihazların 10 tanesinden 2 si falan sağlam çıkıyo heralde bende popcornhour almadığıma pişman oldum ama yeni alacak arkadaşlar muhakkak cihazlarını deneyip alsınlar

Bu konuda çok haklısınız

Ben de vatanda açtırdım kendi TVlerine bağlatıp test ettim öyle aldım.
    Yaklaşık 15-20 gündür sorun yok.

Benim sıkıntım ağ ile ilgili oda benim acemiliğim sanırım.
    Kablo ile kullandığım internet uygulamalarını wireless adaptör ile kullanamıyorum.

PC de olan dosya klasörleri wireless ile kullanabiliyorum.
    Bu çelişkiyi çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 9 Temmuz 2009; 15:26:25 >
  • vatan bilgisayarda ıcybox ürünü ya bitti yada ürünü geri çektiler başka nerde satılıyor bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan_Bey

vatan bilgisayarda ıcybox ürünü ya bitti yada ürünü geri çektiler başka nerde satılıyor bilmiyorum

Çoktandır Konuya girmiyordum bi girdim baktım ki bıraktığım gibi konu halen aynı yerde Ürünü aldım bozuk çıktı v.s gibi konularda bırakın artık bu cihazı Sorunlu işte halen neden bu cihazı alan alan oluyor anlamadım sorunları belirtmelerine rağmen halen yeni alan çıkıyor ve sonuç aynı cihaz Sorunlu ilk çıktıgında hemen koşup alacaktım iyiki Almamışım şu an bu cihaz almadığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
    Sorun yaşayan arkadaşlarada Geçmiş olsun diyorum.

Şuan için bu cihazı araştırıyorum

EGREAT EG-M32B

bu ürününde satılış tarzı biraz garip Nasıl satıldıgını bilmek isteyen varsa veya Satın almak isteyen BURAYA TIKLASIN

herhangi bir mağazaya gelse birde bunu denerdik. Kolay gelsin herkese .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 9 Temmuz 2009; 15:32:48 >

• Valla ICYBox güzel cihaz , Vatandan aldığım cihaz arızalı çıktı, sanıyorum benden sonra başkasına satmak üzere tekrar kutuladılar. Birebir değişim istedim hemen yeni cihaz verdiler yeni cihaz bir kere bile kilitlenmedi. Sorun cihazdan değilde sanki Vatanbilgisayardan kaynaklı gibi... Arızalı ürünü test etmek yerine tekrar vitrine koyup satıyor.

Ben Göztepe'deki Vatan'dan aldım. Zaten geri getirince hiç ses etmediler. Hatta cihaz aldığımda çizikti onuda söyledim bişi demediler. Altkattaki MH'nin dediğine göre gelen 2nci cihazmış tekrar sorun olursa artık servise götürün felan dedi. Hiç yemez 15gün içinde geri vermek veya birebir değiştirme hakkınız baki..

Bu arada PopcornHour'da kullandım o kutu olarak daha ucuz duruyor.
    Daha iyisi yapılana kadar en iyisi budur...
  • Madsi sana katılıyorum bende cihazı kullananlardanım ve bir kaç arkadaşıma önerdim onlarda aldılar sorunsuz kullanıyorlar. Direk distribütöründen aldılar.

Sanırım bana kalırsa 1-2 tane arızalı ürünü vatan bilgisayar sürekli sirkulasyon şeklinde piyasaya veriyor. Arızalı olan cihaz vatana veriliyor. Vatan sanırım tekrardan tezgaha koyuyor ve bu seferde o arızalı ürün başka kişi tarafından satın alınıyor. Buda sanki icybox ın bütün ürünleri arızalıymış gibi gösteriyor. Topici okuduğumda vatan dışında alanlarda bir problem yok gibi yada olsada sonraki değişimlerden sorna güzel güzel kullanıyorlar cihazı. Ben çok memnunum icybox dan
  • quote:

Merhaba arkadaşlar cihazı 4 temmuz vatan bigisayar dan aldım eve geldim kutusunu açtığımda kumandanın poşetinin yırtık olduğunu ve cihazın muhtemelen kullanıldığını anladım neyse akşam hdmi den bağlantıları yaptım ilk görüntü gelmedi televizyonu birdaha açtım kapadım görüntü geldi icybox ekranında dondu kaldı arkadan açtım kapadım açıldı neyse menüye girdim ayarlarını yapim derken yine dondu cihaz bu böyle 4-5 kez tekrar etti senin gibi cihazı dedim neyse ertesi sabah hemen vatana geri götürdüm aldılar incelediler ordada aynı donmalar açılmama problemi olduğunu görünce iade aldılar zaten tek bir tane vardı yenisinide alamadım

Dostum sen herhalde kozyatağı vatandan aldın cihazı.
    Ben de 2 hafta önce icybox almaya gittiğimde orda sadece teşhirde cihaz kalmıştı 1 tane.
    Onu da zaten içine disk takıp denemişler.
    İsteyen olursa satıyorlardı ben de ordan almayıp kadıköy eksenden almıştım.
    Orda da stokta 1 tane vardı onu da ben aldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

EGREAT EG-M32B

bu ürününde satılış tarzı biraz garip Nasıl satıldıgını bilmek isteyen varsa veya Satın almak isteyen BURAYA TIKLASIN

Bir arkadaşımın söylediğine göre sancak bilgisayar egreat distrübitörlüğünü de almış yakında satmaya başlayacakmış.

bir de pasa_mahmut kardeşim sen icybox alma cesaretini bile gösteremediğin halde almış yada alacak olan arkadaşlara neden icybox'ı kötülüyorsun.
    birkaç arkadaşın cihazı bozuk çıktı ve onlar da cihazı değiştirdi şimdi mutlu mesut kullanıyorlar.
    cihazı kullanmadan başkalarının lafına bakıp da atıp tutmayalım lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: aktamer

quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

EGREAT EG-M32B

Bir arkadaşımın söylediğine göre sancak bilgisayar egreat distrübitörlüğünü de almış yakında satmaya başlayacakmış.

bir de pasa_mahmut kardeşim sen icybox alma cesaretini bile gösteremediğin halde almış yada alacak olan arkadaşlara neden icybox'ı kötülüyorsun.
    birkaç arkadaşın cihazı bozuk çıktı ve onlar da cihazı değiştirdi şimdi mutlu mesut kullanıyorlar.
    cihazı kullanmadan başkalarının lafına bakıp da atıp tutmayalım lütfen.

Katılıyorum sana dostum körü körüne ürünü kötülüyorlar. Egreat reklamı yapıyorlar bes belli. Bütün topicleri kirletiyorlar birde. Gerçekten bilgiye ihtiyacı olanları engelliyorlar.

• İmzamdada görebileceğiniz gibi.

ICY BOX IB-MP309HW-B yaklaşık 25 gündür kullanıyorum.

* Bir kere kilitlenmedi.
    * 1TB Sata II HDD var sorun olmadı.
    * Açılmadığı hiç olmadı. (OFF tan ON'a 55sn-80sn civarında açılıyor)

- Ağ ile ilgili sıkıntılar yaşadım. Benim ağ bilgimin eksikliğinden kaynaklı. Sağolsun Windows 7 Bu eksikliği kapatttı.
    - Birde USB ile PC ye bağlayıp Dosya Atamıyorum. Ext3 Formatından dolayı.
    Bu da Tüm HDD lerde aynı sorun sanırım.

*** Şimdilik gayet memnunum.***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 10 Temmuz 2009; 9:15:15 >
  • Geçen ay cihazı vatandan aldım.Makinem gayet kullanışlı sorunu hemen hemen hiç yok diyebilirim.Sony Kameramda çektiğim full hd çektiğim ve harici hardiske arşivlediğim hiç bir dönüştürme yapmadan orjinal hali ile mts uzantılı videolarımı çok güzel oynatıyor Zaten cihazı bu çektiğim filmleri arşivden seyretmek için aldım
    Mkv'lerde de hiç sorun yok Ancak Fuji fotoğrafımda daha önce çektiğim avi uzantılı filmler vardı onları tanımıyor couldn't play diyo neden acaba o kadar sony kamera ile çekilen yüksek çözünürlüklü 1080p filmleri çatır çatır oynatıyor ama fujinin avilerini oynatmıyor Divx avilerde sorun hiç yok.Güncellemeyi 1 ay önce yapmıştım.Acaba yeni yazılım felan çıkmayacak mı.
    Bunun dışında cihazımdan çok memnunum kullanımı çok güzel daha önce philps 5990 dvd playerim vardı o da güzel bi makina fakat sony kamreda çektiğim hd filmleri oynattığım için yeterli gelmedi. Bu arada onu satabilirim şu anda boşta
    Diğer arkadaşların sorununa gelince şanssızlık diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

ext2fsd ve ext2ifs programlarını kullanarak windows altında ext3 kullanabilirsin.

ext2fsd programını kurduktan sonra yazma korumasını kaldırman gerekiyor.

eğer kaldırmazsan hdd'ye ne pardus ne de windows altında dosya kopyalayamıyorsun.

kullanması çok kolay bir program biraz kurcalaman yeterli.

alternatif bir yol olarak da pardus çalışan cd kullanarak da ext3 formatını direk görebilirsin.
    tabi bu yol biraz daha zahmetli.
  • @Elendil

Dostum sen bakma millete yahu adamlar daha hiç almamış kullanmamış sanki cihazı 40 yıl kullanmış gibi yorum yapıyorlar. Vay efendim egreat de böle olmuyomuş yok şöle olmuyomuş.. Vatanın bozuk malı piyasaya sürmesinden kaynaklı aynı cihaz forumdan bir kaç kişiye denk gelince sanki bütün cihazlar sorunluymuş gibi davranıyo egreat reklamı yapan kişiler. Bende gayet memnunum valla. Bide şu yeni firmware çıkınca bomba olacak. DTs falan Bu yakınlarda çıkar sanırım.
  • Vatancomputer'dan aldığım arızalı icybox'ı kargoyla geri gönderdim. Ürünü inceleyeceklerini söylediler ancak sanırım değişim olmayacak. Çünkü ellerindeki son üründü! İade olacak gibi...

Sattığım WD yi arkadaştan tekrar geri satın aldım :) rahata kavuştum.

Bu arada icybox'ın neden piyasada başka yerlerde bulunmadığına da şaşırıyorum. Belki başka yerde olsa oradan alırdım. Sonuçta NMT uygulamaları için bir tane daha alıcam ilerde ama şu anda icybox yok piyasda ( en azından webde). HDX1000 veya WD2 yi ya da popcorn c200'ü beklemeyi düşünüyorum..

Herkese saygılar...
  • bu mesajları mesaj sayısı 50-100 olan adam yazsa anlarım da 3117 mesaj yazmışsın yarbay olmuşsun ama adam olamamışsın ben senin gibi adamlara ne yazsam boş yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktamer

quote:

Orjinalden alıntı: Elendil

ext2fsd ve ext2ifs programlarını kullanarak windows altında ext3 kullanabilirsin.

ext2fsd programını kurduktan sonra yazma korumasını kaldırman gerekiyor.

eğer kaldırmazsan hdd'ye ne pardus ne de windows altında dosya kopyalayamıyorsun.

kullanması çok kolay bir program biraz kurcalaman yeterli.

alternatif bir yol olarak da pardus çalışan cd kullanarak da ext3 formatını direk görebilirsin.
    tabi bu yol biraz daha zahmetli.

Windows 7 64 bit kullanıyorum.
    Dediğiniz prg lerde olmuyor.
    bilgisayarımda görebiliyorum o prg ler sayesinde ama bu kezde o sürücüyü tıkladığımda biçimlendir diyor.

Şimdilik bulabildiğim yöntem.

Aynı anda 3 kalsör ağ üzerinden yolluyorum.

1,0MB/sn - 1,5MB/sn * 3 olarak yükleyebiliyorum. > 3-4,5MB/sn
    Nette olduğum zamanlar atıyorum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.