Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben birşey merak ediyorum. bende dolby digital hd,dts-hd gibi hd ses codeclerini çözen bir avr var ve ben bu sesleri iletebilen bir alet arıyorum icybox bunları iletebiliyormu? (hdmi 1.3 yazıyor cihazın özeliklerinde ama hd ses codecleri ile alakalı birşey yazmıyor)
  • metepe : Teşekkürler cevap için,

Öyle yapmıştım bu günde denedim malesef çıkmıyor.Bu ikinci cihaz (ilk IcyBox arızalıydı hemen değiştirdiler) ve bunun dışında hiç bir problemi yok .Bendeki şansa ya bu Icybox da arızalı yada aldığım wifi adaptöründe sorun var.Adaptörü başka cihazda (laptop vb) denemek en iyi çözüm olucak galiba.En azından neyin sorunlu olduğunu anlamak açısından.

deluge11 : Eğer filimler DTS vb gibi cihazın çözemediği formatlara sahip ise direkt olarak desteklenen ses formatları AVR üstünden çözülür.Bendeki DTS filimleri cihaz çözmediği (ve henüz downsample da yapmadığı için) için optik bağlantı ile Denon AVR ye bağlı ve çok iyi performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 18 Haziran 2009; 18:25:29 >
  • Şimdi Wifi aparatını pc ye taktım hemen görüyor pc cihazı.IcyBox u restart yaptım vb vb ne denediysem olmuyor.Wifi adaptörünün üstündeki yeşil ışık yanıyor ama IcyBox un önündeki her iki slotuda denememe ve cihazı powerdan çekp restart yapmama nmt aplikasyonlarını baştan yüklememe rağmen wifi ortalıklarda görünmüyor.Gidip başka bir IcyBox a takıp denemek lazım sanırım.Sıkıcı olmaya başladı.
  • Logitech 525 evrensel uzaktan kumandaya sahip olanlar sıkıntısız olarak bu ICYBOX'unuzu kullanabilirsiniz. kumanda hemen tanıdı cihazı.
    Evinde uzaktan kumanda ordusundan kurtulmak isteyenlerede, Logitech evrensel uzaktan kumandalarını kesinlikle tavsiye ederim.

Samsung LCD
    Samsung DVD
    Teledünya HD
    Logitech Z5500
    ve Icybox media player'i
    sorunsuz bir şekilde sadece 1 kumanda ile kullanabiliyorum.
  • vipracing cevap için teşekkürler. yani senin dediğine göre hd sesleri eğer avr çözüyorsa duyabilirsin diyorsun.(yani pass trough özelliği var aletin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deluge11

vipracing cevap için teşekkürler. yani senin dediğine göre hd sesleri eğer avr çözüyorsa duyabilirsin diyorsun.(yani pass trough özelliği var aletin)

Estağfurullah,
    Evet aynen öyle yazdığınız gibi (pass trough)
  • hd ses formatları firmware vasıtasıyla pass trough aktarılmaya başlandı o yüzden denemeden tavsiye etmeyin popcorn dışındaki nmtlerin firmwarelerinin olgunluk derecesi bilinmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

hd ses formatları firmware vasıtasıyla pass trough aktarılmaya başlandı o yüzden denemeden tavsiye etmeyin popcorn dışındaki nmtlerin firmwarelerinin olgunluk derecesi bilinmiyor

Orası öylede ama arkadaşım popcornda da tip yok ya aynı tipte bir sürü hdd kutusu var ama popcorn c-200 modeli çıkmış VHS videoplayer gibi çok büyük yanında taşıyamazsın millet daha düzenli bir kasa beklerken VHS video player gibi bişey çıkardı sabit bir cihaz isteyen DVD RW bile takabiliyor cihaza bu seferde DVD+MKV player tarzı bişey çıkıyor ortaya acaba DVD RW takılınca hdd yide takabilecek biyer varmı varsa süper olur bu arada Kaiboer K300 HD Media Player ‎ diye bir ürün var dehşet bişey daha yeni galiba neyse konu dışına çıktıgımın farkındayım kolay gelsin herkese

DVD player gibi bir ürün olsun ve MKV yide açsın diyenler için POPCORN C-200 ve Kaiboer K300 HD Media Player var şuan için
    Kaiboer K300 HD Media Player

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi
     ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

Değişik Modeleride Mevcut Kimbilir Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek ? + Fiyat Ne Olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 19 Haziran 2009; 0:57:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

metepe : Teşekkürler cevap için,

Öyle yapmıştım bu günde denedim malesef çıkmıyor.Bu ikinci cihaz (ilk IcyBox arızalıydı hemen değiştirdiler) ve bunun dışında hiç bir problemi yok .Bendeki şansa ya bu Icybox da arızalı yada aldığım wifi adaptöründe sorun var.Adaptörü başka cihazda (laptop vb) denemek en iyi çözüm olucak galiba.En azından neyin sorunlu olduğunu anlamak açısından.

deluge11 : Eğer filimler DTS vb gibi cihazın çözemediği formatlara sahip ise direkt olarak desteklenen ses formatları AVR üstünden çözülür.Bendeki DTS filimleri cihaz çözmediği (ve henüz downsample da yapmadığı için) için optik bağlantı ile Denon AVR ye bağlı ve çok iyi performans veriyor.

Kullandığınız wifi adaptörü WN821N değil mi? Başka modelleri de var TP-link'in.. Siz yeşil deyince kafama takıldı.. Bendeki adaptörlerin led'i kırmızı yanıyor.

• Merhaba,

Golddan satın aldım : TP-LINK TL-WN821N

60 küsur milyon TL.USB ye takar takmaz ışığı yeşil yanıyor.PC ye taktım tanıdı.Acaba kendi içinde de farklı modelleri olabilirmi bu wifi usb adaptörünün? Cihazın kasa rengi vb aynen örnek fotolarda olduğu gibi.

Ürün sayfası :http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=140

Sizdeki TP Link de takınca yeşil ışık yanmıyormu? Kırmızı sadece veri alışverişinde yanıyor olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 19 Haziran 2009; 6:31:04 >
  • Popcorn C-200'ün işlemcisi Kaiboer K300'den çok daha güçlü. Ama K300 gerçekten çok güzel.
  • quote:

Merhaba,

60 küsur milyon TL.USB ye takar takmaz ışığı yeşil yanıyor.PC ye taktım tanıdı.Acaba kendi içinde de farklı modelleri olabilirmi bu wifi usb adaptörünün? Cihazın kasa rengi vb aynen örnek fotolarda olduğu gibi.

Sizdeki TP Link de takınca yeşil ışık yanmıyormu? Kırmızı sadece veri alışverişinde yanıyor olabilirmi?

benimki de mavi yanıyor ışıkları kafaya takmayın model doğru muhtemelen senin icybox gene arızalı

• quote:

Orjinalden alıntı: Seko92

Popcorn C-200'ün işlemcisi Kaiboer K300'den çok daha güçlü. Ama K300 gerçekten çok güzel.

bu dvdli modellere takmayın fazla yazılım kafasına göre takılıyor eski dvd playeri atamazsınız öyle olunca da ya m32 gibi slim takılan olacak ya da dvdsiz modeller olacak

düşünsenize alet zaten eşek gibi büyük bir de altında dvd player duracak zaten standlarda yer yok amfi uydu receiver v.s.
  • @Vipracing
    Kusura bakma kardeş yeni görüyorum msj ını

firmware güncelledinmi eğer güncellemediysen büyük ihtmal ondan görmüyodur güncelledikten sorna sorunsuzca kullanabilirsiniz.
  • quote:

Merhaba,

Adaptör doğru.. Sadays'ın da dediği gibi Led renkleri farklı olabiliyor demek ki.

Demek ki cihazda bir sorun var..

• Büyük ihtimal sorun cihazda değil firmware de birde firmware i güncellesin öle denesin bakalım
  • sadays,NakkaSss&metepe: Teşekkürler cevaplar için

Firmware güncellemek için ne el kitabından nede yabancı forumda bir yazı bulamadım,anladığım kadarı ile bir şekilde nete bağlı olması lazım cihazın bu güncellemeyi yapmak için? Zira usb flas disk ve WD Passport mobil hdd'e firmware'i türlü şekillerde yüklememe rağmen güncelleme yapamadım.Evdeki kablosuz modem ile IcyBox un arasında 10 metre civarı bir fark var.
    Sizler nasıl yaptınız firmware güncellemesini? Birde Pc nin yanına taşıyıp hdmi/dvi çevirici ile monitöre bağlayıp pc nin arkasındaki ethernet çıkışından faydalanabilme şansımda var.
  • vipracing

ben kendi menüsünden yaptım güncellemeyi dostum direk arkadan tak etherneti cihazın menüsüne gir orada göreceksin zaten firmware bölümünde güncelleme seçeneğini orayı seçersen hiç bir şeye dokunmadan cihaz kendi netten son firmware i çekip makınaya kuruyor ve kurulumdan sonra otomatik restart atıyor ondan sonra yeni firmware in kurulu olmuş oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

vipracing

ben kendi menüsünden yaptım güncellemeyi dostum direk arkadan tak etherneti cihazın menüsüne gir orada göreceksin zaten firmware bölümünde güncelleme seçeneğini orayı seçersen hiç bir şeye dokunmadan cihaz kendi netten son firmware i çekip makınaya kuruyor ve kurulumdan sonra otomatik restart atıyor ondan sonra yeni firmware in kurulu olmuş oluyor

Ok teşekkürler deneyip sonucu buraya yazacağım
  • quote:

sadays,NakkaSss&metepe: Teşekkürler cevaplar için

Firmware güncellemek için ne el kitabından nede yabancı forumda bir yazı bulamadım,anladığım kadarı ile bir şekilde nete bağlı olması lazım cihazın bu güncellemeyi yapmak için? Zira usb flas disk ve WD Passport mobil hdd'e firmware'i türlü şekillerde yüklememe rağmen güncelleme yapamadım.Evdeki kablosuz modem ile IcyBox un arasında 10 metre civarı bir fark var.
    Sizler nasıl yaptınız firmware güncellemesini? Birde Pc nin yanına taşıyıp hdmi/dvi çevirici ile monitöre bağlayıp pc nin arkasındaki ethernet çıkışından faydalanabilme şansımda var.

Genel olarak NMT cihazların güncelleme için 2 ayrı dosyası vardır.

1. Firmware dosyası: içinde 1 adet *.bin dosyası, bir adet de html dosyası mevcuttur.
    2. NMT Uygulamaları dosyası. Bununla bir işiniz yok.

1. Firmware dosyasını bir USB bellekte bir klasöre veya kök dizinine açın... Hem bin dosyasını, hem html dosyasını
    2. USB belleği cihaza takın
    3. Menüden Source (Meyda Kaynağı) na girip USB seçin.
    4. Çıkan Video/Ses/Foto/Tarayıcı sembollerinden en sondaki tarayıcı seçeneğini seçin
    5. Güncellemeye ilişkin html dosyasını göreceksiniz. O dosyaya tıklayın.. açıldığında güncellemeyi başlatabilirsiniz.
    6. İşlem 6-7dk sürer.. hiç bir şey yapmayın.. Cihaz kendi kapanıp açılır.

http://www.egreattr.com/destek.html bu sayfada egreat için hazırladığım resimli bir güncelleme kılavuzu var.. Onu inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Not: Buradaki bilgi GENEL bir içeriktir. Cihazlar arasında farklar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metepe -- 19 Haziran 2009; 15:03:56 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.