Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fotoğraf çekip eklemeyeyim diye skini yapan arkadaşın fotosunu koydum yoksa menü yine türkçe media kaynağı kurulum v.s. diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesem

Destekledikleri:

Support Hard Drive Capacity - up to 1.5 TB
    Support Hard Drive - Toshiba, Seagate, Maxtor, Western Digital, Hitachi.

Bunu klavuzda ben de gördüm ve firmaya yazdım. Onlar da bahsettiğim diski henüz denemediklerini söyledi. Diğer NMT kullanıcıları forumlarda tavsiye ettiği için bu cihazda da sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Sonuçta hepsinde aynı işlemci var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seko92

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

nmtler için WD alın 1 tb WD10EADS şu anda dünyanın en az elektirk tüketen diski en uyumlu disk olarak geçiyor hem az elektrik demek az ısı demektir ben bazen çalıştığını bile anlamıyorum o kadar da sessiz

Benim favorim Samsung Ecogreen F2 5400 rpm 1,5 TB. Fıstık gibi disk, ICYBOX için denenmemiş ama diğer NMT'lerde sorunsuz.

bırak f2yi f1 bile Türkiyede yok ben takmadan önce bayağı araştırdım en ucuz ve sorunsuz bulunan WD10EADS
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

WD C.Green veya C.Black 500 GB veya 1 TB hdd lerini destekliyormu peki ve Seagete nin 640 GB lık olan modellerini deneyen varmı ?

valla bende C.Black 500GB var.. ama greeni alman daha ii olur bence.. black tam bi performans avcısı.. yani oyun oynuyorsan PC'ye falan takabilirsin.. bize biraz fazla olur die düşünüyorum... bende cahillliğimden aldım işte.. sonradan öğrendik..
  • Deveyüküne baktın mı ? Orada stokta var gözüküyor.
  • vallhi nec7630 ararken internette 50ye yakın firmada var görünüyordu hiçbirinde bulamadık mavi bilgisayardan zar zor aldık

o yüzden bu internet sitelerine itibar etmeyin telefonla sorun derim

ayrıca 1,5 tblık hddlerin hepsinin nmtlerle ufak tefek sorunları oluyor 1 tblar daha olgun

bir de bu model 5400 devir görünüyor az elektrik ve az ısınsın diye performanstandan fedakarlık etmemek lazım şahsi kanaatim

WD diyorum ısrarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Haziran 2009; 15:24:01 >
  • ICYBOX'a bağladığım 1 tblik 4'e bölünmüş harici maxtor sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • bölümlerden birini ext3 formatlamazsanız nmt uygulamalarını kuramazsınız torrent youtube v.s.
  • Bu ext2 ve ext3 formatlama ne demektir nasıl yapılmaktadır.Ne işe yarar.Bilgi verebilirseniz..
  • eğer sadece film oynatmakta kullanıyorsanız gereksiz ancak network özelliğini kullanıyorsanız cihazın nmt uygulamalarını kurmak için cihazın yazılımı linux temelli olduğu için linux'ın kullandığı disk formatlama sistemi ile formatlanması gerekiyor

ext3 öneriliyor

cihazın nmt uygulamaları için olan programı var sizinkini aradım bulamadım firmware yükler gibi cihazı güncelleştirden yükleniyor bu program ext formatlıyor ama sizin ilk partitionu mu formatlar yoksa diğer partitionları birleştirmeye mi kalkar açıkçası ondan emin değilim

bunun dışında windows üzerinden de partition magic gibi üçüncü parti disk formatlama yazılımları aracılığıyla da kendiniz ilk bölümü ext3 formatlayabilirsiniz ondan sonra alet wireless usb üzerinden veya lan üzerinden internete çıkıyor youtube v.s. açıyor internet radyolarını dinliyorsunuz v.s. torrent ve emule çalıştırıp hddlere indiriyorsunuz

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar seçenekler bölümünde kurulum sayfa kilidi nasıl açılıyor yanlışlıkla açık diye işaretledim şimdi kapatamıyorum dolayısıyla ayarlara müdahale etmeme izin vermiyor bir yardımıcı olabililirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Bu cihaza hdd takıp NMT Apps (torrent, usenet, vb) deneyen oldu mu?
    Torrent indirirken 1080p film izlemeyi deneyen var mı?

Birde dün cihazı standby da bıraktım, sabah 10 gibi (hava serinken) şöyle bir elledim cihazı cihaz ateş gibi yanıyordu. Arkadan açıp kapamak şart, her seferinde 1 dk bekleme olayı kötü ama ısınmasından iyidir.

madagascar2 1920-m2.mkv dosyasını m32 üzerinde denedim bende daha önce 720psi vardı türkçe ses eklemiştim aynı türkçe sesi mkv toolnix ile 1920 sürümüne ekledim sadece senin gibi ağdan değil de m32de takılı hdd üzerinden oynattım kaymak gibi oynuyor

eğer aynı filmi sen usb üzerinden veya takılı hdd'den oynatamıyorsan o zaman icyboxun da yazılım olarak bir hayli geride olduğunu iddia edebiliriz

sadece sen değil diğer icybox sahipleri de denesin torrentten indirip test etmiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Haziran 2009; 21:31:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orjinalden alıntı: pasa_mahmut

WD C.Green veya C.Black 500 GB veya 1 TB hdd lerini destekliyormu peki ve Seagete nin 640 GB lık olan modellerini deneyen varmı ?

valla bende C.Black 500GB var.. ama greeni alman daha ii olur bence.. black tam bi performans avcısı.. yani oyun oynuyorsan PC'ye falan takabilirsin.. bize biraz fazla olur die düşünüyorum... bende cahillliğimden aldım işte.. sonradan öğrendik..

sağol zaten bende 2x500 WD C.Black var + seagete 640 GB da var 640 lığı kullanmayı düşünüyorum alırsam cihazı o yüzden deneyen varmı diye merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

Bu arada cihazın wifi desteklediğini biliyodum bir deniyeyim dedim :)

TPLINK Wifi usb dongle ile denedim. Sorunsuz şekilde wifi ile network a baglandım filmlerimi felan gördüm klasörler içinde gezdim :) Git gide sevmeye başladım bu aleti ben :)

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

Merhaba,

Aynı model TPLINK Wifi usb dongle'ı satın aldım
    Tüm nmt aplikasyonları yüklendi hdd ext3 formatında

ne yaptıysam bende wifi&usb dongle'ı görmüyor.

Sizde : MOD : Kablosuz otomatik IP yazan yerde bende sadece kablolu otomatik ip yada kablolu manual ip seçenekleri mevcut.
    Alt slot üst slot o şu bu derken denemediğim kalmadı.Siz nasıl çalıştırdınız?El kitabında da bu konuda 0 bilgi mevcut.

• bu ürün piyasada nerde var vatan bilgisayarda yok!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScHwArZeNeGgEr

bu ürün piyasada nerde var vatan bilgisayarda yok!!

Vatan bilgisayarın her şubesinde olacak diye birşey yok. Internetten kontrol edin sizde bizim gibi.
  • quote:

ürünü stokdaki ürünleri göster seçeneğindeki işareti kaldırarak görebilirsin sanırım cihazı saklıyor vatan PC :)

işte link

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38775
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Merhaba,

Aynı model TPLINK Wifi usb dongle'ı satın aldım
    Tüm nmt aplikasyonları yüklendi hdd ext3 formatında

ne yaptıysam bende wifi&usb dongle'ı görmüyor.

Sizde : MOD : Kablosuz otomatik IP yazan yerde bende sadece kablolu otomatik ip yada kablolu manual ip seçenekleri mevcut.
    Alt slot üst slot o şu bu derken denemediğim kalmadı.Siz nasıl çalıştırdınız?El kitabında da bu konuda 0 bilgi mevcut.

Wifi takılı iken cihazı başlatın. Eğer Kablosuz seçeneği çıkmıyorsa ya cihazınızda, ya da wifi adaptöründe sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metepe -- 18 Haziran 2009; 15:23:48 >
  • quote:

http://www.dijitaltrend.com/images/HABER/nereden.htm

satılan mağazaları görebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.