Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de bir problem olmadı.720/1080/mov gibi tüm çeşitli filmleri denedim.Sevmeye başladım ben bu aleti.
  • ErrayN:Teşekkürler

Son durum : Bu gün öğlenden sonra DijitalTrend'e götürdüm cihazı arkadaşlar sağolsunlar her zamanki güleryüz&yardımcı olma gayretleri ile cihazı denediler ve bozuk olduğuna kanaat getirdiler.Hemen bir tane yenisini açtılar bendeki HDD yi taktık & baktıkki sorunsuzca her şeyi oynatıyor .

Yenisini bir saat kadar önce kurdum ve çalışıyor eskisi ile yaşadığım hiç bir problemi yaşamıyorum cihazı almayı düşünenlere tavsiye ederim

Tabiki mümkün ise her elektronik cihazı satın alma aşamasında denemek iyidir.(Bildiğiniz gibi eve vb götürünce problem yaratma ihtimaline karşı yerinde çözüm her zaman daha avantajlıdır)

Sattıkları malın arkasında duran Dijitaltrend firmasına ,değerli çalışanlarınada müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları içinde teşekkürü borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 16 Haziran 2009; 0:02:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

ErrayN:Teşekkürler

Son durum : Bu gün öğlenden sonra DijitalTrend'e götürdüm cihazı arkadaşlar sağolsunlar her zamanki güleryüz&yardımcı olma gayretleri ile cihazı denediler ve bozuk olduğuna kanaat getirdiler.Hemen bir tane yenisini açtılar bendeki HDD yi taktık & baktıkki sorunsuzca her şeyi oynatıyor .

Yenisini bir saat kadar önce kurdum ve çalışıyor eskisi ile yaşadığım hiç bir problemi yaşamıyorum cihazı almayı düşünenlere tavsiye ederim

Tabiki mümkün ise her elektronik cihazı satın alma aşamasında denemek iyidir.(Bildiğiniz gibi eve vb götürünce problem yaratma ihtimaline karşı yerinde çözüm her zaman daha avantajlıdır)

Sattıkları malın arkasında duran Dijitaltrend firmasına ,değerli çalışanlarınada müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları içinde teşekkürü borç bilirim

Ben Demiştim Kardeş o Cihazda bir problem var diye yoksa mantıksız hatalardı söylediklerin çok sevindim sorununun düzeldiğine hayırlı olsun yeni cihazın darısı başıma darısı başıma

• pasa_mahmut: Evet bende direkt olarak kuşkulandımda %100 emin olmak için her şeyi elemine etmem gerekiyordu, hayırlısı ile inşallah
  • Dün akşam artık dayanamadım aldım bende ICYBOXumu.. birde yanına 500GB HDD aldım, onuda taktım, geldim kurdum cihazı evde. İlk etapda herşey çok güzeldi. Hiçbir sorun yoktu. Ancak FULL HD filmlerimi oynatmaya geldiğinde 2 dakikadan sonra film görüntüsü duruyordu. üstelik bırakın DTS'i, stereo bile yoktu. tam bi hayal kırıklığı yaşadım açıkcası! Divxlerde sorun yoktu ama mkv'leri hiçbirşekilde oynatmıyordu. 3-4 saatlik uğraşdan sonra yaptığım salaklığımın farkına vardım. Yurtdışına çıkarken, fazla yer kaplamasın diye 8gb'lık filmleri 1gb'a sıkıştırıyordum. Meğer yanlışlıkla onları deniyormuşum. Ağdan 8gb'lık filmi (yaklaşık 1 saat) dahili HDD'e attıktan sonra mkv uzantılı filmi tekrar açmaya denedim ve sonuç tam beklediğim gibiydi. Görüntü süper, ses süper, DTS sinyali geliyor ve gümbür gümbür çözülüyor.

Mkv'lerde sorun yaşayan arkadaşlar, mkv'lerin direk ilk kaynaktan indirildiğine emin olsunlar. yani sıkıştırılmışın sıkıştırılmışını çözmeye çalışmayın. benim sorunum ondan kaynaklanıyordu.

Cihazda hoşuma gitmeyen sadece 2 şey farkettim şimdiye kadar. Fotoğraf geçiş süresi minimum 4 saniyeye ayarlanıyor. 1-2-3 saniye gibi seçeneklerde olmalıydı bence. ama buna rağmen fotoğraf geçişleri çok uzun sürüyor. bilmiyorum belki benim ağ yapılandırmamdan da kaynaklanıyor olabilir. daha önce bahsettiğim gibi, modeme kadar kablolu, modemden laptopa kadarda kablosuz olarak kullanıyorum cihazı.
    bir diğer şeyde bir klasörde diyelim hem fotoğraf hemde müzik var. ilk ana ekranda müzik simgesini tıklarsanız, o klasörde müzikleri görebiliyorsunuz ama fotoğrafları göremiyorsunuz. ana ekranda fotoğrafa tıklarsanız fotoğrafları görebiliyorsunuz ama müzikleri göremiyorsunuz. her seferinde tekrardan ana ekrana çıkmak gerekiyor yani.
    bunların dışında ama herşey çok güzel.
    akşam DTS müzik indirdim cihazın torrent özelliğinden. onuda halletmiş sabaha kadar sağolsun. wav uzantısından DTS sinyalinide çözdük. sonuç mükemmel gerçekten. daha sonra cihazın sıcaklığına baktım, evet ısınmış ama normal her cihazın ısınması kadar.

Dün raidsonic'e bir e-mail yazmıştım. Cihazın SATA2 destekleyip desteklememesi ile ilgili. Sağolsun ErrayN da yazmış, SATA2de bir sorun yok. Ancak firmadan aldığım cevaba göre şimdiye kadar sadece Hitachi marka 500gb HDD'de uyumsuzluk yaşanmış. seri no'su HDP725050GLA360. Yani bu HDD bizim cihazla uyumsuz. Duyurulur.

Hoşuma giden birkaç şeyden daha bahsetmek gerekirse internet radyosu. Genreden istediğiniz tarzı girin, örneğin klasik rock, size birsürü klasik rock yayın yapan radyo ekrana çıkartıyor. daha sonra ekleme de yapabilirseniz.
    istanbul hava durumunu da bu cihazdan takip edebilirsiniz. flicker dotoğrafları, vs vs... eğlenceli ve çok kapsamlı bir cihaz gerçekten. başka bisürü site ve servis eklemek mümkünmüş ama nasıl yapıldığını daha araştırmadım.

Sonuç olarak cihazı almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Kesinlikle çok memnun kalacaksınız.

• Evet, Hitachi disklerden uzak durun. Pek çok NMT'nin uyumluluk listelerinde hep sorunlu olarak geçiyorlar.
  • Bu cihaza hdd takıp NMT Apps (torrent, usenet, vb) deneyen oldu mu?
    Torrent indirirken 1080p film izlemeyi deneyen var mı?

Birde dün cihazı standby da bıraktım, sabah 10 gibi (hava serinken) şöyle bir elledim cihazı cihaz ateş gibi yanıyordu. Arkadan açıp kapamak şart, her seferinde 1 dk bekleme olayı kötü ama ısınmasından iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Bu cihaza hdd takıp NMT Apps (torrent, usenet, vb) deneyen oldu mu?
    Torrent indirirken 1080p film izlemeyi deneyen var mı?

Birde dün cihazı standby da bıraktım, sabah 10 gibi (hava serinken) şöyle bir elledim cihazı cihaz ateş gibi yanıyordu. Arkadan açıp kapamak şart, her seferinde 1 dk bekleme olayı kötü ama ısınmasından iyidir.

nasıl yani 1 dakka bekleme olayı derken Her Film başlarken mi 1 dakika bekliyorsun yoksa her cihaz açılışında mı 1 dakika bekliyorsun ?
  • Her cihaz açılış 1 dk civarı bekletiyor.Filimler ile 5-6 sn buffering yaptıktan sonra hemen başlıyor.
  • nmtler için WD alın 1 tb WD10EADS şu anda dünyanın en az elektirk tüketen diski en uyumlu disk olarak geçiyor hem az elektrik demek az ısı demektir ben bazen çalıştığını bile anlamıyorum o kadar da sessiz
  • quote:

Her cihaz açılış 1 dk civarı bekletiyor.Filimler ile 5-6 sn buffering yaptıktan sonra hemen başlıyor.

1 dakikaysa öpün başınıza koyun benim m32 80 saniye ile 90 saniye arasında açılıyor
  • quote:

Her cihaz açılış 1 dk civarı bekletiyor.Filimler ile 5-6 sn buffering yaptıktan sonra hemen başlıyor.

teşekkürler cevap için 1 dakka sorun değil zaten power a bas git ihtiyacını gör gel işte hazır cihaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 16 Haziran 2009; 18:35:35 >
  • sadays arkadaşın dediği gibi.Süre tuttum yaklaşık düğmeye basıp ana menü gelene kadar ki süre :1dk 45sn
  • @Vipracing
    Ben teşekkür ederim kardeş sorunun çözüldüğüne sevindim Dijital trend firmasıda ürünün arkasında durmuş buda sevindirici demekki yarın bir gün bir problem olsa cihazımızda distribütör firmanın ilgili ve bilgili olması sayesinde sorunsuz çözücez problemi.

@Kızıl Baron
    Hayırlı olsun dostum ne demek başka sorun olursa ben yada diğer arkadaşlar cevaplar problem olmaz forumun amacı budur zaten

Bütün ürünler açılışta bekler bir süre. 1dk pek problem yaratacak bir zaman değil bence sadaysın cihaz gibi bir kaç dakikada bekleyebilirdik

Genel olarak gayet güzel ve sorunsuz bir cihaz. açmadığı film olmadı memnunum valla olay budur

• quote:

Orjinalden alıntı: sadays

nmtler için WD alın 1 tb WD10EADS şu anda dünyanın en az elektirk tüketen diski en uyumlu disk olarak geçiyor hem az elektrik demek az ısı demektir ben bazen çalıştığını bile anlamıyorum o kadar da sessiz

Benim favorim Samsung Ecogreen F2 5400 rpm 1,5 TB. Fıstık gibi disk, ICYBOX için denenmemiş ama diğer NMT'lerde sorunsuz.
  • ICYBOX Samsung disklerini desteklemediğini belirtiyor.
  • WD C.Green veya C.Black 500 GB veya 1 TB hdd lerini destekliyormu peki ve Seagete nin 640 GB lık olan modellerini deneyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 16 Haziran 2009; 19:38:53 >
  • Destekledikleri:

Support Hard Drive Capacity - up to 1.5 TB
    Support Hard Drive - Toshiba, Seagate, Maxtor, Western Digital, Hitachi.
  • Ürün bugün Bimeks stoklarına girecekmiş. sonunda benim de aklımı çeldiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerakin34 -- 17 Haziran 2009; 9:29:29 >
  • NMt community installer programı vasıtasıyla cihaza aşağıdaki skini ekledim artık böyle oldu menü :)

gerçi açılışta ufak bir popcorn resmi var ama artık o kadarlık kusur kadı kızında da olur

nasıl yapılacağı TF'da NMT bölümünde var isterseniz siz de icyboxlarınızı kafanıza göre özelleştirebilirsiniz

http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=380

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.