Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
10.179
Cevap
197
Favori
794.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden başvurdunuz ki ?
  • Gaziantep idata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilara519 D kullanıcısına yanıt
    Gaziantep İdata da Ankara konsolosluğuna yolluyor ama sizin vizeniz transferdeyse şaşılacak bi durum =)
  • Evet Ankaraya gonderiyor. 2 gun once baktigimda konsolosluktaydi bugun transfer yazisini gördüm. Pek de mutlu olamadim açıkçası sanki bariz bi sekilde vize verilmemesi gereken biri olarak dikkat çekiyor da hemen cevap vermisler gibi geldi :)

Belgelerinizde bi eksiklik vs yoktu değil mi ya da ne amaçla gidiyorsunuz ?
  • Hayir yoktu. Kuzenimin düğünü için. Davetiyem ve oradan yapilmis sigortam da vardi 2 aylık. Siz nereden basvurdunuz

Ben 18 Aralık ta Ankara iDATA dan başvurdum ama halen konsoloslukta maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilara519

Hayir yoktu. Kuzenimin düğünü için. Davetiyem ve oradan yapilmis sigortam da vardi 2 aylık. Siz nereden basvurdunuz

Moralinizi bozmak istemem ama cok kısa surede neticelenmis olumsuz olma durumu yuksek hele yasiniz genc ve bekar durumdaysaniz daha cok zor
    Yrn alırsınız durumu buraya yazarsiniz

• Yok moralimin bozulacagi bir durum degil vermezlerse artik yapacak birşey yok :) Muhtemelen elime bi kaç gün sonra ulaşır firma kargoya verip gonderecek çünkü.

• 22 ocak persembe gunu basvurdum yarin yani 30 ocak cuma gunune biletim var bugun gelmedi 21 ocakda basvuran biri varmi bugun mi geldi yarin sabahtan gelirmi acaba bilgilendirme olursa cok sevinirim sinir stresten uyuyamiyorum

• Sonuçlanan vizeler hergün saat kac araları dağıtılıyor bilen varmi?

• Haftaiçi 8:00-12:30 / 13:30-17:30, Cumartesi 8:00-12:00. İdatanin sitesinde boyle yaziyor kardesim, bu ankara icin. Umarim yardimci olmustur

• Teşekkür ederim. Cumartesi günleri konsolosluk çalısiyormu?

• Ben de calismiyor diye biliyordum, belki de randevu almiyordur da isi biten pasaportları dagitan görevliler calisiyordur sadece diye düşündüm.

• rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    Ben başvuru sırasında ödeme yaparken, talimat versem, başkası teslim alabilir mi diye sorduğumda bana şöyle demişlerdi.

"Bir başkası teslim alabilir ama bunu başvuru sırasında belirtmeniz gerekliydi. Onun ile ilgili bi dilekçe alacaklar sizden ancak teslim alacak olan kişinin kimlik fotokopisinin de yanınızda olması lazım."

Dolayısıyla başvurun sırasında bunu belirtmediysen kendin teslim alman gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerberk

22 ocak persembe gunu basvurdum yarin yani 30 ocak cuma gunune biletim var bugun gelmedi 21 ocakda basvuran biri varmi bugun mi geldi yarin sabahtan gelirmi acaba bilgilendirme olursa cok sevinirim sinir stresten uyuyamiyorum

Ben 20 ocakta İstanbul'dan başvuru yaptım ancak hala ses yok. iData'yı arayıp, ben 20'sinde başvurdum 21'inde başvuranlarınki sonuçlandı ama benimki hala yok dediğimde; başvurular kişiye özel değerlendirilir dediler. Sizden 3 gün sonra evrak verenlerinki sizden 5 gün önce de sonuçlanabilir dediler. 5 ila 15 gün içinde işleminiz bitmiş oluyor dediler.

Sinir stres bende daha fazla. İstanbul konsolosluğu yarın 12:30'a kadar çalışıyor zaten. Yarın öğlene kadar pasaportum iData'ya gelmezse biletlerim yanacak...

• Kafkas Allah yardimcin olsun..
    Be_20 kardeş ben tekrar baktim da bu saatler idatanin pasaport dagitim saatleriymis, konsolosluklar ilgili bir bilgi bulamadim :/

• 18 aralıkta basvurup alan varsa yazabiirmi...
  • Arkadaşlar sabah 08:58'de iData'dan mesaj geldi. Umarım red olmamıştır da akşam yolculuğumu yapabilirim :)
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    ben böylesini görmedim ya kusura bakmasınlar ama kimsenin istediği tarihte çıkmıyor ki. yani türkiyede evrak işleri uzardı. dert yanardım bundan ama böyle bi iş görmedim ben. kardeşim sen al bakalım inşallah oturma izni falan vermişlerdir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.