Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.179
Cevap
197
Favori
794.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakadaşımla 21 ocak'ta başvurduk. Bugün mesaj gelmiş arkadaşa gelip pasaportunuzu alabilirsiniz diye.
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Siz kaç günlük vize başvurusunda bulundunuz? Ben ayın 20'sinde başvuru yaptım. 3 aylık davetiye, bilet ve otel rezervasyonu gösterdim :) 20'sinde başvurmuş olmama rağmen benim pasaporumda durum konsoloslukta görünüyor.
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    bende ayın 21 inde başvurdum ama daha dönüş yok hocam. istanbuldanmı başvurdunuz izmirdenmi? birde gitmek istediğiniz tarih neydi ?
  • Uçak bileti almadık 24.12 basvurada bulunduk. Tatil içindi. Artık vizemizi sonuclanmasada olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saat oldu halen konsoloslukta yazıyor...
  • rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    Bu konuya yaza yaza onbaşı oldum, vizeden halen ses yok

Edit: bu mesajla da çavuş oldum bakalım vizemi alana kadar ne olacam =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fftthh11 -- 29 Ocak 2015; 12:59:17 >
  • vizeyi kapan konuya uğramıyor sanırım :).. arkadaşlar bugün benimki çıktı. darısı tüm bekleyenlerin başına.. hayırlısıyla bir an önce çıkar umarım vizeniz. ancak ankarada gerçekten korkunç bir tablo var. işlerin bu şekilde yürümesi çağ dışı !! konuda geçtiği gibi bir protesto amaçlı mail vs. yapılması karar verilirse takipçisi olurum arkadaşlar mutlaka.. konuya ara ara bakacağım. sağlıcakla kalın..
  • Hayırlı olsun kardeşim, hayırlısıyla git gel kazasız belasız =)))
  • idata'yı aradım az önce. Ben 20'sinde başvurdum, 21'inde başvuranlarınki gelmiş ama benimkinden hala ses yok dedim. Yarın da biletim var, bilet yanacak dedim. Herkesin başvurusu kendi özelinde değerlendirilir, başvuru gününe bakılmaz konsoloslukta; başvurular da 5 ila 15 günde yanıtlıyor dedi.
    Bir de bilet satın almanıza gerek yoktu, rezervasyon yaptırsanız o da yeterli olurdu dedi :)

Ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız konsolosluğa durumunuzu anlatır bir fax çekin dedi :)

Bilet yandı mı yanmadı mı stresi beni bitirecek.
  • kafkas_cicegi K kullanıcısına yanıt
    Sizinki de yarın çıkar, merak etmeyin..
  • Arkadaşlar bugün ulaşan var mı bu konsolosluğa ya arayorum sabahtan beri hep çalıyor ama açmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas_cicegi

Siz kaç günlük vize başvurusunda bulundunuz? Ben ayın 20'sinde başvuru yaptım. 3 aylık davetiye, bilet ve otel rezervasyonu gösterdim :) 20'sinde başvurmuş olmama rağmen benim pasaporumda durum konsoloslukta görünüyor.

Arkadaş 2 yıllık başvurdu 6 ay çıktı ama gezimiz 4 günlüktü, yerse dedi ve yedi sanırım,,,4 günlüktense 6 aylık iyidir :)
    Ben de aynı anda başvurdum tek fark ben UPS ile adrese istedim ama gelen geçen yok :)
    demekki gerçekten kişiye özelmiş.

Ha bu arada arkadaşın ilk schengen'i (buna rağmen 6 aylık)

Benim 4. schengenim olacak ve daha önce Almanya'dan schengenim var, çıkmazsa döverim walla :D
  • Sonunda telefonla ulaştım, sizinki şu anda işlem de dedi yine 2-3 gün beklemelisiniz dedi, Dedim zaten bekleye bekleye bi hal oldum dedim anlamadı. Doğru düzgün de Türkçe konuşamıyordu zaten sonra da iyi dedim kapattım.
    Bu hafta da yalan oldu yani...
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    baktım ben VFS global gaziantep bürosu en yakın
    ben 21inde istanbuldan başvurdum. 30una da bilet almıştım. bugün öğleden önce çıktı çok şükür... ama bir daha tövbe bilet almakmış, bir hafta kala başvurmakmış.. tövbe !! strese değimiyor valla.. bundan sonra 1 ay önceden :))
  • Idatada basvurumu goruntulerken konsoloslukta yaziyordu simdi transfer yaziyor konsolosluktaki işi bitmiş idataya mi geliyor yani ??

Başvuru zamanı pek önemli değil malesef. Benim de 20'sinde İstanbul'dan başvurum var ama hala ses yok. Daha önce aldığım şengen var, onları da ekledim başvuruya ama hala konsoloslukta görünüyo. iDataya da açıkladım bu durumu. Başvurular kişiye özel değerlendirilir, önce başvuranınki önce sonuçlanır diye bir kaide yok dediler.

Evraklar kimin eline geçiyosa, onun işlemi ne kadar hızlı sonuçlandırmasıyla ilgili sanırım. Evraklar eli ağır birine düştüyse vay halimize :)
  • Dilara519 D kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle dedğiniz gibi =) Bi de biz şu konsoloslukta yazısını görmekten kurtulsak çok iyi olacak =)
  • Red vermesinler de biraz gecikse de olur:)

• Ben 20ocakta başvurdum. Bu kadar hizli surede konsolosluktan cikmasi beni endiseye düşürdü bu ise yaramaz reddi verelim ugrasmayalim falan mi dediler acaba:))

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.