Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.179
Cevap
197
Favori
794.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    18 Aralık da başvurdum halen konsoloslukta...
  • vosvoshayri1 V kullanıcısına yanıt
    Valla ikamet için başvursaydım heralde bu kadar zamanda çıkardı. Altı üstü 1 ay kalmak için schangen vizesine başvurduk =))))
  • 22 sinde basvurdum bugune ucagim vardi saat 12 ye gecti zaten ben boyle bi is gormedim terbiyesiz ahlaksizlar bu saatten sonra gelmesede olur allahin belalari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerberk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin yaptığında büyük risk yani 22 Ocakta başvurup 30 Ocak a bilet almak büyük iyimserlik =) Ama bekle bakalım 5 e kadar zaman var inşallah çıkar da gidersin sen de ;)
  • Amanin 26 ocakta basvurdum ucusum 10 subat .izmirden basvurdum umarim yetisir..bu arada fransadaki hadiseden sonra biraz killatmaya basladilar sanki..

• Hala bakinca konsoloslukta yaziyor bugun cikma ihtimali varmi ? Yok mubacaba bilem varmi mesajlar sasece sabah mi atiliyor gercekten kendimi kesicem ya

• Muhtemelem bugun gelmeyecektir

• Transfer yazısı olacak konsolosluktan çıktığında

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilara519

Muhtemelem bugun gelmeyecektir

Almanyadan gelen resmi davatiye ile daha önce sorunsuz giriş çıkış yapmış ve kısa süreli vize talebi olanlarıda böyle uzatıyorlarmı?
  • Gercekten laney olsun ya hevesim kalmadi hic bi kiz arkadasimi gormeye gitmek bu kadar mi zor olabilir. Bilet yandi ustune ustlukntatilim bitmek uzere ya gercekten allah brlalarini verrsin

• ForceOfMature ben de hemen hemen senin gibiyim, 27ocakta başvurdum uçuşum 12 şubatta, her şeyim hazır. Bu hiçi konsolosluk vize bölümünü aradım anlattım durumumu, ben kısa süreli turistik 4 günlük başvurmuştum.

Vize bölümündeki bayan kesinlikle yetişmez dedi.. Ben de konsolosluğa mail attım fax çektim işyeri antetli kağıdımla dilekçe formatında bekliyorum, hala konsoloslukta görünüyor.
  • Hocam ben 22 ainde basvurdum alt tarafi arkadasima gidicem 1hafta 5 gundur konsoloslukta napiyolar sa pasaportla cok merak ediyorim biletim yandi kafayi yicrm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerberk

Hocam ben 22 ainde basvurdum alt tarafi arkadasima gidicem 1hafta 5 gundur konsoloslukta napiyolar sa pasaportla cok merak ediyorim biletim yandi kafayi yicrm ya

18 aralikta basvuranlarin da gelmemis daha. Siz uç ucuna basvurmuşsunuz

• O biraz abarti bence 15 ocak 20 ocak basvurulari geldi benim arkadaslarima

• 24 Aralık'ta başvuruda bulunduk hala bekliyoruz.... Bugün telefonlarda cvp vermediler galiba..çalıyor açan yok:(

• Ankara konsolosluğu bugün 2 ye kadar, İstanbul konsolosluğu 12.30 a kadar çalışıyor =)
    Konsoloslukta işe mi girsek ya cuma yarım gün cumartesi pazar tatil =)))
  • Ben de yardima girsek de isleri hizlandirsak mi diye düşünüyorum

• 21 ocak basvuran ve vizesi gelen arkadastan bahsetmiştim, bugün baska bir arkadasımın abisinin de gelmiş, 21 ocak basvuru.

bu arada 21 ocak basvuran tanıdıklarımdan bi benimki cıkmadı, tırsmaya basladım :D

Bu arada 18 aralıkta basvuran arkadasın pasaportu kaybetmişlerdir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 30 Ocak 2015; 15:49:31 >
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Az önce kardeşime ben de öyle dedim =))) Pasaportumu kaybettiler kesin =D =D
  • rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    Ben 20 ocakta basvurmustum ankaradan bugun kargoya verildi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.