Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pasaport başvuru sonrası 10-15 gün içinde çıkıyor, vize başvurunuzu da gideceğiniz tarihten 3 ay öncesine kadar yapabiliyorsunuz.
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, 3 buçuk ay önce biletleri alıp işlemlere başlayım. evrak işleri için kaç iş günü ayarlayayım? elde hiçbirşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airfield A kullanıcısına yanıt
    e-pasaporttan randevu alıp gidince pasaport işlemi 10 dk bile sürmüyor sonra zaten adresinize postalıyorlar. Vize başvurunuzu da zaten randevu ile yapıyorsunuz o da maksumum yarım saat sürer. Yani Pasaportunuz geldiğinde vize başvurunuzu bir günde halledersiniz. Zaten vize için hangi belgeler gerekli onlar sitede yazıyor ordan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fftthh11

e-pasaporttan randevu alıp gidince pasaport işlemi 10 dk bile sürmüyor sonra zaten adresinize postalıyorlar. Vize başvurunuzu da zaten randevu ile yapıyorsunuz o da maksumum yarım saat sürer. Yani Pasaportunuz geldiğinde vize başvurunuzu bir günde halledersiniz. Zaten vize için hangi belgeler gerekli onlar sitede yazıyor ordan bakabilirsiniz.

teşekkürler çok soru sordum ama o belgeleri toplamak ne kadar sürer?

• airfield A kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam =) Ben öğleden önce belgelerimi topladım öğleden sonra da başvurumu yaptım.
    abi yarın sabah senden haber bekliyorum. seninle birlikte bende umut bağladım inan. tatiller hariç benimde yarın tam 32 gün olacak.
  • Konsolosluga ulasan varmi? 1 saatdir uğraşıyorum çalıyor açan yok.

• vosvoshayri1 V kullanıcısına yanıt
    Yine konsoloslukta yine konsoloslukta, ben anlamadım bu işi..

• be_20 B kullanıcısına yanıt
    Ben de arıyorum ama dediğiniz gibi çalıyor açan yok.

abi bu kadar bekledik inan beni çıkmaması daha fazla üzer. aramaktan üstüne düşmekten ve sorgulamaktan sıkıldım artık. dua edelim çıksın hayırlısı ile gidip dönelim
  • vosvoshayri1 V kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim, bu kadar bekliyoruz bi de red verirlerse ...
  • Bilerek yapılan yıpratma, bıktırma yöntemi, burası benim çoplüğüm dilediğim gibi yaparım.

Vize basvurularinin her aşaması; belgeleri tedarik etme, formu doldurma, başvuru anı ve tabiki sonrası... Hepsi birbirinden meşakkatlı.. Allah herkese sabır versin. Beklemek hakikaten zor. Zamanında 6 ay beklemiştim isviçre için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swizzz -- 2 Şubat 2015; 12:37:03 >
  • Bugün de ses çıkmayacak gibi...
  • Çıkmayacak gibi....Telefonlar hep meşgul bu ne biçim çalışma ahlakıdır anlamış değilim.

• denhiskaira D kullanıcısına yanıt
    Üst üste tam 652 kez aradım sabahtan beri bunun çoğunda çalıyor ama açmıyorlar.
    Inanın ki ben de öyle...Kardeşim kendi telefonundan arıyor ben kendi telefonumdan....ama yok yok yok açan yok teli !

• Arkadaşlar üstlerde yazmıştım aynı anda başvurduğum arkadaşmın pasaportu gelmiş ama benim gelmemişti,

Şimdi düşününce, karşılaştırmalı olarak, ikimiz de aynı yaştayız, aynı okuldan aynı bölümden aynı sene mezun olduk, ikimiz de askerliğimizi yaptık ve bankacıyız, tecrube surelerimiz aynı, maaşlarımız da çok yaklaşık. ikimiz de evliyiz ve 1 cocugumuz var,

sadece 2 fark var,
    1- benim onceden 3 schengenim var 1 macar 1 italya 1 alman vizesi, arkadasımın onceden schengeni yoktu
    2-Arkadasım elden teslim aldı ben bir daha gitmeye usendim ve ups ile istedim.

ilk fark pozitif etkileyeceğinden sadece kargo farkı kalıyor,,,acaba kargo ile istenenleri sonraya mı atıyorlar?
    ne dersiniz?
  • Çok şükür sonunda telefonla ulaştım, yarın iDATA ya vereceklerini söyledi. Ben de kargoyla istemiştim bakalım dedikleri gibi yarın iDATA ya verirlerse gidip kendim alıcam =)))))) Sordum vize verildi mi yoksa red mi diye onun hakkında ben bilgi veremiyorum dedi =) Şimdi bi de onun için bekle heyecanlı heyacanlı =D =D =D
    Ama şu anda halen Konsoloslukta yazıyor =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fftthh11 -- 2 Şubat 2015; 15:48:30 >
  • mesajımı yazdıktan 10 dakika sonra mesaj geldi pasaportunuz kargoya verildi diye..
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun =)) Umarım sonuç olumludur =)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.