Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam

benim tek bildiğim pasaportu almadan ret olup olmadığını öğrenemiyorsun ama bahsettiğin uçuş transfer konusunda ufacık bir fikrim yok. Ben olsam direk tamam çıkmış vize diye düşünürdüm ama :)
  • ihsakdmr İ kullanıcısına yanıt
    slm,transferın anlamı şımdılık sadece pasaportunuzun konsoloslukla işi bittiği ve ıdata ya gönderıldıgı yanı vıze veya reddı ancak elınıze ulaşınca öğrenebılırsınız.takıpte "ıdata ya ıade" yazdıgında gıdıp teslım alabılırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazelesen kullanıcısına yanıt
    cevap ıcın oncelıklı olarak tesekkur ederım .
    sonucta almanya bu ne yapacakları bellı olmuyo .ben de davetıye vardı basvururken.alman bı dostumdan gelen davetıye adam hukuk cu almanyada .yok dememelerı ıcın en ınce detaylarına kadar ınerek bı davetıye gonderdı.hatta sırf yok dıyememelerı ıcın tum masrafları karsılanıcak dıye ıbare bıle var .
    20 ocakta basvurdum 5 subatta gıdıcem.gel gorkı ıdata nın sıtesınde kosnsoloslukta ıbaresınde trasnfer dıye yazdı bu aksam
    teredutte kaldım ama halıyle bıletı almak zorundayım cunku dırek ucus bulamama kaygısıyla bende aldım umarım bı aksılık olmaz bakalım .sıze de bol sans .cıdden cok cetrefıllı bır surec ..bı daha almanya mı aslaaa..:)
  • hazelesen kullanıcısına yanıt
    abartısız günde herhalde 30- 40 kez takıp lınkıne bakıyorum sonuc hep aynı konsoloslukta,ama yıne umut dunyası heyecan devam edıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi idatadan ve ne zaman basvurdunuz başvurdunuz? Bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak.93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba Burak Bey

antalya ıdata dan basvurdum ben . 20 ocak ta ...aslında dogru ve gereklı evrakları hazırladım ..hatta topladıgım evraklarla bır devlet bıle kurulurdu :)
    davetıye de vardı ama ıster ıstemez endıse etmıyo degıl ınsan ..
  • ihsakdmr İ kullanıcısına yanıt
    yardımcı olamadım ama yine de rica derim :) umarım yetişir biletin yanmaz. Ama insanları böyle deli gibi bilgisayarın başına kitliyorlar ya o yüzden kızıyorum çok ama özlem işte mecbur katlanıyoruz. Tüm vize bekleyen arkadaşlara da sana da bol şans inşallah çıkar vizelerimiz de gideriz :)
  • grıfındoor G kullanıcısına yanıt
    ben bu gidişle ya evden kovulucam ya işten bilgisayarla yaşıyorum resmen
  • Cok ilgisizler ,sitede istenen evrakları hazırladık gittik ,yine birkac belge istediler.Telefonlada acık ve net tam olarak istenen belgeleri söylemiyorlar.Ha birde sanki yapılacak işlemleri sordugunuzda aval aval suratınıza bakıyorlar ,sanki herkesce bilinen cok kolay birşeyi soruyormusum gibi bir hava var! ukala ukala cevaplar falan....umarım almanya alır bu firmadan bu basvuru hizmetini de daha kurumsal ve ciddi insanların eline teslim eder
  • bazı arkadaşlara katılıyorum harbiyedeki şubeden bikaç bilgi almak için gittim hiç sevmedim adamları bi tuhaflar sanki çok bilinen bişey soruyormuşum gibi havalar fln.

neyse arkadaşlar kafama bişey takıldı biri cevaplarsa sevinirim bugün yarın başvuru yapacam fakat ben lisans mezunuyum henüz işim yok bu yüzden sponsor yapacam babam ve kardeşimi onların belgeleri hazırladım. maaş bordroları hizmet döküm belgeleri fln. bugün gitti idataki adam şey dedi çalışma belgesi,izin belgesi bunlarda lazım.

e ben gitcem almanyaya ne izin belgesi, onlar neden izin alacak iş yerinden onlar gitmeyecekki ne alaka kafam allak bullak oldu. çalışma belgeside işten ayrılan kişiye vveriliyormuş e bunlarda işten ayrılmadıki çalışıyorlar
  • ForceOfMature kullanıcısına yanıt
    18 aralikta basvurdum kismetse yarin cikacak ve evet davetiyeyle basvurmustum. Zaten istanbul ve İzmir de pek sikinti yok. Ankara da maalesef böyle.

• Dün Konsolosluğu aradığımda yarin idataya vercez dediler ama halen konsoloslukta yazıyor. ..

• Sonunda az önce mesaj geldi iDATA dan: Pasaportunuz iDATa tarafından kargoya verilmiştir. Kargodan gelcek sms ile kargonuzu takip edebilirsiniz diyorr =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fftthh11

Sonunda az önce mesaj geldi iDATA dan: Pasaportunuz iDATa tarafından kargoya verilmiştir. Kargodan gelcek sms ile kargonuzu takip edebilirsiniz diyorr =))

Sonucu paylaşırsan sevinirim :)

• Appl33 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki paylaşırım hocam =) Bu arada kargo yarın mı gelir ? yoksa bugün de getirme şansları var mı ? Gerçi şu sms bi gelsin de arayıp sorarım gerekirse kendim gidip alırım araç bulursam =)
  • bir hafta 10 gün sürelerinde neticelenen sonuclar genelde olumsuz oluyor arkadaslar
  • Afyonteam kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşım,vıze alım sürelerinin olumlu veya olumsuz etkisi çokta doğru değil zira ben 2 almanya vizemi ortalama 4-5 iş gününde aldım.velhasıl almadan morallerimizi bozmayalım.herkes hakkında hayırlısı olsun.saygılar
  • 26 ocakta İstanbul'dan başvuru yapıp da olumlu yada olumsuz sonuç alan var mı aranızda ya. Çok sıkıldım ben bu bekleme sürecinden. En azından belki bir umut ışığı doğar içime kendimi avuturum falan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fftthh11

Tabi ki paylaşırım hocam =) Bu arada kargo yarın mı gelir ? yoksa bugün de getirme şansları var mı ? Gerçi şu sms bi gelsin de arayıp sorarım gerekirse kendim gidip alırım araç bulursam =)

Bugün içinde alırsınız gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

bir hafta 10 gün sürelerinde neticelenen sonuclar genelde olumsuz oluyor arkadaslar

Bak millet çatır çatır alıyo vizelerini biz hala dilekçe sonucu bekleyelim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.