Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en geç cuma günü ne kadar bi haber alırız gibi geliyor,geç olsun da netice iyi olsun
  • grıfındoor G kullanıcısına yanıt
    İnşallah yoksa salı günü uçağa aşağıdan el sallamaktan başka bişey yapamiycaz galiba
  • sıkıntılı bir kargo sürecinin ardından pasaportum ulaştı, (önce bambaşka bir kargo geldi, sonra pasaportu gönderdiler) 6 aylık vize gelmiş, 2 yıl verirler diyordum kısmet değilmiş.
  • Appl33 kullanıcısına yanıt
    Halen daha kargoyla ilgili bi sms fln gelmedi iDATA yı arıyorum şu an 9 kişi var önümde bi açsalardı hangi şubeye verdiklerini öğrenip orayı da arıcam. Şu pasaportu elime alıp vize verildiğini göreyim artık ya 45 gün oldu =D
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    KARGO BUGÜN VERİLDİYSE YARIN ELİNZE ULAŞIR,İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ GİBİ SONUÇLANIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: fftthh11

Halen daha kargoyla ilgili bi sms fln gelmedi iDATA yı arıyorum şu an 9 kişi var önümde bi açsalardı hangi şubeye verdiklerini öğrenip orayı da arıcam. Şu pasaportu elime alıp vize verildiğini göreyim artık ya 45 gün oldu =D

mng taksim şubesine veriliyor
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Ankara dayım hocam ben.
  • grıfındoor G kullanıcısına yanıt
    İnşallah sağolun =) Ama bi öğrensem gidip kendim almaya çalışcam o kadar günden sonra bi gün daha beklemeyim diyorum =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fftthh11

Ankara dayım hocam ben.

o zaman idataya en yakın mng subesine telefon acın bence...
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Aradım kargoyu bir gün geçmeden sistemden isimle sorgulama yapamıyoruz dedi, yani bugün gidip alamıcam maalesef ama yarın zaten elinize ulaşır dedi.
  • 28 OCAK başvuru tarihimdi 3 subat itibariyke vizem çıktı
  • Appl33 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun sende bi gelişme varmı haber et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

Doğru diyorsun sende bi gelişme varmı haber et

maalesef henüz bi gelişme yok hocam :)
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    inşallah iyi haberlerle hocam :)
  • vosvoshayri1 V kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim 1 gün daha bekleyip görcez =) Zaten uçağım perşembe gecesi =))
  • ForceOfMature kullanıcısına yanıt
    Ben sizden önce başvuru yapmıştım halen daha çıkmadı. Neye göre nasıl bir değerlendirmedir bu anlamış değilim. Çalışan mısınız Öğrenci mi ? Halen daha neyin incelemesidir bu anlam veremiyorum.

• Çalışanım ,izmirden başvurdum ,pasaport da 3 adet schengen ve 1 abd vizesi var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 3 Şubat 2015; 20:14:46 >
  • ForceOfMature kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim. Demek ki Ankara'da bir sorun var..Ankara'daki Konsolosluk çok yoğun ve yığılmalar var...Ben de Öğretim Elemanıyım, bir İngiltere ve ABD vizem vardı benim de pasaportumda... Daha önceden hiç Schengen vizesi almadım, çıkar diye düşünüyordum tatil ve izin aralığımda ama ne yazık ki halen daha ne sonuç ne de bir dönüt var...
    Tekrardan teşekkür ederim.

• denhiskaira D kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce de yazmıştım Ankara 56 Şehire, İstanbul 14 Şehire, İzmir 11 Şehire bakıyor. Böyle olunca da tabi ki Ankara da işler uzuyor.
  • Arkadaşlar merhaba.24 Ocak-8 şubat sömestre tatili için 30 Aralıkta başvurmuştum.Hala gelen cevap yok.Artık gitmekten de vazgeçtim zaten.Şimdi benim pasaportum 8inden sonra gönderilse bahsettiğiniz uzun sureli vize çıkma ihtimali var mı.Ben nisan ayında 4 günlük bir seyahat düşünüyorum,onun için ayrı bir başvuru yapacağım ama bu başvurumu iptal edebilyor muyum? Yoksa bana da işte 2 aylık 3 aylık gibi vize verilebilir mi.Ben zaten seyahat etmek istediğim tarihleri neredeyse geçmek üzereyim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.