Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda transfer yaziyor allahim lutfen .. Ne yapmam gerekli suan ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    Abi senin sonuçta umarım iyidir. hayırlı haberlerini bekliyorum yarına :)
  • vosvoshayri1 V kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim inşallah bakalım hayırlısıyla şu konsoloslukta yazısından kurtulayım da beklemeyip gidip alıcam kısmıtse =)
    Siz ne zaman başvurmuştunuz acaba vize için ? Bir de arkadaşlar 0312 455 53 30 dimi Konsolosluğun numarası ? Nasıl düşürdünüz bu numarayı ?

• denhiskaira D kullanıcısına yanıt
    18 Aralık ta Ankara dan başvurmuştum. evet numara o hocam ben sabahtan beri abartma olmasın üst üste 800 kere fln aradım sonunda açtılar =D
    Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Umarım sonuç bu kadar beklediğinize değer...Şimdiden hayırlı olsun....

Önemli değil hocam, bakalım bi gün daha bekleyip görcez sonucu =) Bu arada benim gibi çok aramaya zamanınız yoksa sabah 8 olur olmaz arayın ya da 15.40 - 16.00 Arası arayın =)
    Çok teşekkür ederim ama inanın ki çok denedim. Telefon çalışıyor ama açmıyorlar...Bir yandan kendim bir yandan da kardeşim arıyor. Neyse hayırlısı olsun. Zaten yasal iznim geçti. İş yerimden izin tarihlerim 31 Ocak ile 5 Şubat arasındaydı. Çıksa da gidecek zaman kalmadı artık :) nasip değilmiş.

Siz ne zaman nerden başvurmuştunuz ki ? Ben de 16 Ocak ta gidcektim ama çıkmadığı için gidemedim. Allah tan benim zaman problemim yok =) Ama bu bana ders oldu bundan sonra 3 ay önceden başvurcam ki kafam rahat olsun.
    Ben 17 Ocak 2015 günü başvurumu yapmıştım. Çalıştığım için maalesef ki zaman sorunum var. İstediğim zaman yurtdışına çıkamıyorum. Semester tatili için plan yapıp iznimi de ona göre almıştım ama maalesef ki hiç bir şey düşündüğüm, planladığım gibi olmadı. Daha önceden hiç Schengen vizesi almamıştım. Yüksek lisans yaparken, öğrenciyken İngiltere vizesi almıştım 3 günde 1 yıllık vize vermişlerdi. Şimdi Öğretim Elemanı olarak çalışıyorum vize almak hayal oldu sanırım.

• rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    Telefonda yarın vercez idataya dedi ama sistemde şu konsoloslukta yazısı değişmeden ve de elime ulaşmadan ben inanmam =)
  • rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, fakat şöyle bir durum da var. İş arkadaşım benden 4 gün önce başvurdu. Onun uçuşu geçtiğimiz Salı günüydü. Uçuşuna 1 gün kala vizesi çıktı. Neye göre, nasıl bir değerlendirme yapıyorlar anlamış değilim. 1 ayda bekletseler, 2 ayda gidemeyecek olduğum için istediklerini buyursun yapsınlar :)

En hayırlısı olsun inşAllah :)

• Lord of Germany : Fellowship of Visa
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    =))))) Böyle yazdın kardeşim beni lotr ve hobbit serilerini tekrar izlemeye teşvik ettin =D
  • Ben 26 ocakta istanbul harbiyeden başvurdum. .Abim Almanya da ve yeğenimi görmek için 10 günlüğüne gitmek istiyorum. Bilet rezervasyon olduğu için biraz içim rahat ama yine de iş yerinden çok zor izin aldığım için umarm verirler o vizeyi. Ayrıca 4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum.evrakları görevli teslim alırken şaşırdı fazla bile buldu ve hepsinde iş yeri kaşe imzası var. Annem 2 babam 1 kere zamanında gitti ve geldi. Sizce çıkar mı bugün 7 . gün ve konsoloslukta gözüküyor. Yazıları okudukça moralim bozuldu açıkcası :(
  • Daha önce çok hızlı çıkıyordu vizelerim ,geçen sene bu zamanlar yine gittim almanyaya .davetiye usulu gidiyorum izmir kons. başvuruyorum ,evraklarım eksiksiz iyi bir firmada çalışıyorum umarım çıkar yav..30 gündür vizesi gelemeyenler davetiyeli mi acaba ?
  • bende 26 ocakta başvuru yaptım ıstanbul harbıye den.daha önce 2 kez almanya vızesi aldım ve ortalama süre 4-5 iş günüydü,bakalım bu kez uzun süreceğe benzer hayırlısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merthum M kullanıcısına yanıt
    hazelesen kullanıcısına yanıt
    grıfındoor G kullanıcısına yanıt
    selam

almanya ya vıze basvurusunda bulundum .takıp numrasından sureklı konsoloslukta dıye bılgılendırme cıkıyordu .sımdı ıse trasnfer dıye cıktı .pasaportum baglı bulundugum ıdata sırketıne gonderılıyormus .ucusa 2 gun kala .trasnfer den kasıtları vızenın onaylandıgımıdır yoksa red edıldıgınde ayrıca bılgılendırme yapılıyor mu yardımcı olursanız sevınrıım *
    halı hazırda persembeye bılet bıle aldım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsakdmr -- 2 Şubat 2015; 22:43:24 >
  • grıfındoor G kullanıcısına yanıt
    umarım uzun sürmez... zaten şu stres ömrümüzü yiyiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.