Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    insallah hocam benimde son 2 gün bekleyecez bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appl33

quote:

Orijinalden alıntı: kartveli52

arkadaşlar almaya vizesi çok sıkıntılı nerdeyse iki ayı buluyor benim size tavsiyem italya vizesine başvurun max bir haftada elinizde italyaya giriş yapıp 60- 70 euro uçak bileti iç hatlar gibi almanyaya uçarsınız ben hep öyle yapıyorum bu stresi yaşamaktansa :)

İtalya vizesiyle almanyaya girerken sınır polisi sorun çıkarıyor diye biliyorum ?

Arkadaş italyadan almanyaya geçişten bahsetmiş, siz italyan vizesi ile direkt Almanyaya gidiş gibi anladınız diye düşünüyorum.
    Ben Almanyadan Hollanda'ya araç ile geçtim polisi bırakın sınır bile görmedim :D

• always_35 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sorunumuz aynıymış hocam. Ben de Akademisyenim 31 Ocak ile 5 Şubat Tarihleri arası için izin belgesi almıştım ki zaten dediğiniz gibi 1 ay öncesinden 1 ay sonrasında ne olacak kestiremiyoruz heran herşey olabiliyor bir anda.... Madem ki bu izin tarihlerini istiyorlar neden dikkate almıyorlar benim isyanım buna...İdata hiç bir işe yaramıyor, madem aracı kurum olarak yetkilendirilmiş bize bilgi vermekle yükümlü olması gerekir ama ne zaman arasam bekleyin bekleyin bekleyin diyorlar ! Çok saçma konsolosluk zaten cevap vermiyor hiç bir şekilde. Allah'a havale ediyorum günde 10 saat ders veriyoruz, emek harcıyoruz o paraları kazanmak için. Almanya çok yanlış bir seçimmiş. İngiltere vizem 3 günde çıktı. Schengen vizesi neymiş böyle ! Yerin dibine batsın !
    Umarım hayırlısı olur sizin için. Sıkmayın canınızı, elbette bir hayır vardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende 26 ocakta başvurdun diye hatırlıyorum .... benim kargoda gözüküyor artık bakalım sonuç ne olacak. sonucu yazıcam inşallah
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    son durum ne abi ?
  • vosvoshayri1 V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ulaştım kargoya, dağıtıma çıkmış 5 e kadar getirceklermiş. =)
  • arkadaşlar bilginize..

alman konsolosluğuna biraz önce yoğun uğraşlar sonucu ulaştım. Ankara'dan başvuranlar için geçerli bu durum. Bayanın söyledikleri tamamen şu şekilde 31 iş günü dolmadan kesinlikle bir sonuç beklemeyin. Benim başvurum 2 Ocakta konsolosluğa ulaşmıştı. Şubat ayının 20. gününe doğru çıkar umuyorum. bekleyen ve haber alamayan arkadaşlar bu şekilde bilgilensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fftthh11

Kardeşim ulaştım kargoya, dağıtıma çıkmış 5 e kadar getirceklermiş. =)

Senin sonucunu çok merak ediyorum insallah olumlu olur :)

• hazelesen kullanıcısına yanıt
    ne mutlu sana benım hala konsoloslukta yazıyor,sonucu yazarsan sevınırım yarın kargo ulaşır.şimdiden hayırlı olsun
    aldığınızda sonucu paylaşırmısınız merakla beklıyoruz,hayırlısı olsun
  • grıfındoor G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok umutlu değilim aslında ama hayırlısı diyelim artık napalım. İnşallah senin sonuçta olumlu olup biran önce ulaşır eline. Sonucu paylaşıcam ;)
  • Ben de heyecanla bekliyorum =) Bu kadar bekledim sonuç olumsuz olur diye acayip tırsıyorum. =) Ha geldi ha gelecek diye diye Ocak ayı bitti. Şimdi de kargo bekle bekle zaman da geçmiyor =)
  • Arkadaşlar bu arada konsoloslukla görüştüğümde bu seyehat sağlık sigortası olayını da sormuştum malum 16 ocak ta gidip 6 şubatta gelecektim ona göre yaptırmıştım sigortayı. Dedim ne olacak sigortayı yeniden mi yaptırmam gererkiyor diye?
    Evet vize tarihinize göre gidiş dönüşünüze göre yeniden yaptırmanız gerekiyor dedi.
  • O zaman uzun süreli vize vermeleri seyahat sigortasına bağlı değil.Yani vize verseler de mecburen sigorta yapılmak zorunda.Umarım bana da size de uzun süreli verirler de istediğimiz zaman seyahat edebiliriz.

• Konsolosluğu beklemek yetmedi şimdi de kargo bekliyorum ya bu kadar olmaz. Aradım 6 buçuk 7 arası teslim edicez dedi...
  • quote:

Konsolosluğu beklemek yetmedi şimdi de kargo bekliyorum ya bu kadar olmaz. Aradım 6 buçuk 7 arası teslim edicez dedi...

Hocam acele etmeyin akışına bırakmak lazım. Herşeyede hazırlıklı olun yani üzülmenizi istemem ama bunların ne yapacağı belli olmuyor. Umarım çıkmıştır vizeniz

bu kadar zaman beklediniz az biraz daha sabır inşallah deyecek bütün bu sinirharbine
  • Kargo şimdi geldi gelmez olaydı =(((((( gönderilen kağıtta red nedeni olarak sadece 9.maddeyi işaretlemişler o da Türkçesi: "Vize geçerlilik süresi bitiminden önce üye Devlet topraklarından ayrılma niyetinde olduğunuz tespit edilememiştir.
    46 günün sonucu hüsran...

Evet arkadaşlar ben şimdi ne yapıcam nasıl bi yol izlicem ?
  • quote:

Kargo şimdi geldi gelmez olaydı =(((((( gönderilen kağıtta red nedeni olarak sadece 9.maddeyi işaretlemişler o da Türkçesi: "Vize geçerlilik süresi bitiminden önce üye Devlet topraklarından ayrılma niyetinde olduğunuz tespit edilememiştir.
    46 günün sonucu hüsran...

Evet arkadaşlar ben şimdi ne yapıcam nasıl bi yol izlicem ?

Sadece itiraz etme hakkın var. Seni buraya bağlayan bir kaç belge daha bulabilirsen itiraz dilekçen ile kargola. Cidden üzüldüm ama geçmiş olsun. Bizleri almanya nedense 3.sınıf vatandas olarak görüyor ve öyle muamele yapıyor.

Bende de ayni durum 9.maddeden dolayi reddetmisler. Dilekce yazin

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.