Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de 21 günlük başvurmuştum 16 ocak - 6 şubat gidiş dönüş tarihli, bakalım yarın pasaportum gelince vize verdilerse kaç günlük verdiklerini yazarım. Tabi herkesin aynı olacak diye bir kaide yok ama yine de bi fikir olabilir.
  • Appl33 kullanıcısına yanıt
    Red sebebi maddinyetersizlik diyo ama imkani yok ogrenciyim babam her belgeyi eksiksiz tamamladi fakat ne hikmetse maddi durum diyor allaha sukur durumumuz iyi gayet anlamis degilim zaten yandi bitti biletler ne yapmam lazjn itiraz etsem gidip ise yararmi napioym kafayi yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerberk kullanıcısına yanıt
    Itiraz dilekcesiyle beraber itiraz hakkinızı kullanın.

• 15 ocakta ankara idatadan basvurdum. Davetiyem yok turist vizesi. Kendim akademisyenim, eşim devlet memuru. İstedikleri bütün belgeler ellerinde. Daha nedir bu bekletme. Basvurdugumda 21 gun olan sure sımdı 36 gün oldu. Sadece 5 gün için basvurdum o kadar. Birde goruyorum kı diğer arkadslar 26 ocakta basvuranların bıle bazılarına gelmıs, bazılarına gelmemiş. Zaten konsolosluk telefonuda sureklı mesgul. Şirket arayınca biz bilemeyiz diyor ama kişi bası 66 lirayı cebe atarken birşey olmuyor. Türkiye'de ki devlet daireleri bile artık daha hızlı işler oldu. biletlerde yanacak 10 şubatta. Tek izin alabildiğim süre bu ve izin alacağım süreye 1 ay oncesinde karar veremiyorum ne yazıkkı. İznimin imzalardan dolasıp gelmesi zaten 1 haftayı buldu. Ne biçim bir saçmalıktır bu anlamadım, zaten bu kadar zor gidilen bir yeri ben neden sectım o da sacma ya neyse. Allah hepimizin yardımcısı olsun, o paralar kolay kazanılmıyor.
  • Bizde 24 aralıkta annem-babam için başvuru yaptık. Uçuşumuz 06 ŞUBAT yani 2 gün kaldı, hala konsoloslukta yazıyor. Kaç kere aradım kaçtane fax,mail attım hatıramıyorum
    açıkçası umudumuda kestim. Ne yapacağımızı şaşırdık çıkarmı son ana kadar bekleyelim mi, yoksa gidiş biletimizi başka tarihe mi aldıralım,anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerberk

Red sebebi maddinyetersizlik diyo ama imkani yok ogrenciyim babam her belgeyi eksiksiz tamamladi fakat ne hikmetse maddi durum diyor allaha sukur durumumuz iyi gayet anlamis degilim zaten yandi bitti biletler ne yapmam lazjn itiraz etsem gidip ise yararmi napioym kafayi yicem

Dostum itiraz etme hakkın var ama bunu sadece itirazını bi kağıda yazıp kuru kuru gönderme benim gibi. Atabiliyorsanız babanın hesabına 3-5 herneyse sadece göstermelik atıp hesap dökümünü alın. İtiraz dilekçesini ve bu belgeleri kargoyla yolla şansın var denemelisin

• 24 aralıktan beri bekletiyorlar mı nasıl bır sey anlamıyorum. Hangı hakla tum bilgilerimizi içeren resmi belgeler ellerinde pasaportlar ellerinde bu kadar sure bekletebiliyorlar? Ben umutsuzluga kapılabılırım yanı sız 24 aralıktan berı beklıyorsanız ben 15 ocakta basvurup hıc umutlanmayayım, sizine umarım bugun yarın elınızde olur. Ama biletleri zannediyorum sadece son 48 saat kala değiştirebiliyorsunuz, hangi uçak firmasıysa mutlaka bilgi almalısınız bence her ihtimale karsı.
  • always_35 A kullanıcısına yanıt
    Yapılanlar yıpratma, bıktırma, usandırma psikolojisi benim devletim benim kurallarim mantığı umarim bekleyen herkesin en yakın sürede olumlu sonuçları çıkar.

• always_35 A kullanıcısına yanıt
    Valla öyle baka kaldım bileti erteletsem mi 1 hafta daha (onuda yaparlarsa) yoksa son ana kadar beklesem mi. Ne saçma iş Adamlar emekli çocuğunun yanına gidiyor davetiye var . daha öncede çıkmışlar. Ne sorunu olabilir aklım almıyor. Pegasus dan aldım aksama kadar bekleyip bi raryım olmazsa bakalım ne diyecek pegasus.
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 18 aralik ta ankara dan basvurdum daha dün sonuçlandı, bugun kismetse kargoyla gelecek. Sizin ki de anca haftaya sali gelir

• fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    O zaman ben bir pegasusu arayım bakalım ne diyecek uygun olursa haftaya cuma ya ertelemeye çalışayım.
    sizede hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: fftthh11

Hocam ben de 18 aralik ta ankara dan basvurdum daha dün sonuçlandı, bugun kismetse kargoyla gelecek. Sizin ki de anca haftaya sali gelir

Hocam senin kargo gelmedimi hala ?

• quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Yapılanlar yıpratma, bıktırma, usandırma psikolojisi benim devletim benim kurallarim mantığı umarim bekleyen herkesin en yakın sürede olumlu sonuçları çıkar.

Arkadaş çok haklı söylediklerinde. Ama vize vermemelerinde en önemli etken ordaki gurbetçilerimiz bence. Kaç kere denk geldik bir çoğumuz turist olarak gidipte evlenip geri dönmeyen. Adamlarda vize vermemekte bir nebze haklı. Ama bence öğrencilere,çalışanlara ve iş sahiplerine 3.sınıf vatandas muamelesi yapmaları çok yanlış

• Appl33 kullanıcısına yanıt
    Hocam dün 12.10 geçe idatadan msj geldi kargoya veirldi mng kargodan size takip numarasını belirten sms gelecek yazıyordu. Ben yine de mng nin genel merkezini aradım, 1 gün geçmeden isimle sistemden bakamıyoruz dedi, ama şu ana kadar mng kargodan da bi msj gelmedi. Halen beklemedeyim.
  • Pegasusla görüştüm uçuştan 2 saat öncesine kadar değişim yapabiliyorlar tabi 1 hafta sonrasına 429 TL farkla oda şuan için.
    cuma gününe kadar bekleyeceğiz artık oldu oldu, olmadı ileri tarihte uygun fiyatla alacağız. Biz gidene kadarda doğacak çocugun kırkı çıkar
    =))) Olsun hocam biletin yanmasından iyidir =)
  • fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    haftaya cuma için 430 tl oda bugun yarın 800 de olabilir dedi :)
    ben bileti 2 kişi 700 e almıştım gidiş dönüş
    Anladım hocam =) Benim kargo da bi gelseydi vizeyi verdilerse cuma ya alıcam bileti bakalım.
  • arkadaşlar almaya vizesi çok sıkıntılı nerdeyse iki ayı buluyor benim size tavsiyem italya vizesine başvurun max bir haftada elinizde italyaya giriş yapıp 60- 70 euro uçak bileti iç hatlar gibi almanyaya uçarsınız ben hep öyle yapıyorum bu stresi yaşamaktansa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartveli52

arkadaşlar almaya vizesi çok sıkıntılı nerdeyse iki ayı buluyor benim size tavsiyem italya vizesine başvurun max bir haftada elinizde italyaya giriş yapıp 60- 70 euro uçak bileti iç hatlar gibi almanyaya uçarsınız ben hep öyle yapıyorum bu stresi yaşamaktansa :)

İtalya vizesiyle almanyaya girerken sınır polisi sorun çıkarıyor diye biliyorum ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.