Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ofbaranok

Merhaba beyler bayanlar. 28 Ocak da Konya da ikamet eden biri olarak istanbuldan başvuru Yaptım. Ve bir dilekçe yazdım evraklarımın İstanbul'da incelenmesi için. Ayrıca aciliyet Yazısı da belirttim. Dün vizem çıktı. Darısı siz değerli Arkadaşlarımın başına. Selamlar.

28 de verdiniz şimdi aldınız gerçekten aslında büyük bir başarı burada 2 aya bekleyen arkadaşlar var
  • izmirden basvurdum . 30 ocakta . bileti 12 subata almistim uzun surmez diye . dün aldim 1 haftalik istemistim 5 yillik vermisler acaba bankadaki.yuklu para , 9 tapu , 4 araba , 1 yatın etkisimi bu arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: romanicofellini

izmirden basvurdum . 30 ocakta . bileti 12 subata almistim uzun surmez diye . dün aldim 1 haftalik istemistim 5 yillik vermisler acaba bankadaki.yuklu para , 9 tapu , 4 araba , 1 yatın etkisimi bu arkadaşlar ?

Büyük ihtimalle. Zaten bu dünyadaki sistem böyle. Ne kadar paran varsa o kadar adamsın bazılarının gözünde. Sözüm size değil yanlış anlamayın allah daha çok versin. Benim sitem ettiğim şey birilerinin özellikle konsolosluğun insanların hayallerini sahip oldukları paraya göre sınırlaması.

• quote:

izmirden basvurdum . 30 ocakta . bileti 12 subata almistim uzun surmez diye . dün aldim 1 haftalik istemistim 5 yillik vermisler acaba bankadaki.yuklu para , 9 tapu , 4 araba , 1 yatın etkisimi bu arkadaşlar ?

5 senelik vizemi ? schengen vizesi 90 dan max 12 aylığa çıktı 5 sene bir yanlışlık olmasın ?
  • Ben de 7 ocakta idata üzerinden başvurumu yaptım; 12-17 şubat tarih aralığı için. Bir haftadır hem mail hem faks (hatta belki daha hızlı cevap verirler diye Almanca olarak) göndermeme rağmen hiçbir cevap alamadım. Bugün telefonu zor da olsa düşürmeyi başardım. Telefondaki kadına durumumu anlattım, biletimin satın alınmış olduğunu da söyledim. Ama Almancadan bozma Türkçesiyle verdiği cevap aynen şu şekildeydi: "Biz satın alınmasını söylemiyoruz, her yerde rezervasyon yazıyor. Bugün 2 ocakta yapılan başvuruları değerlendiriyoruz, sizin vize çıkmaz.". Randevu alıp konsoloslukta yetkili birisi ile görüşmek istediğimi söyledim; bu seferde bunun imkansız olduğunu, dilekçe yazmam gerektiğini söyledi.

Monologdan diyaloğa geçebilsek bi..
    Ben yine sabahtan şansımı deneyeceğim bi bakalım kısmet.. @rechstanwalt

• Almanya vizesinde bütün olay döneceğinize ikna olmalarıdır.

Kaç yıldır aynı şirkette çalıştığınız, hesabınıza ne kadar para girip çıktığı, tahsiliniz.

İlk ve tek başvurum Almanya'ya olmuştu, 3 günde yollamışlardı vize basılmış şekilde pasaportumu. Başvuruyu da uçuşa 35 gün kala yapmıştım.

Çalışanlar için tavsiyem, hesabınıza gün başına 150 euro gibi bi parayı koyun başvurudan önce. 10 günlük başvuracaksanız hesabınızda en az 5000 tl gösterin başvuru öncesinde. Vize başvurunuz sonuçlanana kadar da çekmeyin parayı.

Bunun dışında çalıştığınız şirketin büyüklüğü, ne kadar zamandır orada çalıştıgınız da önemli bir etken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    Bileti almanizda bi mantik yok cunki vize garantiniz yok. Bilet alanlara `hey bu galiba vize verecegimizden emin` muamelesi yapilabilir. Aslinda konsolosluklar bi nevi basvuru yapanlari da dusunuyor vize red gelirse ya da zamaninda cikmazsa yanacak bilet.
  • 31 aralıkta başvurduğum 20 günlük başvurum bugün sonuçlandı. 30 günlük çok girişli vize vermişler. darısı tüm çıkmayanlara arakadaşlar
  • 10 subatta ankara idata servısınden 1 aylık turıstık aile zıyaretı olarak basvuruda bulundum sızce ne zman sonuclanır mınumum yada maxımum kac gunde sonuc elıme ulasır bılgısı olan yazarsa sevınırım...?
  • 5 şubatta başvurdum 10 günlük turistik almanya vizesi için ankara evrağı benim ne zaman sonuçlanır fikri olan varmı ? 380binlerde başvuru sıram. Yakın zamanlarda vize işlemi sonuçlananlar numaraları yazarsa sıra bize ne kadar kalmış öğrenelim

• quote:

Orijinalden alıntı: rechstanwalt

Benim başvurum 17 ocak, uçağım yarın ama halen daha sonuçlanmadı.

Hadi ya kötü olmuş ne biçim sistem ya alt üstü bi gezip gelecez dünyanın tantanası

• rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    Tabiki de daha dogal birsey olamaz. Fakat vize garantiniz olmadigi icin basvuru sahiplerinden rezervasyon istiyorlar. Benim ulkeme geliyorsan cebinde paran olacak anlayisi var. Suan tatil doneminde oldugu icin biletler cok pahali olabilir. Sezon disi cok daha ucuza alabilirsiniz.

Ayrica isvicre turistik vizelerinde olumlu sonuc olursa en erken 15 gun sonra giris yapilabiliyor bu kural Almanya icin gecerli mi bilmiyorum. Umarim en yakin surede olumlu bi sonuc alirsiniz-
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda İstabuldan basvuru yapanlar ortalama kaç günde aldı vize sonuçlarını? Forumda okuduklarıma göre Ankara baya sıkıntılı ve uzun sürüyor herhalde. İstanbulda bu süre ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee29

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda İstabuldan basvuru yapanlar ortalama kaç günde aldı vize sonuçlarını? Forumda okuduklarıma göre Ankara baya sıkıntılı ve uzun sürüyor herhalde. İstanbulda bu süre ne kadar?

Ankara için Aile akraba ziyareti kapsamında ortalama bekleme süresi : 30 İŞ GÜNÜ
    Ticari:5-6 İş günü
    İstanbul:10 İş Günü arasında
  • 3 Şubat'ta İstanbul'dan basvurdum 12 Şubat'ta 1 yıllık coklu giris vizem cıktı
    11 Subat'ta Almanca fax gonderdim hızlandırılması icin ama etkisi var mıydı yoksa denk mi geldi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee29

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda İstabuldan basvuru yapanlar ortalama kaç günde aldı vize sonuçlarını? Forumda okuduklarıma göre Ankara baya sıkıntılı ve uzun sürüyor herhalde. İstanbulda bu süre ne kadar?

Merhaba 26 Ocak ta İstanbul dan kendim için ticari ailem için turistik başvurdum. Uçuşuma 1 hafta kala bugün çıktı. Transfer yazdığı için henüz elime geçmedi. Daha kısa olmasını bekliyordum ama sanırım erken başvurudan ziyade uçuş tarihi gözönünde bulunduruluyor.
  • Merhabalar,

19 Şubatta 5 arkadaş Berline gideceğiz, hepimiz öğrenciyiz. Başvurmadan önce biletlerimizi satın almıştık, kalınacak yerin de ödemesi yapılmıştı.

4 kişi 2 şubat pazartesi günü kadıköy idata ofisinden başvurduk. Kalan arkadaşımız ise 5 şubat perşembe günü harbiye ofisinden başvurdu. Bizim pasaportlarımız transfer aşamasında görünüyor, harbiyeden başvuran arkadaşımız ise 5. gününde pasaportunu teslim aldı.

Velhasıl işiniz acilse tavsiyem harbiyeden başvurmanız.

Mail/fax/telefon gibi bir yol da kullanmadık, darısı alamayanların başına.

5 yıllık vize aldığını iddia eden arkadaş da çok komikmiş, güldürdü.

• Ankara için işlemleri hızlandırmak için bişeyler yapabiliyormuyuz ? Telefonla arasam bilgi verirler mi ?

• Arkadaslar tesekkurler mesajlariniz icin.Bende 4 subatta basvurdum bugun pasaportumu aldim.1 aylik vize istemistim. 1 yil icinde kullanacagim 90 gunluk vermisler.Bende idata harbiye ofisini kullanmanizi tavsiye ederim.Bu zamana kadar hic sorun cikartmadilar.Ayrica 5 yil yazan arkadasta yalan soyluyor.Inanmayin.Bol sanslar.

• quote:

16 ocakta başvurduğunuzu yazmistiniz daha once de

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.