Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dilara sen naptın islemleri varmı bi gelisme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

dilara sen naptın islemleri varmı bi gelisme

Hayır hiçbir cevap gelmedi. Sizin ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradan başvuru yapanlara sabır diliyorum. İstanbulda çok hızlı ilerliyor her şey. Ankara yerine İstanbuldan basvurma sansınız varsa eğer bence öyle yapın derim
  • Dilara519 D kullanıcısına yanıt
    Bendede bi gelişme yok bekliyoruz

• Aşağıda verdiğim telefon numalar almanya ankara büyükelçiliğinin bölüm numarasıdır.ilk 2 sıradaki yerleri ararsanız daha iyi olur gerisi hukuk bölümü onlardanda birşey çıkmaz
  • Şirket çalışanı olarak ispanya şengen ticari vize için şirketin banka hesabından ekstre aldım,
    20 Günlük vize için hesapta bakiye görünen 7.100 TL yeterlimidir, (son 3 ay giriş çıkışlar yüksek)
  • turist olarak görüyorsanız ve hotel masraflarınız karşılandıysa yeter,ispanya fazla zorluk çıkartmıyor almanya gibi evrakları tamamlarsanız hiç sıkıntınız olmaz
  • booking rezervasyonu yapıldı, tüm masraflar şirket tarafından karşılanacak hocam.. çok tşk
  • almanya vizesi Vize merkezleri olarak deneyimli çalışanlarımız ile vize alma sorunlarınızda yardımcınız olmaya hazırız. Vize işlemlerinizi sizin yerinize gerçekleştirmekte ve işlemlerinizin takibini titiz bir çalışma ile yapmaktayız.
    Vize alırken hangi belgeler gerekli, hangi vize için ne gibi şartlar var bütün ince ayrıntılar konusunda uzman olan ekibimiz işlemlerinizin mümkün olduğunca kısa ve kusursuz geçmesi için sizlere yardımcı olmaktadır. Hayatınızın en özel ve güzel anılarının başlangıcının da bir o kadar kusursuz başlaması önemlidir. bu nedenle hiçbir sorun çıkmasına imkan tanımadan bu işlemlerin başlangıç ve bitiş zamanları hesaba katılmalıdır. Yaşanabilecek olan her türlü aksilik göz önünde tutulmalı ve ona göre hareket edilmelidir.

• Daha yeni ikinci vizeyi aldigim icin , alacak olanlar bu sayfayi okur diye yaziyorum sadece dikkatli okuyun sadece TURiSTLiK vize başvurunuzu idata üzerinden değil bizzat alman konsoloslugundan yapin hem paraniz cebinizde kalir hemde islemleriniz daha hizli bir şekilde gercekleşir.
    Dikkat telefon ile aradiginizda size idata yolunu gösterecekler ama siz sadece Çarşamba günü ögleden sonra Trustlik vize başvurusu icin gidin.
    Tam iki kere Turistik vizesi almiş bulunmaktayim Istanbul Alman Konsolosluğundan her iki vize başvurusuda 10 gün dolmadan elimde olmuştu yalniz karşi taraftan misafir istek kağidi vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipro

Daha yeni ikinci vizeyi aldigim icin , alacak olanlar bu sayfayi okur diye yaziyorum sadece dikkatli okuyun sadece TURiSTLiK vize başvurunuzu idata üzerinden değil bizzat alman konsoloslugundan yapin hem paraniz cebinizde kalir hemde islemleriniz daha hizli bir şekilde gercekleşir.
    Dikkat telefon ile aradiginizda size idata yolunu gösterecekler ama siz sadece Çarşamba günü ögleden sonra Trustlik vize başvurusu icin gidin.
    Tam iki kere Turistik vizesi almiş bulunmaktayim Istanbul Alman Konsolosluğundan her iki vize başvurusuda 10 gün dolmadan elimde olmuştu yalniz karşi taraftan misafir istek kağidi vardi

iyide artık vizelere idata bakıyor konsolosluğa yönlendirmezler.seni nasıl yönlendirdiler ?
  • artık konsolosluk bakmıyor vıze ıslemlerini tamamen idata office vermıs bulunmakta ve basvuruları tek bu adres altında toplanıp elcılıklere gönderen aracı kurum bir nebze taşeron firma. yalnız ankara da vize işlemleri biraz gec yuruyor bu da bızım acımızdan sıkıntılı surec olacagını ap acık ortaya cıkarıyor . umarım vıze bekleyen arkadaslara ben gib yani umarım ıstedıklerı sonuca varırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 17 Şubat 2015; 13:10:36 >
  • Arkadaşlar uğraşmamak istedikleri icin sizleri taşeronlara yönlendiriyorlar, TRUSTIK vize başvurusu yapmak isteyenler ÇARŞAMBA günleri öğleden sonra Istanbul Alman Konsolosluguna randevu için başvuruda bulunabilir.
    12.12.2014 vede bir yil önce bu yöntem ile alinmiş 2 adet TRUSTIK vize vardir.
    Lutfen denemeden yazi yazmayin ben zaten taşerona vereceğiniz paraniz cebinizde kalsin diye yaziyorum.

Edit: Istanbul Alman Konsolosluguna bizzat giderek yaptim telefon ile degil, O konsoloslugun yan, rampa yolun üzerindeki vize kapisindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipro -- 18 Şubat 2015; 16:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipro

Arkadaşlar uğraşmamak istedikleri icin sizleri taşeronlara yönlendiriyorlar, TRUSTIK vize başvurusu yapmak isteyenler ÇARŞAMBA günleri öğleden sonra Istanbul Alman Konsolosluguna randevu için başvuruda bulunabilir.
    12.12.2014 vede bir yil önce bu yöntem ile alinmiş 2 adet TRUSTIK vize vardir.
    Lutfen denemeden yazi yazmayin ben zaten taşerona vereceğiniz paraniz cebinizde kalsin diye yaziyorum.

Edit: Istanbul Alman Konsolosluguna bizzat giderek yaptim telefon ile degil, O konsoloslugun yan, rampa yolun üzerindeki vize kapisindan.

aile akraba ziyareti olsa oluyormu ?
  • Benim vizem akraba ziyareti idi, karşi taraftan istek kağidimda vardi.

• Tamam ozaman ben israrla deniyeceğim
  • aynı şekılde benım de turıstık aile zıyaretı vize basvurum var davetıyem ve sponsorlarım da aynı keza ayrıca acıkögretım fakultesı okuyorum sızce alabılırmıyım evraklarım bılgıdım kadarı ıle tam basvurumu eksıksız evrak olarak kabul edıldı ama ne yazıkki 10 gun oldu daha herhangı bır sonuc cıkmadı almanyadan mail attık ankara buyukelcılıge yaklasık 2 3 saat sonra mail ile dönus yapıldı işlemleriniz devam edmekte olup ucus tarıhıı göz önunde bulundurularak sıze donus yapılacaktır onun dısında bilgi veremıyoruz gıbı bır yazı gönderdıler ıns sonuc istediğim gibi cıkar.eger red yersem de temmuzda tekrar bır vıze basvurum olacak bu sefer aile bırlesımı olarak vıze basvurum olacak umarım a1 belgesı ıle sonuca rahat bır sekılde varabılırım benım onumde sadece sorun a1 sertıfıkası yanı almanca dıl egıtım yeterlılık sertıfıkası ıstıyor konsolosluk bunu şart kosuyor umarım bu sorunu hallederım. herkezın gönlune göre versın
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    A1 den korkmayın YouTubeden video izleyerek çok rahat A1 sertifikasını alabilirsiniz.

Davet esen kişi ve sponsorunuz sağlamsa sorun çıkarmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: coder1940

aynı şekılde benım de turıstık aile zıyaretı vize basvurum var davetıyem ve sponsorlarım da aynı keza ayrıca acıkögretım fakultesı okuyorum sızce alabılırmıyım evraklarım bılgıdım kadarı ıle tam basvurumu eksıksız evrak olarak kabul edıldı ama ne yazıkki 10 gun oldu daha herhangı bır sonuc cıkmadı almanyadan mail attık ankara buyukelcılıge yaklasık 2 3 saat sonra mail ile dönus yapıldı işlemleriniz devam edmekte olup ucus tarıhıı göz önunde bulundurularak sıze donus yapılacaktır onun dısında bilgi veremıyoruz gıbı bır yazı gönderdıler ıns sonuc istediğim gibi cıkar.eger red yersem de temmuzda tekrar bır vıze basvurum olacak bu sefer aile bırlesımı olarak vıze basvurum olacak umarım a1 belgesı ıle sonuca rahat bır sekılde varabılırım benım onumde sadece sorun a1 sertıfıkası yanı almanca dıl egıtım yeterlılık sertıfıkası ıstıyor konsolosluk bunu şart kosuyor umarım bu sorunu hallederım. herkezın gönlune göre versın

turistik aile ziyaretinde aöf de okuyorsanız vermeme ihtimalleri yüksek tabiki bilemeyiz ne olduğunu çünki aöf'ü eğitim olarak saymıyolar.ayrıca aöf izin kağıdı isterler /biliyorum saçma ama öyle istiyolar)
    işiniz falan varsa sıkıntı yok verirler

• walla hocam vermezlerse vermesınler bu ısın sonuna bakalım bız zaten turıstık aile ziyareti olarak istiyoruz 1 aylık bır surec isterlerse vermesınler sonra ben aile bırlesımı ıcın vıze basvuruda bulunacagım agustosa dogru sponsor ve davetıyemden suphem yok cunku onlar kız arkadasım ve annesı zaten alman uyruklu bunlardan yana sorun cıkacagını hıc zannetmıyorum ama sorun cıkarsa dedıgınız gıbı aöf den o nun dısında eksıksız evrak teslım eddım daha önce de senagal vızemde var bunu da benden ıstedıler umarım yanılıyor oluruzda vızemız cıkar ve aile bırlesımde de sıkıntı olmadan bu olayı kolay bır sekılde atlatılırız allah herkesın gönlune göre versın 13 gun oldu vize basvurum daha halen bır sonuc cıkmadı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 19 Şubat 2015; 12:02:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.