Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hlttmz

gidiş uçak biletini aldım fakat dönüş belli olmadığı için (kalacağım süre kesin fakat 1-2 gün aksama olabilir diye dönüş bileti almadım)
    uçak bileti ücretsiz rezervasyon oluyor mu? yada konsolosluk geri dönüş rezervasyonu kesin istiyor mu ? (ticari)

Thy 25 30 tlye formaliteden uçak rezervasyonu yapıyo bn öyle yaptım bi sorun çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

gidiş uçak biletini aldım fakat dönüş belli olmadığı için (kalacağım süre kesin fakat 1-2 gün aksama olabilir diye dönüş bileti almadım)
    uçak bileti ücretsiz rezervasyon oluyor mu? yada konsolosluk geri dönüş rezervasyonu kesin istiyor mu ? (ticari)

Thy 25 30 tlye formaliteden uçak rezervasyonu yapıyo bn öyle yaptım bi sorun çıkmadı

Tam olarak nasıl oluyor hocam ben yapamadım tarif edebilir misin ? tşk

edit: ödeme ekranında rezervasyon yapmak istiyorum dedim, ücretsiz yaptı fakat 10 şubata kadar almalıymışım bileti, yani 3 gün mühlet verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 7 Şubat 2015; 23:32:00 >

• basvuru yaparken sadece rezervasyon yaptiginiza dair cikti goturun biletin opsiyonunun gecmesi onemli degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

basvuru yaparken sadece rezervasyon yaptiginiza dair cikti goturun biletin opsiyonunun gecmesi onemli degil.

tamam o zaman ben zaten pegasusdan satın almıştım fiyat sabitle ile, o zaman oldu buda :)
  • Ankarada olan arkadaşlar gelecek haftalarda bende başvuru yapıcam.Ne kadar bekliyorsunuz ?
    2007 De Vizem vardı 2010 ve 2011 de 2 farklı vizeden 2 ayrı redim var birisi schengen diğeri ulusal vize.Bakalım bana verirlerse herkeze onay verirler heralde :) benim kanatimce schengen vizesine bütün evraklarınız tam ise hiç sıkıntı yok verirler.benim tam değildi eksik evraktan red yemiştim.daha sonra itiraz başvurusu yaptığımda konsolosluk tarafından aranıp tekrar istiyormusunuz denilmişti
  • 26 aralıkta başvuru yaptık UÇUŞ 06 şubattaydı. yeni bilet ararken uçuştan 1 saat öncesine zor yetiştik.
    Sanırım sıkıntı bu aralar var daha önce bu kdar sorun çıkmamıştı. Ama erken başvurmakta fayda var ne olacağı belli olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

26 aralıkta başvuru yaptık UÇUŞ 06 şubattaydı. yeni bilet ararken uçuştan 1 saat öncesine zor yetiştik.
    Sanırım sıkıntı bu aralar var daha önce bu kdar sorun çıkmamıştı. Ama erken başvurmakta fayda var ne olacağı belli olmuyor

personel eksikliği var bide ankara 54 ile bakıyor tek başına haliyle uzun sürebiliyor zaten çoğu kişi eksik evraktan red yiyormuş böyle bir duyumda aldım yabancılar dairesinden
  • Arkadaşlar alakası var mı bilemiyorum ama bizim vizede ondan sonra çıktı.
    yaklaşık 10 gün sonra konsolosluğun telefonunu düşürdüm akşama uçuşumuz var yaklaşık 40-45 gün oldu vize çıkmadı diye
    telefonu açan alman aksanlı tükçeyi zor konuşan bir bayandı. zor derdimi anlattım. Aklıma bir sürü fax çektim, hepsi türkçe, adamlar zaten zor konusuyor
    faxda da zorlanırlar diye geldi. Faxı almancaya çevirdim. yaklaşık 2-3 saat sonra vize çıktı.
    Belki tesadüftür ama denemenizde yarar var
  • rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    pazartesiden önce cıkmaz dedi
    cuma günü saat 14:30 da çıktı. uçuş akşam 17 deydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rechstanwalt

Aradığınızda telefona çıkan bayan size vizenizle ilgili ne demişti? Bana imkansız beklemeyin hiç çıkmaz dedi de:(

size niye öyle dedi çalışmıyorsunuz galiba ? yada maddi kaynakalrınız falan yok galiba.Benim herşeyim tamam ama üstüme ait gayrimenkul var.exelance sana ait tapu varmı ?
  • rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    anladım siz başvururken üstünüze ait ev araba v.s varmıydı ? bende yok sorun olurmu acaba hala düşünüyorum
  • bizde de yoktu onunla alakası olduğunu zannetmiyorum. Konsoloslukla ilgili sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

bizde de yoktu onunla alakası olduğunu zannetmiyorum. Konsoloslukla ilgili sorun var

normalde tapu v.s şart değil yani.illa evi olanlar başvuru yapacak diye birşey yok ama vize çıkmasında çok büyük etken aynı davetiye gibi birşey çünki türkiyeye onu geri dönmesini bağlayan birşey var iş gibi birşey.ben yinede babama ait tapuyu koyup destek yazısı v.s koyucam çünki gelirse red ordan gelir diye düşünüyorum
  • 24 aralikta Başvuruda bulunduk. Halen bekliyoruz. Bu nasıl işdir? Çıksa zaten gidemiycez mesai başladı. Bari pasaportu gönderseler.

• quote:

Orijinalden alıntı: be_20

24 aralikta Başvuruda bulunduk. Halen bekliyoruz. Bu nasıl işdir? Çıksa zaten gidemiycez mesai başladı. Bari pasaportu gönderseler.

hocam siz ankaradansınız galiba :D
    aralık 24 dediniz yaklaşık 2 aya tekabül ediyor.bence bir faks gönderin veya sorun unutmuşlardır kesin yoksa okadar gecikemez
  • benim de 31 aralık. konsoloslukta yazısını görmekten ciğerim soldu yemin ederim.
  • 2 haftalık tatil ıcın ıstedık. Saolsunlar tatil zamanı vermediler. Bugün vizemiz çıktı. 2 aylık vermişler. Zamanında gidemedikden sonra ne anlamı var.

• 24 Aralık başvurduk. Ama evraklar 29 Aralık'ta ellerine gecmiş.

• Hayirli olsun yine 2 ay iyi vermisler

• Merhaba beyler bayanlar. 28 Ocak da Konya da ikamet eden biri olarak istanbuldan başvuru Yaptım. Ve bir dilekçe yazdım evraklarımın İstanbul'da incelenmesi için. Ayrıca aciliyet Yazısı da belirttim. Dün vizem çıktı. Darısı siz değerli Arkadaşlarımın başına. Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.