Şimdi Ara

iddaa ediyorum oldu... inanamıyacaksınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu sistemi kullanıyorum demedim sadece size yalan bir haber vermemek için ıspatlarım dedim ve yazımında başında degindigim gibi sizi uyarmak istedim hepsi bu kısacası size yada bir yakınınıza gelen mesajlar numarası o gözüksede yazan o olmayabilir... bunu söylemek istiyorum o kadar. yoksa banane programdan siteden. zaten telefonum calindi onun üzüntüsü içindeyim.
  • eee ne yani

gelirse gelir ne yapcaz şimdi msj ları okumadan silelim mi yani ne saçma birşey gelirse ararsın sen mi atın dersin yok der olay biter bunun için yaygara koparmaya gerekte yok

yok eğer nasıl yapılacağını anlatacaksan anlat burda da herkes öğrensin yoksa boşuna gürültü yapma
  • hiç okumuosun forumu galiba, daha bikaç gün önce bi vatandaş bas bas bağırıodu biri numaramdan başkalarına mesaj atıo die
  • Bu adamla balığa gidilmez...
  • ewet böyle bi hizmet belirli bi ücret karşılığında veriliyo. hatta bizim dershanede kullanıyo bunu(milleti kazıklamak için diil) gönderilen mesajda gönderen olarak numara gözükmüyo, sadece dershanenin adı yazılıyo. merak edip sordum yani. istiyen olursa sitenin adınıda öğrenirim ısrar edersem
  • Ben sanırım biliyorum bu işin nasıl yapıldığı arkadaşlar....geçen bi topictede yazmıştım...

www.clickatell.com dan messengerproyu indirin ondan sonrası basir. register olduktan sonra sana 5 deneme mesagı hakkı veriyor. bu msg ları hak edebilmek için cep numaranızı yoluuyorsunuz size bir şifre gönderiyor...aslında uluslararası masum bir şirket, ücretli sms servisi...gecen yıl baya kullanmıştım fakat bir süre sonra sizin numaranıza şifre göndermiyor(anlıyor tabi beleşçi olduğunuzu ) sizi banlıyor. ben o zaman eş dost arkadaşların telefonlarından şifre alıyordum rica edip.. bir sakıncası yok kullanmanın tabii şerefsizlik yapmadıkça.. gönderen kısmına aynen ne istiyorsanız yazabiliyorsunuz isterseniz harf bile yazabilirsiniz illa numara değil...yani şimdi indirdim programı ama benim no hala banlanmış vaziyette şifre göndermiyor...biriniz deneyin merak ediyorum hala çalışıyormu??? yalnız sanki tcellden başka bi operatöre gönderemiyormuydu yoksa sadece turkcell numarasınamı şimre gönderiyordu hatırlamıyorum....

• Günaydın...
    Forumdan kaç tane arkadaş ayrıLdı tek bu sebebden ötürü, tüm bunLardan haberiniz yok muydu?
    quote:

Orjinalden alıntı: asinehir

artık ögrenmenizi istiyorum oyunlara gelmeyin... arkadaşınızdan dostunuzdan kız arkadaşınızdan yada tanıdık birinden yada yabacı bir numaradan aldıgınız sms artık başkaları tarafından yazılmış olabiliyor. iddaa ediyorum ben sana istedigin numaradan mesaj çekerim hiç haberin bile olmaz hatta senin numarandan başkasına mesaj bile çekerim... bunun bir yöntemi var ama suç unsuru oluşturdugundan sizlerle paylaşmıyacagım hatta ben bile denemedim çünkü bu bir adiliktir... düsünsenize istediginiz kişiden istediginiz kişiye sms yollanıyor üstelik sınırsız üstelik bedava üstelik anında gidiyor hiç birinizin kontoru gitmiyor iki kişiyi birbirine düşürebilirsiniz kimsenin ruhu duymaz inanmıyorsanız bana pm ile numaranızı verin ve hangi numaradan sms almak istediginizi ve ne yazmasını istediginizi yazın.... ispatlayım..... turkcellin telsimin ve avea nin haberi yok hatta yurtdışına bile yollanıyor. tüm dünyaya kısacası....

• www.sakasms.com
  • EHEHHEH Yani arkadasın keşfettiği sey herkesin bildiği seydi:) PEki madem..:)
  • harbi bedavaymıs ama ya tabi kredi karti olana bedava gibi gelir
  • yaw cok kotu bir olay be buna bir onlem almali telefon sirketleri
  • arkadasim sana koca bi cekiyorum ve bu forumda bircok kisi biliyor istedigin no dan mesaj olayini sen öyle deme bide hava atiyo terbiyesiz sanki operatör ile anlasmis siteyi kendi kurmus gibi hadi len ordan
  • ben zamanında yapmıştım sevgilime... özel bir tarihten göndermiştim...

www.clickatell.com
    Ufak bir açık sayesinde mesaj gönderilebiliyor:)
    iyi mesajlar
  • bööööööö
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Bu adamla balığa gidilmez...

Hahaha hatta Asinehir senin yaş kaç yau ? Nası keşfettin bunu büyük adamsın sen be!!! Bu arada Sağır sultan ı tanıyonmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Bunun için programlar var...Program aracılığı ile mesaj gönderen kısmına istediğiniz numarayı yazabiliosunuz..Belki web üzerinde de vardır..Bu arkadaşta bunlardan birini bulmuştur seviniodur...

bu program 5 sene önce de vardı ama rağbet görmemişti. ayrıca paralıydı. beyler bu işi yapmak sandığınızdan daha kolay.
  • ne kolayı be yapında gorelim. isteyen kişiye pm ile numaramı veririm hadi bana 0900900931 den mesaj çekinde göreyim ama ben bunu yapabildigimi söylüyorum. madem o kadar kolaydı bedava sms siteleri kapandı diye neden dert yanıyorsunuz. yok herkes biliyormuşta yok bir ben kalmısımda bilmemne arkadaşın biride bana netbul un sitesini gösteriyor gülmekten edemiyorum
  • Kardeş rica etsem 0532 546 65 76 tel numarasından 0533 234 88 99 nolu(Vedat Peker' in no su) tel e "Ulam denyo sen o paraları al da münasip yerine sok." diye msj atar mısın?

Teşekkür ederim.
  • tuvnera sana mesaj yolladim geldiyse bana haber ver telsim uzerinde hic denemedim turkcellde sorunsuz calisiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.