Şimdi Ara

iddaa ediyorum oldu... inanamıyacaksınız (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafanı gözünü yarasım , dişlerini eline dökesim geldi
    bu kadar ezik , bu kadar cahil olunmaz kardeşim ya
  • izinsiz ip diye birşey yok arkadaşım sen yapmadım diyorsan kendine güveniyorsan sorun yok teyzenin avukat olması birşeyi değiştirmez ben savcılığın yaptığı aramadan aldım ip leri zaten şahsi bir girişimim yok kanunen hareket ediyorum bu topicteki yazıları okuduktan sonra linki gerekli mercilere verdim yazılarınız destekleyenler savcılık tarafından incelendi bu topic ve sadece şüpelilerin ipleri kayda alındı bana verilen ip dökümanı yarım bendekinde senin ip yok ama polisin kayıtlarında varmı bilmiyorum türkcell de işin içinde benim hattımdan atılan her mesaj yazılan bütün metinlerden telefon konuşmalarına kadar sistemde kayıda alınıyor türkcell benim hattımla yapılan herşeyi görüyor ve savcılığa rapor ediyor sen bir pislik yapmadıktan sonra telaşlanmana gerek yok bu ahlaksız hareketin internet üzerinden yapıldığını türkcell görüyor yukarıda reklam etmek istemedim ama bu eylemi yapan yada yapanların 1 internet kafeyi kullandıkalrı bulundu iz üzerindeyiz bu kişiler bulunduğunda hepimiz bir oh çekecez adalet yerini bulacak benim sana tek bir tavsiyem var oda insanlık adına söz ettiğim ahlaksızca eylemde ne olursa olsun bulunma saygılar sevgiler

NOT: son mesajım bu forumu terk ediyorum başka cevap olmayacak

• senin telefonundan mesaj çekilmez siteler genellikle bi operatör ile anlasir ve o operatör üzerinden bedava ya cekilir
  • çok merak ediyorum bu topic in bu kadar süredir kapatılmama sebebi izleniyor olmasımıdır acaba?
    kapansın artık bu saççma muhabbet, böyle güzel bir bilgi kaynağına yazık oluyor böyle saçma konularla!
  • quote:

Orjinalden alıntı: chivi

çok merak ediyorum bu topic in bu kadar süredir kapatılmama sebebi izleniyor olmasımıdır acaba?
    kapansın artık bu saççma muhabbet, böyle güzel bir bilgi kaynağına yazık oluyor böyle saçma konularla!

+1
  • insanların ucuz/bedave sms değil de daha çok başkalarının no larından sms çekmek istemeleriyle anladım ki ne kadar çok şakacı insan var mış bu forum da. Keşke herşey yapılan basit şakalarla kalsa.

• gerek yok. maksat bedava mesaj çekmekmi. alın bir tanede bendenhttp://www.atnix.com bu siteye üye oluyorsun. üyelik çok çok basit. cebine şifre geliyor. türkiye için tüm oparetörlere gidiyor. yurt dışını denemedim. tek bir dez avantaşı gönderdiğin sms'te reklam yer alıyor.... maksat PAYLAŞIM. TİCARET DEĞİL.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobil_adam -- 29 Nisan 2005, 18:42:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.