Şimdi Ara

iddaa ediyorum oldu... inanamıyacaksınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanmıyorum
  • evet arkadaşlar burdayım ben netbuldan yada clickatell den yada pro sms türü programlardan bahsetmiyorum. size sınırsız smsden bahsediyorum reklamsız yasaksız istedigin numaradan sms yolluyorsun. yalnız sadece turkcell ve telsim abonelerine sms gönderiliyor. ve bu yaklaşık 6 aydır yani öğrendigimden beri devam ediyor.
    1. evet bu bir internet sitesi (program falan degil) yani
    2. sms 120 karakter yolluyor
    3. turk sitesi degil
    4. sms hızı turkcell web mesaj cell ile çogu zaman aynı hızda, kimi zaman birkaç dakkayı buluyor ama kimi zamanda 1 saniyede gidiyor
    bana pm atan arkadaşların numarasına sms yolladım.
  • evet arkadaslar merak eden arkadaşlara 25 kontor karşılıgı nasıl yaptıgımı ögretirim
  • hah şöyle sadede gel.
    niyetin belli.
    belki tutacak balık bulursun...
    quote:

Orjinalden alıntı: asinehir

evet arkadaslar merak eden arkadaşlara 25 kontor karşılıgı nasıl yaptıgımı ögretirim
  • KARAKTER ORTAYA ÇIKTI... İŞİ MADDİYATA DÖKSEYDİK. BURDAKİ PAYLAŞIMLARDAN ÇOK KİMSE ZENGİN OLMUŞTU. SEN ONU MAHALLEDEKİ ÇOCUKLARA ANLAT BELKİ HARÇLIKLARINI VERİRLER. SEN SÖYLE YADA SÖYLEME BİR İKİ AYA KALMAZ ÇIKAR ORTAYA ZATİ. BU ARADA ARKADAŞIM. SANA TEESSÜF ETTİM. ÜYELER. BU ARKADAŞIMIZA PARASIZ PAYLAŞIM VERMEYİN. HATTA ÜYELİĞİNİDE DONDURUP PARA KARŞILIĞI AÇIN. KISASA KISAS DEĞİLMİ.....
  • iste simdi cok ayıp ettin
    gittigidiyora ilan ver orda acıka arttırma yap yakısır sana
    quote:

evet arkadaslar merak eden arkadaşlara 25 kontor karşılıgı nasıl yaptıgımı ögretirim
  • Kötü bir amaç için değilde, ücretsiz sms çekebilmek için bu sitenin adresini öğrenmek isterim. Eskiden herkezin bildiği nokia nın sitesinden 100 karaktere kadar ücretsiz sms gönderilebiliyordu ama bu kapanmış sanırım artık sayfa gelmiyor.

Bana pm ile adesi verirsen memnun olurum.

quote:

O PROGRAM BENDE VAR.İSMİNE İSTEYEN VARSA VEREBİLİRİM??

Bartfied ben istiyorum. Söylersen sevinirim.
  • abi sallamayın yaaw
  • pm den numarasını bana veripte sms alamıyan varmı ben cevap vereyim yok. arkadaşlar ben sallamıyorum ayrıca 25 kontor da çok yüksek bir rakam degil sonucta karşılıgında ne kadar sms ve ne tur şakalar yapabileceginizi dusunurseniz bedava gibi bir sey... sitelere bi bakın isterseniz adam 100 smsyi 8-10 ytl ye satıyor kredi kartı falan istiyor. hee birde bedava sms yollanilan atnix den felan da bahsedersiniz siz dogrudur üye olunca 90 karaktermi ne yollanıyor ama ben kız arkadaşıma yollayım dedim az kalsın kavga ediyorduk ne öyle ya yok arzum epilasyon aleti felan. durumu zor düzelttim. allahtan ikinci mesajımda mutfak robotu felan gitti yoksa yanmıştım....
  • aç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: letsdie

aç.

neyi açayım
  • quote:

• gülecegine git turkcell hattınla 12,5 sms cek o çok degerli kontorlarınla senin bedavayla işin olmaz çünkü

• quote:

BU AĞIZ İYİ Bİ AĞIZ DEĞİL......

İŞİ GÜCÜ OLAYAN GIR GIR ŞAMATA İŞLERLE UĞRAŞAN VE BOŞ BOŞ KONUŞMAYI SEVEN LAF OLSUN TORBA DOLSUN MİSALİ KONUŞAN VE FORUM KİRLİLİĞİNE NEDEN OLANLARA

• sen cehenneme geri dön öyleyse
  • evet dogrudur.

Orjinalden alıntı: georgia

hatta programın adı smart sms
    Orjinalden alıntı: mmavcu

[
    aynen katılıyorum.
    hatta kimi programlar yurtdısında biryere baglanıyor ve oradan gonderiyor, sanırım belcikaydı!

quote]Orjinalden alıntı: Sympatique

Bunun için programlar var...Program aracılığı ile mesaj gönderen kısmına istediğiniz numarayı yazabiliosunuz..Belki web üzerinde de vardır..Bu arkadaşta bunlardan birini bulmuştur seviniodur...

• ne dogrusu be.... şu anda hiç bir sms programi bunu yapamıyor çocuk mu kandırıyorsunuz siz.

25 kontor yollayana pakette neler var açıklayayım (sadece 2,5 ytl)

1 sınırsız sms (turkcell ve telsim) aveaya yollamıyor, yurtdışı denenmedi
    2 herşeyi a dana z ye anlatım yöntemi.. ve takildiginiz yerde destek
    3 uzun yıllar kullanım garantisi siteyi ögrendigim 6 aydan beri bir kere olsun sorun çıkarmadı
    4 aninda sms
    5 reklamsiz 120 karekter ve hiç reklam çıkmıyor
    6 diledigin nodan hatta rakamdan sms cekme yontemi (hiç anlaşılmıyor)
    7 sms cektiginiz kişi hiç bir şekilde sizi bulamaz
    not: kampanyadan yaralanacak olan arkadaşların pm ile benimle irtibata geçmesi rica olunur
  • quote:

ben bu sistemi kullanıyorum demedim sadece size yalan bir haber vermemek için ıspatlarım dedim ve yazımında başında degindigim gibi sizi uyarmak istedim hepsi bu kısacası size yada bir yakınınıza gelen mesajlar numarası o gözüksede yazan o olmayabilir... bunu söylemek istiyorum o kadar. yoksa banane programdan siteden. zaten telefonum calindi onun üzüntüsü içindeyim.

Arkadaşım hem kullanmıyorum diyorsun hemde ücret karşılığı bu işi a dan z ye öğretip destek vereceğinden, uzun yıllar kullanım garantisi vereceğinden, 6 aydan beri kullandığından bahsediyorsun.

quote:

ne dogrusu be.... şu anda hiç bir sms programi bunu yapamıyor çocuk mu kandırıyorsunuz siz.

3 uzun yıllar kullanım garantisi siteyi ögrendigim 6 aydan beri bir kere olsun sorun çıkarmadı
    4 aninda sms
    not: kampanyadan yaralanacak olan arkadaşların pm ile benimle irtibata geçmesi rica olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 28 Nisan 2005, 0:31:43 >

• quote:

ne dogrusu be.... şu anda hiç bir sms programi bunu yapamıyor çocuk mu kandırıyorsunuz siz.

4 aninda sms

Sen kendini akıllı mı sanıyosun. Ne günlere kaldık ya.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.